Merhaba arkadaşlar öncelikle belirtmek isterim ki bu konu yergi ya da övgü konusu degildir övülecek yerlerini över yerilecek yerlerini yererim. Batman Dünya Hastanesi Ömer Uğur Hair Clinic’teki Süreçle ilgili paylaşabildiğim kadar süreç hakkinda bilgi vermek istedim.
2019 haziran ayinda 5500 liraya ekim yaptıran arkadaşımın saçlarının iyi çıktığını gördüm klinige görüşmeye gittim. 7500 lira olan ekim ucretinde yıl sonu %20 indirimden faydalanip 6000 liraya anlastim. 1000 lira kapora bıraktım.
Bir gün öncesinden arandım ve ilac alkol vb almamam gerektigi söylendi.
iİşlemim 11 ocak 2020 Cumartesi Sabah 8:30’da başladı.
*Sabah evden duş alıp kahvaltı yaparak çıktım. Küçük bir tüp kan alındı ardından. Sac kesilmeden dönor bolge çizim yaparak belirlendi ardından saçım traş edildi ve yıkandı.
*Masaj sedyesi tarzı elektrikli ayarlanabilir bir sedyeye yüz üstü uzandım. Lokal anestezi yapıldı. Agrıyı sadece lİlk iğnelerde hissettim ama sonrasında pek canım yanmadı zamanla uyuştu çünkü. Nefes kontrolü burda çok önemli, ilaç verilirken derin nefes alirsaniz agriyi daha az hissedersiniz.
Burdan sonrası sabır işi, işlemi yapan arkadaşlara güvenecek ve işlerini yapmalarını bekleyeceksiniz zaten sizle muhabbet falan edip rahatlatıyorlar. Ağrı olmadıktan sonra gerisi geçiyor.
*saat 13:30a kadar dönor bolgeden alim yapildi sonra pansuman yapıldı ve kisa bir çay yemek molasi verdik. Gayet iyiydim.
Öğleden sonra saat 14:00 gibi ikinci aşamaya gectik. Ön kısma lokal anestezi yapildi bölge kucuk oldugu icin anestezi işlemi daha cabuk bitti. Daha az iğne yapildi. Sonra kanal acma islemi yapildi yani tek tek delindi. kanal acma isleminden sonra 3 arkadaş geldi ve tek tek alinan greftleri yerine ekti. İşlem bittiginde saat 18:30 olmuştu. Yine sohbet ettik zaman cabuk gecti ama son bir saat biraz sıkıcıydi. Son 20 dakika daha da sıkıcıydı
sonra kalktım arka kisimin pansimank yenilendi ge ayaga kalkarak ciktim. Arabayla kendim giderim diye dusunmustum ama arkasim gelip aldi cunku hafif sersemlik oluyor.
Birkac tane de fotograf paylasayim.