Saç Ekimi Sonuçları
iyi yapmışsın hocam bende 3 e vurmuştum şimdi uzuyor tekrar 1-2 sene de 1 kere şart bence
senede olmasa bile iki yilda bir sart .sizide takipteyim gördüm gayet guzeldi
1sene olmasına 8 gun var saclarimi 1 numara tras ettim evde kendim.yilda bir defa kesmek lazım böyle
Finas kullanıyor musun?Zira göğüste jinekomasti var gibi
maşallah hocam saçlar on numara
kartal seni fatih abiyi falanda konuştuk Asuman hanımla sonuclarimizi ☺
Bende hissettim ercan hocam dedim bizimde lafımız geçmiştir kesin konuşmalarda Ne diyor asuman hanım bizim hakkımızda 😊 Bende yanına uğrayacaktım 1 tane prp hakkım duruyor hala ama bi türlü o tarafa gitmeye fırsat bulamadım valla
benimde bir prp hakkim var klinige gittim halde yaptirmadim gerek gormuyorum prp ye falan zaten tek seanslik prp ne kadr fayda saglicakki
Bugün Asuman hanımın kliniğine gittim kendisiyle sohbetimiz oldu kendisine cok teşekkür ederim hala çok ilgili ve güler yüzlü Saçlarımı bir numara tras etmistim 20 gun oldu tekrar uzamaya başladı hic bir sıkıntı yok.
Çok iyi hocam. Ben de sizin gibi minox kullanmayacagim. Bir avuc kabak cekirdegimi yiyorum hergun. Asuman hanima minox kullanmak istemedigimi söyledim. Minox yerine dermoroller, Vich Dercos ve Prozinc önerdi . Saclarinizi güle güle tarayin. Masallah diyelim.
Hayırlı olsun