Gönderen Konu: Medeks Hair Center(2700 greft) 17.01.2020  (Okunma sayısı 37644 defa)

emre5264

• Sr. Member
  • Medeks saç ekimi
Ynt: Medeks Hair Center(2700 greft) 17.01.2020
« Yanıtla #15 : 20 Ocak 2020, 12:01:08 »
ben bu işte çok yeniyim. ekimle ilgili yorum yapmam doğru olmaz ancak yaşadığınız travma katlanarak büyümüş. bu tip durumlarda kişiye belki de her şey batmaya başlıyor. saçlarım zaten çok iyiymiş, can sıkacağın bir durum olmaz diye hissediyorum. sakalda ne değişmiş onu anlamadım zaten sakalın şekli aşağı doğruymuş sanki biraz daha yanlara doğru açmışlar.
Bişey değişmedi yani dediğim gibi yapılsa değişecekti güzel de olacaktı eminim. Keşke Gökhan hoca olsaydı çizimi bari kendisi yapsaydı eminim doğru çizimi yapardı  böyle şeyler de yaşanmazdı.

MEksi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 20 Ocak 2020, 14:13:21 »
Bu konuya bir aciklik getireyim. Kimse zorla bir kok almadi ve boyle bir durum yok. Zaten olsa oncelikle ben izin vermem. O yuzden bu konu hakkinda bu sekilde bilgi verilmesi hic hosuma gitmedi.

Hocam zaten zorla alma gibi bir durum olamaz.Size 4 bin söylense ve 5 bin alınsa nereden bileceksiniz.Arkadasın anlattıgına göre 7200 planlanmamış ki demek ki fazla alınmış.Zaten 7200 graftin alınmasının sağlıklı olacagını kimse söyleyemez.4 bin üzeri bile ikiye bölünmesi gerekir.Olan olmuş artık.Umarım o arkadasımız da istediği saçlara kavusur.Emin olun burada yorum yapan kişiler , ekimde gördüğünüz 20 yaşındaki kardeşlerimiz kadar bilinçli....

emre5264

• Sr. Member
  • Medeks saç ekimi
« Yanıtla #17 : 20 Ocak 2020, 14:45:16 »
Bu konuya bir aciklik getireyim. Kimse zorla bir kok almadi ve boyle bir durum yok. Zaten olsa oncelikle ben izin vermem. O yuzden bu konu hakkinda bu sekilde bilgi verilmesi hic hosuma gitmedi.
Ben gördüğümü ve duyduğumu dile getirdim. Hayriye hanım çalışana kızdı bu yüzden fırçaladı yanlışlıkla fazla kök alındığı için. Neyse bu konu beni ilgilendirmez burada denk geldiğimiz için konusu geçti ben de belirttim.

Portraitpeople

• Full Member
« Yanıtla #18 : 20 Ocak 2020, 15:09:57 »
Hocam ben anlamadım. Bu merkezin fiyatı sabit değil mi? Herkese 6000 TL fiyat çekiyorlar size neden bu fiyata yaptılar? İkincisi neden bir tahlil yapmadılar belki bilmediğiniz bir rahatsızlığınız var? Kendimden örnek vermek istiyorum askere gitmeden önce bir yakınımıza kan vermiştim. Bir kaç hafta sonra beni hastahaneden aradılar. Hepatit B varmış, gelmemi söylediler gitmedim. Neyse 3 ay sonra askere gittim, gitmeden önce Gümüşsuyu askeri hastanesine gidip muayene olmuştum bişey çakmamıştı. Ama ben yinede 1.5 ay sonra da ustabirliğine gittiğim zaman oradaki askeri hastaneye gittim hepatit B var diye. 2 tüp kan aldılar, bekledim sonuç çıktı. Tabip binbaşı sende hepatit B yok. Kim dedi sana bunu dedi? Dedim devlet hastanesinde dendi falan bana dedi vücudun yok etmiş zamanla böyle olabiliyor dedi. Yani demem o ki, insan bilmediği bir hastalığı olabilir. Amatörce iş yapmışlar ya da sırf size özel yapılan bişey. Ama yine de hoş değil sonuçta size yapıldıysa başkalarına da yapılabilir. Bir çok hastalık böyle bulaşıyor başka insanlara. Benim hoşuma gitmedi biraz daha araştırmaya devam  edeceğim burayı ve diğerlerini inşallah güzel bir sonuç alırsınız geçmiş olsun.
24.02.2020 5411 greft Bnish Hair Wellnes
Dr. Bilgehan Aydın
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12896.45

