Saç Ekimi Sonuçları
Nerkozsuz güzel atlatmışsın zorlu süreci maşallah saçların da kaliteliymiş 🙂 umarım istediğin gibi çıkar saçların sorunsuz 👍
Sağlıklı ilermiş sorun yok kardeşim inşallah ekilenlerin hepsi çıkar
Gayet guzel ve saglikli gorunuyor. Umarim ekilenlerin hepsi en kisa surede cikar. Sok baslamadi degil mi sende de?
Çok teşekkürler kardeşim inşallah hepimiz istediğimiz sonucu alırız.Valla özellikle yıkarken elime çok sayıda saç geliyor. Sanki başladı gibi hissediyorum ama çok erken değil mi bunun için?
Bildigim kadariyla erken dokulen erken cikiyor Ben daha tam randımanlinyikayamadigim icin dokulme hic yok. Ekim alaninda hala his yok gibi cok az. Ekilenlerde civi gibi hic yumusama olmadi neredeyse.
Ekim alanı bende de hissis, hala uyuşmuş gibi. Yani nasıl desem böyle dokununca ssnki kafam buz tutmuş gibi tam olarak hissedemiyorum. Çok tuhaf bir duygu
her gün ekim resmi paylaşırsan her gün aynı yorumları yapmamız gerek aralıklı paylaşırsan daha ıyı olur bu aradada diger arkadasların ekım konularına yorum yaparak vakıt geçirirsin sürecin sağlıklı yakında şok başlar
Hintell aslında forum sayesinde kendime de bir ekim izlencesi oluşturuyorum. Ama dediğin gibi araya biraz süre koymakta yarar var. Şok dökülmeyi hafif atlatmayı umuyorum. Bakalım nasıl olacak.