Gönderen Konu: Rogaine gönül rahatlığıyla nereden alınır?  (Okunma sayısı 16052 defa)

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Rogaine gönül rahatlığıyla nereden alınır?
« : 12 Aralık 2016, 01:20:52 »
Arkadaşlar merhaba,

Rogaine foam almak istiyorum ama gönül rahatlığıyla 100% orjinal olanı nereden satın alabilirim?

Amazon'dan almayı denedim ama Türkiye'ye göndermiyorlar  >:(

eBay'de de kozmetikle ilgili sıkıntı yaşanıyormuş sanırım gümrükte...

Bu arada biotin ile rogaine'i birlikte kullanmanın herhangi bir zararı olur mu?

recoba

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Rogaine gönül rahatlığıyla nereden alınır?
« Yanıtla #1 : 15 Aralık 2016, 00:11:17 »
pandan kardes ben rogaine foam 3 lu kutuyu 46,5 dolarak los angeles walmarttan bir kabin memuruna aldirttim. sadece vertex icin kullaniyorum. Kullanimi inanilmaz rahat cok gayet guzel hic slkmlyor insani... biotin ve pro-pecia ile kullaniyorum. suana kadar faydasinida zararini gormedim gibi... belkide gormusumdur farkinda degilim..

verteks

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 15 Aralık 2016, 00:13:31 »
Rogaine ve biotini birlikte kullanabilirsin. Zaten dermatologlar bu şekilde tavsiye ediyor. Ürünün orijinal olmasına dikkat et

rıdvan06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Aralık 2016, 14:43:58 »
Ankara kızılayda  izmir caddesinde bir eczane bu urunun satıs noktası ben ordan almıştım tanıdık bı eczacı arkadasım bulmustu  urun orjınal ama o dedıgınız fıyatlara tabıkıde degıl 4 aylık kullanımı 350 tl
« Son Düzenleme: 16 Aralık 2016, 14:45:48 Gönderen: rıdvan06 »

ModelPros

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 16 Aralık 2016, 16:01:04 »
rogaine kullanma bırakınca dökülme artıyor. ömür boyu kullanılacak birşey değil alıştırma saçlarını

Blacksmith

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 26 Şubat 2017, 00:41:42 »
kullanımı en kolay minoxidil rogaine foamdır.biotin ile hiçbir zararı olmaz.ama 2 3 ay kullanıp bırakmamak lazım çünkü ilk 2 3 ay saçları döker en az 7 ay kullanmakta fayda var birde ömür boyu kullanıcaksın bırakırsan bıraktığın saçlar dökülür ona göre başlanmalı.bildiğim kadarıyla foamlarda sahte olmuyor ama yinede internette testleri vardı sahteleri ile gerçeğini ayırt etmenin o sana yardımcı olabilir

mahmut03

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 08 Aralık 2017, 14:38:19 »
merhabalar. rogaine Türkiyede nereden alınır buldunuz mu yardımcı olur musunuz teşekkürler

physicsteacher

• Yeni üye
  • *
  • Fenerbahçe
« Yanıtla #7 : 18 Ocak 2018, 03:32:40 »
Acaba bunun minoxidil den farkı nedir ?

bulbos

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 18 Ocak 2018, 07:23:30 »
Merhaba, rogaine foam nerden güvenilerek satın alınabilir? Kullanıpta faydasını gören arkadaşlar bilgi verebilir mi?

akrep

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 23 Ocak 2018, 12:12:39 »
rogaine kullandım,faydası yok,en etkilisi minoxil ve finasterid,tabiki yan etkileride var..

delimankaraman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 12 Şubat 2018, 10:46:13 »
banada faydası olmadı ne yalan sölim

bulbos

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 12 Şubat 2018, 23:24:32 »
Peki procapil hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullanıp da fayda gören var mı?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 13 Şubat 2018, 01:18:54 »
Orjinalini bulmak biraz zor tr de
Global Moderator

Ozgur

• Full Member
« Yanıtla #13 : 13 Şubat 2018, 11:18:14 »

5 aydır Şampuan/Spreyini kullanıyorum NW 6'ım. Bitkisel içerikli bir ürün, FDA onayı da yoktur. Ancak ben memnun kaldım, belki de beklentim düşüktür bilemiyorum. Saç dökülmemi durdurdu, ense saç köklerimde üzerine yattığımda gece müthiş bir acı hissi vardı geçti. Bomboş tepemde ise tüylendirme yaptı ama önemsiz bir ayrıntı bu sonuçta hala bomboş ;D

Onun dışı çok aman aman bir sonuç beklenmemeli, sonra üründen fayda görülmediği sonuçları çıkar. Saçı besleyen vitamin/mineral olarak bakın, hiç kullanmamaktan iyidir gibi bakın ya da  ;D

Ek olarak tam sonuçlarını alabilmen için 12 ay kullanım ön görülüyor.

Alıntı
Saç dökülmesini engelleyici ve tüyleşmiş saçlarda kalite artışı sağlama etkisi 92% düzeyindedir. Saç dökülmesinin önlenmesi ve saç çıkmasının sağlanmasında uzun süreli kullanılır. Saç çıkması 4-6 ay sürekli uygulamadan sonra, maksimum etki ise 12 ay sonunda görülür.

İncelmiş saçlar ve tüy şeklindeki saçlarda kullanıldıktan 3 ay sonra gözle görülür bir şekilde kalınlaşma meydana gelir.

Ancak kaliteli bir markadan temin etmenizi öneririm.
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2018, 11:24:51 Gönderen: Ozgur »

bulbos

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 13 Şubat 2018, 15:25:56 »

5 aydır Şampuan/Spreyini kullanıyorum NW 6'ım. Bitkisel içerikli bir ürün, FDA onayı da yoktur. Ancak ben memnun kaldım, belki de beklentim düşüktür bilemiyorum. Saç dökülmemi durdurdu, ense saç köklerimde üzerine yattığımda gece müthiş bir acı hissi vardı geçti. Bomboş tepemde ise tüylendirme yaptı ama önemsiz bir ayrıntı bu sonuçta hala bomboş ;D

Onun dışı çok aman aman bir sonuç beklenmemeli, sonra üründen fayda görülmediği sonuçları çıkar. Saçı besleyen vitamin/mineral olarak bakın, hiç kullanmamaktan iyidir gibi bakın ya da  ;D

Ek olarak tam sonuçlarını alabilmen için 12 ay kullanım ön görülüyor.

Alıntı
Saç dökülmesini engelleyici ve tüyleşmiş saçlarda kalite artışı sağlama etkisi 92% düzeyindedir. Saç dökülmesinin önlenmesi ve saç çıkmasının sağlanmasında uzun süreli kullanılır. Saç çıkması 4-6 ay sürekli uygulamadan sonra, maksimum etki ise 12 ay sonunda görülür.

İncelmiş saçlar ve tüy şeklindeki saçlarda kullanıldıktan 3 ay sonra gözle görülür bir şekilde kalınlaşma meydana gelir.

Ancak kaliteli bir markadan temin etmenizi öneririm.

Peki Procapil için hangi markayı önerebilir siniz?

Facebook Twitter Instagram