Anket

EKİM SÜRECİNİN EN ZOR KISMI HANGİSİDİR?

Ekim yaptırmaya ve ekim merkezine karar vermek
24 (27.3%)
Operasyon Esnası
12 (13.6%)
Operasyon sonrası ilk 10 gün
32 (36.4%)
Şok dökülme süreci
2 (2.3%)
Şok dökülme -> Saç çıkış arası bekleme süresi
18 (20.5%)

Toplam Oy Verenler: 60

Gönderen Konu: EKİM SÜRECİ ANKETİ  (Okunma sayısı 1645 defa)

Burkinho

• Hero Member
Ynt: EKİM SÜRECİ ANKETİ
« Yanıtla #1 : 20 Ocak 2020, 11:32:06 »
Evet; Bu süreçten geçmiş arkadaşlar ne düşünüyor merak ediyorum.

Şahsen kabuğu döktükten sonra olay bitiyor; öyle düşünüyorum. Ya siz?

Lincoln soru ne burada ?

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 20 Ocak 2020, 12:17:48 »
evet soru olmadan gene cevap verebılıoz bır ekımde secılecek merkez onemlı ve şoktan sonra sacların cıkısını beklemek :D :D  ;D ;D ;D
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15231.0

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 20 Ocak 2020, 12:43:36 »
Lincoln soru ne burada ?

Yazmıştım; çıkmamış dostum. düzenledim. sağ ol :)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 20 Ocak 2020, 13:14:07 »
Bu anket ile Sağlıklı bir istatistiksel sonuç elde edemezsiniz çünkü ankete katılacak kişinin profili soruya vereceği cevap için çok önemli bir faktör. hiç yaptırmamış birisine sorarsanız farklı iki ay önce Ekim yaptırmış birisine sorarsanız farklı geçen hafta ekimi yaptırmış birisinin vereceği cevap farklı olacaktır.

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 21 Ocak 2020, 05:58:49 »
Bu anket ile Sağlıklı bir istatistiksel sonuç elde edemezsiniz çünkü ankete katılacak kişinin profili soruya vereceği cevap için çok önemli bir faktör. hiç yaptırmamış birisine sorarsanız farklı iki ay önce Ekim yaptırmış birisine sorarsanız farklı geçen hafta ekimi yaptırmış birisinin vereceği cevap farklı olacaktır.

Valla sloocer; bu sürecten gecmis kisiler, dedim ama bilemem tabi. Haklisin :)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 21 Ocak 2020, 09:35:10 »
Valla sloocer; bu sürecten gecmis kisiler, dedim ama bilemem tabi. Haklisin :)

Örnekliyim;

Senin için 3-5. Seçenekler:) çünkü yeni yaptırdın...

1 sene önce ekim yaptıran adam İçin kesinlikle şok dökülmeden sonraki bekleme..

Dün ekime giren adam İçin karar verme ve dünkü iğneler:)

Ben yıllar önce ekim yaktırmış biri olarak en önemli husustan bahsedeyim;

-mevcut durumun analizi , ekime uygunluk, planlama bu üçlü birazda hastanın üzerine düşen hayati unsurlar

-açıklığa uygun merkez seçimi , ekimcilerin kullandıgı teknik ve ekimcinin vicdanlı olması...  Buda yine kısmen tercihi hastanın elinde olan bir durum.. çok arastırmalı..

Ekimde çekilen acıdır, git-gel yoldur, milletin sana bakışlarıdır, ilk 3 gün kafamı çarptımmı acaba korkusudur... bunların hepsi hikaye 7 ay geçince hiç bir şey kalmıyor akılda... aynada gördüğün kötü bir görüntü ise işte o acının , pişmanlığın tarifi yok.. görüntü güzel ise yukarıda bahaettiklerimin hepsi hikaye..

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 25 Ocak 2020, 09:28:27 »
Örnekliyim;

Senin için 3-5. Seçenekler:) çünkü yeni yaptırdın...