Finhair 1mg ve Velavit 5000 biotin
6. Aydan itibaren Omega 3 ve D3 vitamini sprey

2.ekim 16.08.2024 Ahmet Tosun
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36217.msg658613#

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 20 Ocak 2020, 15:29:58 »
Yazık, üstelik açıklığın çok rahat kapatılacak bir açıklıkmış. Her neyse inşallah ekilenler doğal çıkar da tatmin eder.

emre5264

• Sr. Member
  • Medeks saç ekimi
« Yanıtla #20 : 20 Ocak 2020, 15:32:25 »
Hocam ben anlamadım. Bu merkezin fiyatı sabit değil mi? Herkese 6000 TL fiyat çekiyorlar size neden bu fiyata yaptılar? İkincisi neden bir tahlil yapmadılar belki bilmediğiniz bir rahatsızlığınız var? Kendimden örnek vermek istiyorum askere gitmeden önce bir yakınımıza kan vermiştim. Bir kaç hafta sonra beni hastahaneden aradılar. Hepatit B varmış, gelmemi söylediler gitmedim. Neyse 3 ay sonra askere gittim, gitmeden önce Gümüşsuyu askeri hastanesine gidip muayene olmuştum bişey çakmamıştı. Ama ben yinede 1.5 ay sonra da ustabirliğine gittiğim zaman oradaki askeri hastaneye gittim hepatit B var diye. 2 tüp kan aldılar, bekledim sonuç çıktı. Tabip binbaşı sende hepatit B yok. Kim dedi sana bunu dedi? Dedim devlet hastanesinde dendi falan bana dedi vücudun yok etmiş zamanla böyle olabiliyor dedi. Yani demem o ki, insan bilmediği bir hastalığı olabilir. Amatörce iş yapmışlar ya da sırf size özel yapılan bişey. Ama yine de hoş değil sonuçta size yapıldıysa başkalarına da yapılabilir. Bir çok hastalık böyle bulaşıyor başka insanlara. Benim hoşuma gitmedi biraz daha araştırmaya devam  edeceğim burayı ve diğerlerini inşallah güzel bir sonuç alırsınız geçmiş olsun.
Tahlil yapılacağını söylediler ama yapmadılar maalesef. Ben fotoğraflarımı atıp fiyatı sordum normalde 6000 ama senin sadece ön bölge 3500e yaparız dedi Gökhan hoca. Yani diyorum ya hepsinden öte böyle çalışanlara kafamı emanet ettigim için önce kendime çok kızdım sonra Gökhan hocaya.  Saçlarım fırça gibi de çıksa unutamayacağım malesef bu anı. Düşünün bir cerraha güvendiğiz için kendinizi ona teslim ediyorsunuz ama ameliyat günü ameliyathanede işin ehli cerrah yok asistanlarda sıfır ciddiyet ve nezaket. Umarım böyle bir şey bir daha yaşamam. Fikir verip seni rahatlatacak dinleyecek muhabbet edecek birisi yok bir anda çizdi saçımı hiç bir cihaz ya da metre kullanmadan ee tahlil de yok sonra sakalımı da yanlış çizdi ve sonra en tecrübesiz ve lakayit çalışanlar ekim yaptı 7 saat boyunca bu da benim şansım ya da bilgisizliğim bilmiyorum.

