Hocam ben anlamadım. Bu merkezin fiyatı sabit değil mi? Herkese 6000 TL fiyat çekiyorlar size neden bu fiyata yaptılar? İkincisi neden bir tahlil yapmadılar belki bilmediğiniz bir rahatsızlığınız var? Kendimden örnek vermek istiyorum askere gitmeden önce bir yakınımıza kan vermiştim. Bir kaç hafta sonra beni hastahaneden aradılar. Hepatit B varmış, gelmemi söylediler gitmedim. Neyse 3 ay sonra askere gittim, gitmeden önce Gümüşsuyu askeri hastanesine gidip muayene olmuştum bişey çakmamıştı. Ama ben yinede 1.5 ay sonra da ustabirliğine gittiğim zaman oradaki askeri hastaneye gittim hepatit B var diye. 2 tüp kan aldılar, bekledim sonuç çıktı. Tabip binbaşı sende hepatit B yok. Kim dedi sana bunu dedi? Dedim devlet hastanesinde dendi falan bana dedi vücudun yok etmiş zamanla böyle olabiliyor dedi. Yani demem o ki, insan bilmediği bir hastalığı olabilir. Amatörce iş yapmışlar ya da sırf size özel yapılan bişey. Ama yine de hoş değil sonuçta size yapıldıysa başkalarına da yapılabilir. Bir çok hastalık böyle bulaşıyor başka insanlara. Benim hoşuma gitmedi biraz daha araştırmaya devam edeceğim burayı ve diğerlerini inşallah güzel bir sonuç alırsınız geçmiş olsun.