1 sene önce ekim yaptıran adam İçin kesinlikle şok dökülmeden sonraki bekleme..

Dün ekime giren adam İçin karar verme ve dünkü iğneler:)

Ben yıllar önce ekim yaktırmış biri olarak en önemli husustan bahsedeyim;

-mevcut durumun analizi , ekime uygunluk, planlama bu üçlü birazda hastanın üzerine düşen hayati unsurlar

-açıklığa uygun merkez seçimi , ekimcilerin kullandıgı teknik ve ekimcinin vicdanlı olması...  Buda yine kısmen tercihi hastanın elinde olan bir durum.. çok arastırmalı..

Ekimde çekilen acıdır, git-gel yoldur, milletin sana bakışlarıdır, ilk 3 gün kafamı çarptımmı acaba korkusudur... bunların hepsi hikaye 7 ay geçince hiç bir şey kalmıyor akılda... aynada gördüğün kötü bir görüntü ise işte o acının , pişmanlığın tarifi yok.. görüntü güzel ise yukarıda bahaettiklerimin hepsi hikaye..

Aynen oyle sloocer

tmyv26

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 25 Ocak 2020, 10:12:43 »
Saç ekimine karar vermiş ama ekim merkezine karar verememiş biri olarak 1 diyorum :)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 25 Ocak 2020, 10:54:54 »
En önemli hususta bu zaten... gerisi hikaye..

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 25 Ocak 2020, 11:27:44 »
Saç ekimine karar vermiş ama ekim merkezine karar verememiş biri olarak 1 diyorum :)

Ac bir konu; bakalim :)

Lethe

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 25 Ocak 2020, 11:32:38 »
Benim tüm süreç gayet kolaylıkla geçti diyebilirim. Ekim merkezine karar verme en kolay kısmı oldu, şok dökülme ve sonrası, saçların çıkışını bekleme vb. gayet rahattı. Bazen ekim yaptırdığımı unutuyorum 3. ayım dolmak üzere. İlk 10 gün de sorun yaşamadım.

En zor kısmı operasyon esnasındaki anestezi iğneleri diyebilirim, oyumu bu yönde kullandım. :)

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 27 Ocak 2020, 00:19:03 »
En önemli hususta bu zaten... gerisi hikaye..

Sloocer sonuca ne diyorsun? :)

kaperezza

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 28 Ocak 2020, 21:52:49 »
5.ayımdayım ekim esnası ve ertesi gün canım çıktı diyebilirim. Yılların vermiş oldugu toppik ve dermmatch ile kapatma telaşı zaman harcama para harcama sonrasında saç ektirdikten sonra rahatlama geldi resmen kelimi kapatmaya çalışırken ömrüm gitmiş. 5.ayda saçlarım hala tam çıkmamışken bile memnunum şu illetlerden kurtulduğum için. Kısaca bana en zor gelen süreç ekim esnası ve ertesi gün

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 29 Ocak 2020, 00:00:48 »
Benim içinse onca sıkıntıdan sonra 4000 kökten sadece 350-400 kökün çıkması bir sene sonunda, dahada kötüsü ekim kasabının çıkardığı sorunlar ve yolu yokuşa sürmesi. Daha dahada kötüsü karşınızda muhabbet ettiğiniz insanların sizinle değil saçlarızla ilgilenip sohbeti erken bitirmek için çırpınmanız. Daha daha dahada beteri insan içine çıkma cesaretinin kalmayışı. Neresinden bakarsanız bakın paranızla rezil olmak her yönüyle.
Allaha şükür ikinci ekimle en azından insan içine çıkacak kadar düzelme oldu tam istediğim gibi olmasada ; buda birazcık mutlu eden tarafı.

Bence en önemlisi Sloocer ın dediği gibi iyi bir ekim merkezi bulup onda karar vermek. Benim şanssızlığım bu forumu ikinci ekimden sonra farketmiş olmam.

Facebook Twitter Instagram