Öncelikle saç ekimi operasyon sürecimi en baştan anlatmak isterim. 11 Kasım 2017 tarihinde Hisar Hastanesi Estemylife Saç Kliniğinde ilk saç ekimi işlemimi yaptırdım. 4000 greft saç ekimi işlemi yapıldı. Ortalama saç ekim sürecinin tamamlandığı 1 yılın sonunda sonuçtan memnun kalmadım. Daha sonra bu sonucu düzelttirebilmek Bilgehan Bey’in Nişantaşı’ndaki kliniği Op. Dr. Bilgehan Aydın Hair Wellness Institute’ye ulaştım. Kafamda sürekli bir saç ön çizgisi ve özellikle yan bölgeler için bir görünüş vardı. Bu görünüşü yapabildiğim kadarıyla bilgisayar üzerinde kendim de modelledim. Randevumu aldım ve Op. Dr. Bilgehan Aydın Hair Wellness Institute’deki randevuma varmadan önce Bilgehan Bey’le sürekli instagram üzerinden iletişime geçtim. Yaklaşım randevuma kadar her hafta kendisine yazdım. Kafamdaki soruların ayrıntısına kadar sordum. Hatta Bilgehan Hocamızın kızının kendisinde olduğu bir gece saat 2’de yazmış olmama rağmen kızıyla ilgilenmek yerine gecenin o saatinde benimle yaklaşık yarım saat kadar kendisiyle saç ekimimin planı hakkında konuştuk. Kliniğin Nişantaşı’nda olmasından dolayı acaba orada nasıl karşılanırım diye kafamda soru işaretleri vardı. Akabinde randevu tarihinde kliniğe geldim. Sosyoekonomik durumu farklı olduğunu düşündüğüm insanlardan ayırt edilmeksizin yoğun ilgi ve alakayla karşılandım. Saç ekimi ve ön çizgi planlamasına geçtik. Ben daha önce çizdiğim görsellere göre saçımın ön çizgisini çizdirdim. Bilgehan Hoca çizginin bu şekilde doğal bir görüntü olmayacağını buna alternatif olarak biraz daha doğal durabilecek bir ön çizgi çizdi. Ama ben alnımın geniş olmasından ötürü kendi çizdirdiğim çizgide ısrar ettim ve benim isteğim doğrultuda planlama yaptık.
Operasyonda sadece 4 tane sinek ısırığı kadar ağrım oldu maksimum. Operasyon esnasında tabletten bana netflixten istediğim filmi açtılar, istediğim şarkıları da dinlettiler. Operasyonum bu şekilde konforlu ve rahat tamamlandı. Operasyonun ertesi günü saç yıkama işleminden sonra memleketime döndüm. Ekimden sonraki 14 aylık süreç içerisinde belirli periyotlarla arandım, süreç takibini çok iyi takip ettiler. İstediğim zaman kendilerine ulaşıp sorularımın cevaplarını alabilidim. Hatta aynı soruları tekrar tekrar sorabildim ve anlayışla cevapladılar sağolsunlar.
Saç ekimi operasyonundan 4 ay sonra Bilgehan Bey ile instagram canlı yayınında süreç hakkında konuştuk.
37:27’nci dakikadan itibaren canlı yayın videosunu izleyebilirsiniz.
Bu da canlı yayının instagram postu.
Canlı yayından sonra benimle iletişime geçmek isteyen arkadaşlar oldu sonucu net görebilmek için.