emre5264

• Sr. Member
  • Medeks saç ekimi
« Yanıtla #21 : 20 Ocak 2020, 15:35:52 »
Yazık, üstelik açıklığın çok rahat kapatılacak bir açıklıkmış. Her neyse inşallah ekilenler doğal çıkar da tatmin eder.
Kardeşim 2700 bile fazla Ekim'de alan büyük gibi duruyor ama içeri çok girdiler ondan yoksa açığım o kadar yok bile. Hayriye hanım gelip hala bitmedi mi dedi iki kere çünkü sürekli mesajlasip saklabanlik yaptıkları için 2 saat uzun sürdü tahmin edilenden. Sen ekersin orayı ben karışmam diye pazarlık atıyorlar bi de

Dejavu27

• Full Member
« Yanıtla #22 : 20 Ocak 2020, 18:48:31 »
Gokhan abinin yoklugunda biraz isi disiplinsiz tavirlar sergilemis olabilirler. Gokhan abi ben ordayken herkes uslubuna dikkat ediyordu, sana gelen ekibi cok merak ettim dogrusu. Ama ekimin guzel olmus. Bence hic kafana takma. Bende ekim sirasinda ekip cok goy goy yapiyolardi kendi aralarinda bende katiliyodum onlara arada samimi kisilerdi. Cene bolgene gapilan ekimin kavisli olacagini istemissin, ilk cizim yaptiklarinda ekimden once cizimi begenmedigini ve duzeltilmesi gerektigini ekimden once belirtseymissin keske. İnsallah guzel sonuc alirsin

emre5264

• Sr. Member
  • Medeks saç ekimi
« Yanıtla #23 : 20 Ocak 2020, 19:13:25 »
Gokhan abinin yoklugunda biraz isi disiplinsiz tavirlar sergilemis olabilirler. Gokhan abi ben ordayken herkes uslubuna dikkat ediyordu, sana gelen ekibi cok merak ettim dogrusu. Ama ekimin guzel olmus. Bence hic kafana takma. Bende ekim sirasinda ekip cok goy goy yapiyolardi kendi aralarinda bende katiliyodum onlara arada samimi kisilerdi. Cene bolgene gapilan ekimin kavisli olacagini istemissin, ilk cizim yaptiklarinda ekimden once cizimi begenmedigini ve duzeltilmesi gerektigini ekimden once belirtseymissin keske. İnsallah guzel sonuc alirsin
Güzel yorumun için teşekkür ederim Evet Gökhan hoca olsa böyle bir sorun olmazdı eminim. Zaten aralarından en çürükleri bana denk geldi Gökhan hocaya ben şikayet ettim durumu söyledim eminim uyarır gerekeni söyler. Prp yikama hiç birine gitmeyeceğim kendim hallederim bundan sonrasını. Mustafa, ilker, elif vardı onlar hem tecrübeli hem profesyonel hem de nezaketli kişilerdi. Neyse hayırlısı olsun. Şikayetten ziyade ekimi yorumlatmak istedim ben tecrübeli arkadaşlara ama dediğim gibi çok canım sıkıldı duruma ben de içimde tutamadim haklı olarak.

emre5264

• Sr. Member
  • Medeks saç ekimi
« Yanıtla #24 : 20 Ocak 2020, 19:18:08 »
Sakalı dudağa doğru istedim aynaya bakmama rağmen çizgiyi görmedim o kadar alttan yapmış. Gösterdim fotoğrafla anlattım da dudağa doğru uzaması gerektiğini falan anlattım ama dinlemedi beni dinlese yapmazdı. Ekim esnasında farkedip söyledim ben böyle istemedim dedim sizin çeneniz anesteziden şiş o yüzden öyle duruyor dedi ekimi yapanlar yoksa kaç kere uyardım yani

Dejavu27

• Full Member
« Yanıtla #25 : 20 Ocak 2020, 19:42:04 »
Bence gayet guzel olmus hic kafana takipda sorun etme. Sana eken ekip hangisi? Medeks’in instagram sayfasinda fotolari var ekiplerin merak ettim dogrusu

Szr07

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 20 Ocak 2020, 20:05:07 »
Arkadaşlar medekste bende ekim yaptırdım. Çalışanlar genç arkadaşlar. Çalışma saatleei esnek. Bazen sabah 8.30 gece 1-2 bu nedenle anlayışlı olmak gerekir.
zaten açtıgım konudada belirttim bunu ödenen ücret belli bu nedenle greft başı 1.5-2.5 euro ya ekim yapanlardaki gibi muamele beklemeyin. Onlar yılda 100 ekim yapıyorsa bu tür yerler 1000 ekim yapıyor. Gökhan beyin olmaması biraz şanssızlık olmuş yaşadıklarınızı bence anlatın. Ben böyle bir durumla karşılaşmadım çünkü gökhan bey oradaydı ara ara gelip kontrol etti.

