Gönderen Konu: Ön Saç Çizgisi ÜSTAD Op. Dr. Bilgehan Aydın Hair Wellness Institute  (Okunma sayısı 4219 defa)

selim08

• Yeni üye
  • *
Saç çizgini çok begendim çok güel. İr izgi oluşturmullar daha iyisi olamazdı inş sürecin olumlu ilerler hayırlı olsun

Teşekkür ederim hocam. İnşallah tüm arkadaşların süreçleri en başarı şekilde tamamlanır.

selim08

• Yeni üye
  • *
Öncelikle saç ekimi operasyon sürecimi en baştan anlatmak isterim. 11 Kasım 2017 tarihinde Hisar Hastanesi Estemylife Saç Kliniğinde ilk saç ekimi işlemimi yaptırdım. 4000 greft saç ekimi işlemi yapıldı. Ortalama saç ekim sürecinin tamamlandığı 1 yılın sonunda sonuçtan memnun kalmadım. Daha sonra bu sonucu düzelttirebilmek Bilgehan Bey’in Nişantaşı’ndaki kliniği Op. Dr. Bilgehan Aydın Hair Wellness Institute’ye ulaştım. Kafamda sürekli bir saç ön çizgisi ve özellikle yan bölgeler için bir görünüş vardı. Bu görünüşü yapabildiğim kadarıyla bilgisayar üzerinde kendim de modelledim. Randevumu aldım ve Op. Dr. Bilgehan Aydın Hair Wellness Institute’deki randevuma varmadan önce Bilgehan Bey’le sürekli instagram üzerinden iletişime geçtim. Yaklaşım randevuma kadar her hafta kendisine yazdım. Kafamdaki soruların ayrıntısına kadar sordum. Hatta Bilgehan Hocamızın kızının kendisinde olduğu bir gece saat 2’de yazmış olmama rağmen kızıyla ilgilenmek yerine gecenin o saatinde benimle yaklaşık yarım saat kadar kendisiyle saç ekimimin planı hakkında konuştuk. Kliniğin Nişantaşı’nda olmasından dolayı acaba orada nasıl karşılanırım diye kafamda soru işaretleri vardı. Akabinde randevu tarihinde kliniğe geldim. Sosyoekonomik durumu farklı olduğunu düşündüğüm insanlardan ayırt edilmeksizin yoğun ilgi ve alakayla karşılandım. Saç ekimi ve ön çizgi planlamasına geçtik. Ben daha önce çizdiğim görsellere göre saçımın ön çizgisini çizdirdim. Bilgehan Hoca çizginin bu şekilde doğal bir görüntü olmayacağını buna alternatif olarak biraz daha doğal durabilecek bir ön çizgi çizdi. Ama ben alnımın geniş olmasından ötürü kendi çizdirdiğim çizgide ısrar ettim ve benim isteğim doğrultuda planlama yaptık.

Operasyonda sadece 4 tane sinek ısırığı kadar ağrım oldu maksimum. Operasyon esnasında tabletten bana netflixten istediğim filmi açtılar, istediğim şarkıları da dinlettiler. Operasyonum bu şekilde konforlu ve rahat tamamlandı. Operasyonun ertesi günü saç yıkama işleminden sonra memleketime döndüm. Ekimden sonraki 14 aylık süreç içerisinde belirli periyotlarla arandım, süreç takibini çok iyi takip ettiler. İstediğim zaman kendilerine ulaşıp sorularımın cevaplarını alabilidim. Hatta aynı soruları tekrar tekrar sorabildim ve anlayışla cevapladılar sağolsunlar.

Saç ekimi operasyonundan 4 ay sonra Bilgehan Bey ile instagram canlı yayınında süreç hakkında konuştuk.

37:27’nci dakikadan itibaren canlı yayın videosunu izleyebilirsiniz.
Bu da canlı yayının instagram postu.
Canlı yayından sonra benimle iletişime geçmek isteyen arkadaşlar oldu sonucu net görebilmek için.

selim08

• Yeni üye
  • *
Şu anda Estemylife’tan alamadığım verim sonrası düzeltme operasyonu olarak geldiğim Op. Dr. Bilgehan Aydın Hwi’de Bilgehan Hoca ve ekibinin 2. Saç ekimimi  yapması üzerine doldurduğum 14. Ayım ve saç ekimimden çok memnunum. Saç ekimi düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. Başta Op. Dr. Bilgehan Aydın olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Şu anki halimi ekte görebilirsiniz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Güzel bir sonuç almışsınız size de fazlası ile yakışmış güle güle güzel günlerde tarayın bu arada resimler çok net çekim günlük kullanımda çok daha fazla sık görünür eminim.
« Son Düzenleme: 11 Şubat 2021, 10:57:42 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

ImPaLa

• Hero Member
Hocam öncelikle sizi eleştirmek istiyorum

Düzenli paylaşım yapmadığınız için bir çok arkadaşımıza zamanında fikir vermediniz
Konuyu takip eden insanlara 14 ay boyunca paylaşım yapmadınız. Eğer düzenli paylaşımınız olsaydı su an bu konuyu takip edem insan sayısı 100 binleri bulmuştu ama su an hayırlı olsun demek durumundayız sadece. Bu durum merkeze de zarar sonuç olarak gelişiminizi takip eden bir çok insan beğenip zamanında bu merkeze giderdi herkes forumda düzenli paylaşım yapar neyse gene en azından sonucu paylaştınız.

Çok başarılı sonuç güle güle tarayın.

TC1923

• Full Member
Başarılı bir sonuç güle güle tarayın.

skaanh12

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ekim basarili ama ön cizgiyi keske doktor beye birksaydiniz
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2021, 16:04:42 Gönderen: skaanh12 »

NeferTiTi

• Full Member

Güzel sonuç saç sorununuz kalmamış ama ileri için koruyun saçlarınızı oldu bitti deyip bırakmayın güzel günlerde kullanın.
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2021, 15:37:22 Gönderen: Hintell »

reyes

• Sr. Member
Kac graft ekildi? Yasiniz kac?
Ekim Tarihi: 13/03/2021
Ekim Merkezi ismi: Dr Bilgehan Aydın (ikinci ekim) ilk ekim baska yerde
Greft Miktarı: 2400
Yaşınız: 30
Her gun: 1.25 mg finasterid

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20789.0

Kerimm34

• Hero Member
ekim öncesi halinizle şimdiki arasında müthiş fark var ikisine aynı anda tekrar tekrar baktım tamamen evrim geçirmişsin hocam  çok sevimli bir görüntünüz olmuş  :)

AdnanN

• Hero Member
ekim öncesi halinizle şimdiki arasında müthiş fark var ikisine aynı anda tekrar tekrar baktım tamamen evrim geçirmişsin hocam  çok sevimli bir görüntünüz olmuş  :)

Aynen  :)

Bunda çizginin aşırı öne alınmasının erkisi var Nerdeyse 3 cm çizgi öne alınmış Normalde çok riskli bir işlem ama ekim başarıyla sonuçlanmış.

Eksi sözlük

• Sr. Member
Sizin adınıza mutlu oldum çok başarılı sonuç.

karanka

• Sr. Member
hayırlı olsun, güzel sonuç.
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2021, 17:58:29 Gönderen: karanka »

Muribab

• Hero Member
Maşallah çok güzel sonuç allah yokluğunu yaşatmasın saçların.

Facebook Twitter Instagram