Arkadaşlar belli ki kendimi ifade edemiyorum o yüzden fazla da uzatmayacağım. Eğer moral olsun diye söylüyorsanız teşekkür ederim ama tekrar söyleyim. Benim çok küçük bir açık alanım vardı yani amacım daha estetik bir ön çizgiydi ki zaten saç ekim işi sadece saçı ekeyim çıksın değil. Şimdi aşağı da bazı ekim planlamaları bulup attım. Birisi buradan görmüştüm hoşuma gitmişti ekran görüntüsü aldım ikisi de Asuman hocaya ait diğerini de hatırlamıyorum. Bi de benim ekimi atacağım size. Yani tecrübeli arkadaşlar beni anladı aradaki farkı net sekilde gördü. Bir de benim ekime bakın işçilik planlama estetiklik adına ne görüyorsunuz? Uzayınca kapanır belli olmaz diyorsunuz da ben niye kapatmak için uzatıyım anlamadım o zaman saç ektirmemin ne anlamı kaldı kafamın üstü komple açık değildi ki orada saç görünsün düşüncesi de yoktu. Senin kafa yapına uygun diyorsunuz benim kafam mı yamuk anlamadım ya da neyini uygun gördünüz bilmiyorum 🙂 Çizgi yamuk arkadaşlar ekilenler sıralı şekilde ekilmiş saçların yönü ters bu ekimin neresi doğru söyler misiniz diğer Asuman hocanın Serkan hocanın şahin hocanın ekimlerine planlamalarına bakın nerede böyle sıralı bir ekim gördünüz. Adamlar sallamıyor cevap yazmıyor saçımı da zaten çalışan birisi ekti o planladı kanalları o açtı Gökhan hoca yurt dışında diye ekim sabahı beni kandırdılar şimdi de yüzüme bakmıyorlar. Bence şu fotoğraflara bakın ekim nasıl olmalı görün. Saç ektirmeyi düşünen arkadaşlara da fikir olsun tecrübe olsun ki nerede ektirirse ektirsinler yapılan yanlısı görüp müdahale edebilsinler.