Sonuç olarak ekilen saçların sizi mutlu etmesi önemli. Gerisini fazla takmayın. Ekilen miktar açıklıkla orantılı kök kaliteniz iyiyse memnun olursunuz değilse yaşınız genç ikinci bir ekim şansınız var.

emre5264

• Sr. Member
  • Medeks saç ekimi
« Yanıtla #27 : 20 Ocak 2020, 23:35:23 »
Arkadaşlar medekste bende ekim yaptırdım. Çalışanlar genç arkadaşlar. Çalışma saatleei esnek. Bazen sabah 8.30 gece 1-2 bu nedenle anlayışlı olmak gerekir.
zaten açtıgım konudada belirttim bunu ödenen ücret belli bu nedenle greft başı 1.5-2.5 euro ya ekim yapanlardaki gibi muamele beklemeyin. Onlar yılda 100 ekim yapıyorsa bu tür yerler 1000 ekim yapıyor. Gökhan beyin olmaması biraz şanssızlık olmuş yaşadıklarınızı bence anlatın. Ben böyle bir durumla karşılaşmadım çünkü gökhan bey oradaydı ara ara gelip kontrol etti.

Sonuç olarak ekilen saçların sizi mutlu etmesi önemli. Gerisini fazla takmayın. Ekilen miktar açıklıkla orantılı kök kaliteniz iyiyse memnun olursunuz değilse yaşınız genç ikinci bir ekim şansınız var.
Gökhan hocaya güveniyorum zaten bu yuzden umudum var o olmasa bile onun öğrettikleri beni umutlandiriyor. Keşke olsaydı o da çok daha iyi bir alın çizgisi ve sakal çizimi olacağından şüphem yok böyle durumlar da yaşanmazdı. Dediğim gibi hepsini pas geçiyorum öyle her şeyi takıntı yapacak birisi değilim ama ekim esnasında yaşananlar çok canımı sıktı ve farkındaysanız hala atamıyorum üzerimden dönüp dolaşıp aynı konuya geliyorum. Neyse dediğiniz gibi bi 2000 kök hakkım daha var eğer o acıları çekmeyi göze alabilirsem bir ekim daha yaptırırım. Tabi inşallah gerek kalmaz güzel olur sonuçlar.

emre5264

• Sr. Member
  • Medeks saç ekimi
« Yanıtla #28 : 20 Ocak 2020, 23:37:45 »
Bence gayet guzel olmus hic kafana takipda sorun etme. Sana eken ekip hangisi? Medeks’in instagram sayfasinda fotolari var ekiplerin merak ettim dogrusu
Birisi moldovalı ismi yabancı dema mı dima mı öyle bisey. Diğeri de bir kız adı sena olabilir. 7 saat beraberdik yüzüme bile bakmadılar hatırlamıyorum kızı düşün görsem tanımam bile.

bold

• Sr. Member
  • Şans cesurdan yanadır / Fortune favours the bold
« Yanıtla #29 : 20 Ocak 2020, 23:49:09 »

Ne alaka kardesim yok oyle bir dunya. Bize ne kac saat calisiyorsa calisiyorlar, kendilerinin ve klinigin sorunu. Ortada bir is anlasmasi var, 1000 TL de olsa 100 bin TL de olsa hastaya hakettigi nezaket ve saygi gosterilir. 3500 TL'ye bu isi hakkiyla yapamiyorsan yapmiycaksin.

Ne guzel is klinigi ac, cerrahim diye gez, sonra 2 tane ergeni koy basina git. 

Facebook Twitter Instagram