Gönderen Konu: Ön Saç Çizgisi ÜSTAD Op. Dr. Bilgehan Aydın Hair Wellness Institute  (Okunma sayısı 4218 defa)

selim08

• Yeni üye
  • *
         Herkese selamlar.. Öncelikle saç ekimi alanında ülkemizin dünyada bir numarası olmasının gururunu bizlere yaşatan saç ekiminin gelişime destek olan Op. Dr. Bilgehan Aydın'a tüm çalışanlara teşekkür etmek istiyorum.

Ön Saç Çizgisinin ÜSTADI Op. Dr. Bilgehan Aydın Hair Wellness Institute Başka Saç Ekim Merkezinin Yaptığını Düzeltti

Kendi saç ekim tecrübemi paylaşacak olursam, Op. Dr. Bilgehan Aydın Hair Wellness Institute saç ekim merkezinin tercih etmemdeki en önemli sebep profesyonellik ile  samimiyeti aynı anda sağlıyor  olması ve realite ne ise onu söyleyip hayal ve umut pazarlamamaları konuya ticari değil insanı olarak yaklaşmaları. Bunun yani sıra iletişime geçmemle birlikte başlayıp  operasyon esnasında konforu en üst düzey tutup  en iyi çıktının alınması için çalışan ve operasyon sonrası devam eden süreçte  tüm personelin üsttün  gayret ve ilgisi beni fazlası ile tatmin etti.

Operasyon gerçekleştiren tüm arkadaşlara mükemmel sonuçlar diliyorum.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
iddialı bir saç çizgisi olmuş, gözüken tüm saç çizgileriniz ekim saçı olucak bundan sonra, inşallah şakaklar ve ön çizgide ince ve tekli greftler kullanılmıştır

Woper

• Sr. Member
Gecmis olsun insallah insallah istediginiz sonuca ulasirsiniz fotograflara kacinci gunde cekildigini eklerseniz fikir icin bizim icinde iyi olur.

selim08

• Yeni üye
  • *
iddialı bir saç çizgisi olmuş, gözüken tüm saç çizgileriniz ekim saçı olucak bundan sonra, inşallah şakaklar ve ön çizgide ince ve tekli greftler kullanılmıştır

sizinde söylediğiniz gibi ön ve şakakalarda tekli greftler kullanıldı.alın açıklığım geniş olduğu için saç çizgimin bu şekilde olmasını talep ettim selamlar.   

selim08

• Yeni üye
  • *
Gecmis olsun insallah insallah istediginiz sonuca ulasirsiniz fotograflara kacinci gunde cekildigini eklerseniz fikir icin bizim icinde iyi olur.

selim08

• Yeni üye
  • *
Teşekkür ederim.mevcut fotoğraflar ilk 50 güne ait.55. günümdeyim belirli peryotlarla yükleyeceğim selmalarla

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Baya iddalı bir ekim Hayırlı olmasını dilerim sıklık gayet iyi umarım sonuçta iyi olur geçmiş olsun
Global Moderator

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayirli olsun ekiminiz; umarim sonuc harika olur.

Bir sey sorabilir miyim? Normalde alniniz zaten genis ve bos muydu gencken? :)

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Mesela kaşınızı yukari kaldirip son/en üst cizgiye bakar misiniz? Yapilan sac çizgisi o cizgiye gore nasil?

selim08

• Yeni üye
  • *
Baya iddalı bir ekim Hayırlı olmasını dilerim sıklık gayet iyi umarım sonuçta iyi olur geçmiş olsun

Teşekkür ederim. Operasyon gerçelşetiren ve düşünen arkadaşların en iyi sonuçları alması dileğiyle

selim08

• Yeni üye
  • *
Hayirli olsun ekiminiz; umarim sonuc harika olur.

Bir sey sorabilir miyim? Normalde alniniz zaten genis ve bos muydu gencken? :)

Halen genç olduğumu düşünüyorum  :) erken yaşta ön cizgimi kaybetmişitim saç cizgisini benim isteğim doğrultusunda belirlediler

selim08

• Yeni üye
  • *
Mesela kaşınızı yukari kaldirip son/en üst cizgiye bakar misiniz? Yapilan sac çizgisi o cizgiye gore nasil?

Tabiki bahsettiğiniz cizğinin altında bunu bilerek çizgimin bu şekilde olmasını istedim.sürekli kaşlarımı kaldırarak dolaşmacağım için beni rahatsiz etmeyeceğini düşünüyorum

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç çizgini çok begendim çok güel. İr izgi oluşturmullar daha iyisi olamazdı inş sürecin olumlu ilerler hayırlı olsun

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Tabiki bahsettiğiniz cizğinin altında bunu bilerek çizgimin bu şekilde olmasını istedim.sürekli kaşlarımı kaldırarak dolaşmacağım için beni rahatsiz etmeyeceğini düşünüyorum

Hayirli olsun. Umarim cok guzel olur :)

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam şakaklara bişey demiyorum merak ettiğim ön saç çizgisini siz mi talep ettiniz?
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

Facebook Twitter Instagram