Saç Ekimi Sonuçları
Ben çok beğendim. Alpaslan güzel ekimci.. beğeniyorum genelde ekimleri güzel
Güzel gidiyor sürecin saçlarında zamanla form alırsa çok güzel sonuç olacak. Şu an baya ince
Alp aslanın aman aman bir ekimini uzun yıllardır göremedim ortalama bir ekimci ama sizin süreç güzel gidiyor
Memnun olmana sevindim güzel olmuş daha da gelişir
Bu forumda Alp Aslan karşıtlığını hissediyorum.. Ekimden önce hoca ile konuştuğumda o forumda beni pek sevmezler demişti..( bu arada ekimden sonra bir kere bile alp hocaya uğramadım aramadım.. bir daha göreceğimi de zannetmiyorum) ama ekimden itibaren ve Alp Aslanın diğer ekimlerindeki yorumları görünce bunu hissettim..Hayatında bir kere kanal açmamış ama isim yapmış ( ekibine laf yok gayet güzel) hocaların forumda revaçta olduğu aşikar ( sanki ekime kendi girmiş veya kanal açmış gibi ).. küçük bir gözlemimi paylaştım tarihe not düşmek adına..
Sağol başkan.. merak ettiğim bir şey var; belirli bölgelerde ele batan 2-3 mm lik kökler var ve 2 aydır belkide aynı şekil duruyor.. bu tarz batan ama daha çıkmayan saçlar bu dakkadan sonra uzar mı, o şekilde mi kalır, bildiğim kadarıyla 7.aydan sonra saç çıkışının olmayacağı( istisnalar hariç)
Beyler nornalde aylık sektirmeden atıyordum bu ay kaçırdım.. 6 ay 10 güne (190.gün) ait fotomu paylaşıyorum tatilden.. gidişattan çok memnunum,eski fotolarıma bakınca çok şaşırıyorum..ortalar bir tık daha kalınlaşırsa daha iyi olacak..