Ben cizsem kesin bundan daha yamuk olurdu diyen var mı yoruma yazsın🙂 (5 aylık sonuç)
Ön cizgim hiç estetik değil maalesef çizgi neyse de şakakların farklı olması da çizgiyi daha da kötü gösteriyor. Halbuki küçük bir açıklığım vardı amaç daha estetik bir ön çizgiydi. Herkes saçı bir yerden alıp başka yere ekebilir bence ekim işi bu değil.
Ekim merkezine düzeltme imkanımız var mı dedim mesajı görüp cevap bile yazmadılar bir aydır 🙂 ben olsam utanırdım adama söz verip çağırmışım ekim merkezine sonra çalışanlara bırakıp ekim merkezine bile uğramamışım gönül almak için bile yazıp sorması gerekir süreci ki ben yazıyorum cevap bile yazmıyorlar yazık
Serkan Aygın ya da şahin hocaya gideceğim süreç bittiğinde en azından düzeltme imkanım var keşke hiç ektirmeseydim diyorum ama olan oldu artık. Forumu iyi okuyun ekimleri takip edin sizi sırt üstü bırakmayacak iş ahlakı olan iş ehli ekim merkezlerine gidin yoksa hem paranızdan olursunuz hem saçınızdan. Medeks merdiven altı bir ekim merkezi tecrübe etmiş birisi olarak söylüyorum bunu.
Başka paylaşım yapmayı düşünmüyorum süreç bittiğinde düzeltme işlemi yaptıracağım o zaman buraya son halini atarım sonra yeni bir sayfa açıp süreci paylaşırım yine.