Gönderen Konu: Saç Ekim Tavsiyesi  (Okunma sayısı 2085 defa)

trabzon61

• Full Member
Saç Ekim Tavsiyesi
« : 19 Ocak 2020, 21:31:40 »
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katılıyorum uzun zamandır burayı takip ediyorum ama çevremde saç ekimlerini gördükçe hoşuma gitmiyordu ekimler. Sanki ekilen saç kimisinde o kadar belli oluyorki ızgara fırcası gibi duruyor ve hoşuma gitmiyordu. Lakin burayı takip edince cesaret geldi ve bazı ekimler çok hoşuma gitti. Şimdi benim merak ettiğim bu dökülen saçları eski halimdeki gibi ekebilecek kalitede saç ekim merkezi nereyi tavsiye edersiniz ve kaç bin saç kökü bu kafayı kurtarır ve ücret tahmininiz nedir :) Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Cassowary

• Sr. Member
Ynt: Saç Ekim Tavsiyesi
« Yanıtla #1 : 19 Ocak 2020, 22:37:35 »
Yaş kaç ,beklentiniz ne , en son attığınız o fotoda yaş kaç(dökülmenin agresifliğini kavrayabilmek), aile öyküsü nasıl vs bunları belirtirseniz tecrübeli arkadaşlar ona göre bilgileriyle daha doğru yönlendirirler.
Geçmiş olsun 

trabzon61

• Full Member
« Yanıtla #2 : 19 Ocak 2020, 22:46:45 »
Merhaba hocam. Fotodaki yaş 24 yaşındaydım. Şu an 34 yaşındayım Memur olarak çalışıyorum evliyim bir kızım var ve düzenli hayatım var lakin dış olaylardan dolayı son zamanlarda stresli bir yaşantım var bu aralar saçlar son zamanlarda biraz hızlı beyazladı. Lakin onun dışında huzurlu düzenli hayatım var. Bu işten beklentim bazı arkadaşların saç ekimi çok orijinal belli olmuyor ekim olduğu bazılarının ise bariz belli oluyor. En çok merak ettiğim 24 yaşındaki gibi olabilir mi saç ekimim bilmiyorum. Babamın saçları baya kürdü 25 yaşında sıfırlandı saçları. Benim yaş 34 bazen saçlar kalınlaşınca iyi gözüküyor az çok var kafamda ama güzel taranacak şekilde değil ve ışıkta fotolarda kötü görünüyor.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 19 Ocak 2020, 22:49:12 »
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katılıyorum uzun zamandır burayı takip ediyorum ama çevremde saç ekimlerini gördükçe hoşuma gitmiyordu ekimler. Sanki ekilen saç kimisinde o kadar belli oluyorki ızgara fırcası gibi duruyor ve hoşuma gitmiyordu. Lakin burayı takip edince cesaret geldi ve bazı ekimler çok hoşuma gitti. Şimdi benim merak ettiğim bu dökülen saçları eski halimdeki gibi ekebilecek kalitede saç ekim merkezi nereyi tavsiye edersiniz ve kaç bin saç kökü bu kafayı kurtarır ve ücret tahmininiz nedir :) Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Sonuç çok güzel çok doğal beğendim. 10 yaş gençleşmişsiniz walla:):)

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 19 Ocak 2020, 22:53:13 »
Dostum 4000-5000 greft toparlar kafayı. Büyük illerde iyi ekimciler var, euro ile eken iyidir demek yanlış olur. Ben Bursada ektirdim memnum.5000TL ile 15.000 Tl arası çok yer var.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 19 Ocak 2020, 22:58:41 »
Sonuç güzel olmuş
Uzak çekmişsin ama sen memnunsan ne yapayım

trabzon61

• Full Member
« Yanıtla #6 : 19 Ocak 2020, 23:00:23 »
15 bin tl'ye yapan yer ile 5000 tl'ye yapan yerler arasında kalite açısından pek fark olmayan onlarca resim gördüm bilmiyorum valla şimdiden araştırmaya tavsiye almaya araştırmaya başladım. En iyi sonucu en uygun fiyata alabilmek çoğumuzun hedefi. Lakin benim içinde öncelik kalite. Burası bu yüzden güzel bir referans olacak benim için.

trabzon61

• Full Member
« Yanıtla #7 : 19 Ocak 2020, 23:01:05 »
Arkadaşlar sonuç değil o resim. Son resim hedef resmi :)

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 19 Ocak 2020, 23:06:45 »
Bu ekimi yapan merkezi tebrik ediyorum. Çok doğal olmuş, kimse ekim olduğunu anlamaz

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 19 Ocak 2020, 23:27:36 »
Bu ekimi yapan merkezi tebrik ediyorum. Çok doğal olmuş, kimse ekim olduğunu anlamaz
Daha ektirmedim dedi Baltalı kardeşim
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 20 Ocak 2020, 00:18:22 »
Sonuç güzel olmuş
Uzak çekmişsin ama sen memnunsan ne yapayım
Sonuç çok güzel çok doğal beğendim. 10 yaş gençleşmişsiniz walla:):)

Hocam sonucunuz güzel olmuş allah nazarlardan saklasın :D

Şaka bir yana balıklama atlamışlar yahu okumadan :D

Tamam ciddi olalım.24 yaşındaykende saçlarınızda dökülme varmış özellikle ön bölgede
evet ekim yaptırırsanız 24 yaşınızdaki gibi olabilir saçlarınız ama kaliteli bir yerde yaptırmak koşulu ile

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 20 Ocak 2020, 01:06:59 »
Donör bölgeniz gayet kuvvetli ve kalın donörü beğendim ekim yapılıcak alanda iyi güzel sonuç almaya müsait fiyata gelince bu senin beklentin bütçen seçilen merkezle alakalı.
Global Moderator

trabzon61

• Full Member
« Yanıtla #12 : 20 Ocak 2020, 08:19:03 »
Cevap için teşekkürler arkadaşlar. 3 tane güzel ekim yapan gerçekten kaliteli dediğiniz bildiğiniz ekim merkezi ismi verebilir misiniz fiyat alayım. Aldığım teklifleri burada paylaşırım sizinle.

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 20 Ocak 2020, 09:30:10 »
Cevap için teşekkürler arkadaşlar. 3 tane güzel ekim yapan gerçekten kaliteli dediğiniz bildiğiniz ekim merkezi ismi verebilir misiniz fiyat alayım. Aldığım teklifleri burada paylaşırım sizinle.
Hocam isim verince reklam yapıyolar diye düşünenler oluyor, biraz araştır forumu zaten isimlere ulaşırsın.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 20 Ocak 2020, 10:26:18 »

Burdaki arkadaşlar her merkezin fiyatını, çalışma şartlarını, personele verdikleri maaştan aylık cirosuna kadar tüm detayları biliyor :) burda paylaşmanıza gerek yok... ana başlıklarda ekim merkezleri fiyatları ile alakalı attıkça bir başlık var... ordan bakabilirsiniz.

Facebook Twitter Instagram