Saç Ekimi Sonuçları
Olmamış bu ekim, hem doğal değil hem ekilenlerin % 50'si falan tutmuş. Ön çizgi zaten kötü.
Ben farkli bir sey mi goruyorum? Gayet iyi duruyor
Fotoğraf ve video olarak herkesin saygı duyduğu ekimcilere gönderdim hiç biri de olmuş sen takıntı yapıyorsun demedi hepsi açık bir şekilde başarısız bir ekim olduğunu söyledi. Takıntı yapacak birisi değilim ama saç bu karşıdan baktığın zaman net şekilde seni gösteren bölge ve bariz kapatılmayan bir çirkin görüntü var maalesef. Benimle yüz yüze gelipte karşıdan bakıp olmuş bu saç diyen birisini görmedim siz olmuş bu saç diyorsanız öyle olsun varsın ben takıntılı oluyum 🙂
Kaçıncı gün ?
Ekim basarisiz. Tam ekime ideal birisiniz ve hakikaten basarisiz bir ekim gerceklestirmisler. On cizgi yapay gorunuyor. Yogunluk icin yorum yapmaya gerek yok.Iyi bir ekim yeri zaten 2700 ile de iyi is cikartirdi ama sizin icin 3500 greft o bolgeye ideal olurdu. Bu tip ekimleri yapan en kaliteli yerler genelde oyle yapiyor. Cunku kafanizdaki diger her yer cok guzel ve yogun. Ondeki bosluga 2700 ile ayni yogunlugu almak cok zor olurdu. Zaten greftlerde de cimri olmaya gerek yok. Bir sonraki ekime saklayalim demeye de gerek yok. Tahminen sizin dokulmeniz bu sekilde durur. Olayin guzel tarafi, iyi bir merkeze giderseniz basit bir revizyon ekimi ve 1000 greft ile sorunu rahat cozerler. Mesela Koray Erdogan'in ekibi su an greft basi 5TL'ye ekim yapiyor. Az grefte ihtiyaciniz oldugu icin 5 bin TL tutacaktir. Kesinlikle tavsiye ederim.