Gönderen Konu: Op.Dr.Alp Aslan ( Este Cerrahi) 6200 Greft iki seans..Yaş 35..  (Okunma sayısı 17690 defa)

Fedex

• Jr. Member
  • **
Ynt: Op.Dr.Alp Aslan ( Este Cerrahi) 5.500 Greft iki seans..Yaş 35..
« Yanıtla #16 : 25 Ocak 2020, 21:24:34 »
Kısa süreçle ilgili bilgi veriyim.. Este Cerrahi de ilk günüm ve ikinci günüm ortalama 6,5 saat sürerek tamamlandı..Klinik herşeyin düşünüldüğü son derece temiz ve klas bir yer.. Alp hocanın toplam 4 ekibi var.. ve hepsinin ayrı odası ayrı ekimleri var..Yurt dışı özelliklede avrupada gelen sayısı fazla..fabrika gibi işleyen bir yer..
Benim ekibim Murat(şef) Selçuk ve Mevlüde hanımdan oluşuyordu.. açıkcası profesyonellik  mükemmeldi.. İşlerini severek yapan arı gibi çalışan bir ekip..
Donör bölgem kuvvetli olduğu ortaya çıkınca ve köklerin alımı kolay bir şekilde alınınca greft sayımızı artırdık.. yaklaşık 2 saatte 3 bin küsür greft mikromotor yoluyla rahat bir şekilde çıkarıldı..
Ön ve ön ortayı özellikle yoğun planladık.. ama tahmini greft sayımız artınca tepe ve civarına da fena bir ekim olmadı..greft sayılarını aşşa yukarı çek ettim.. Ön çizgimi kendi isteğimle Alp hocayla bu şekilde düşündük..
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2020, 06:56:52 Gönderen: Fedex »

Fedex

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 25 Ocak 2020, 21:32:45 »
Dostum hayırlı olsun, ön çizgini senmi öyle istedin yoksa hocamı?. Çizi hoşuna gittimi?.

Krdsm Alp hoca hep doğal saç çizgini kullanıyor.. ve bunda ısrarcı..saç uzadığı zaman anlayacaksın beni diye ikna etti.. ona rağmen o bir tık daha düz istiyordu bende kavisli.. ortak noktada buluştuk.. görücez bakalım ilerde😊

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 26 Ocak 2020, 00:02:49 »
Guzel gorunuyor hocam. Ins sonuc da iyi olur.
Ben de Alp Arslan hocanin yanindan ayrilan Kadir Oz’de yaptirdim ikincii ayim. Daha cikan birsey yok:)
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Fedex

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 26 Ocak 2020, 01:19:15 »
Guzel gorunuyor hocam. Ins sonuc da iyi olur.
Ben de Alp Arslan hocanin yanindan ayrilan Kadir Oz’de yaptirdim ikincii ayim. Daha cikan birsey yok:)

Evet Duymuştum onu.. Onunda eli iyidir krdsm.. Biraz sabır:)

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 26 Ocak 2020, 01:37:17 »
Evet Duymuştum onu.. Onunda eli iyidir krdsm.. Biraz sabır:)

Valla baska elimizden birsey gelmiyor:)
Merak ediyorum da Kadir hoca bana hicbir takviye vitamin sampuan falan onermedi, Alp hoca sana onerdi mi?

Fedex

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 26 Ocak 2020, 09:09:58 »
Dostum Alp Hoca herhangi bir vitamin ve takviye önermiyor..Ama illa kullanıcam diyorsan tabiki kullanabilirsin diyor.. Şampuan olayıda öle..Klinikte Biostee marka set satılıyor.. O konuda da keyfine bağlı isteyen alıyor.. Eczanede fiyatı 1.300 tl civarı bu setin.. iki şampuan bir sprey ve argan yağı var.. klinik 500 liraya veriyor..ben de alıcam bu seti.. extra olarakta solgar 5000 lik biotin kullanmayı düşünüyorum bi kaç ay o kadar..

Fedex

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 26 Ocak 2020, 14:13:44 »
Pansuman sonrası durum..donörde hafif yanma dışında ağrım yok.. uyuma sıkıntı ama ciddi bir ağrım sıkıntım olmadı şimdiye kadar..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Op.Dr.Alp Aslan ( Este Cerrahi) 6200 Greft iki seans..Yaş 35..
« Yanıtla #23 : 26 Ocak 2020, 16:56:22 »
Hayırlı olsun saç ekiminiz geniş bir alan tek ekimle umarım iyi bir sonuca ulaşır
Ön çizginiz makul olmuş açık alana göre hayırlı olmasını dilerim.
Global Moderator

Muribab

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 26 Ocak 2020, 17:12:39 »
Hayırlı olsun hocam geniş bir alan inşallah mutlu eder.

Fedex

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 26 Ocak 2020, 17:38:13 »
Teşekkür ederim beyler. ön ve orta bölge önemli benim için..  verteksten çok beklentim yok.. kabuk dökümünden sonra paylaşım yapacağım.. sonra aylık olarak koymaya çalışıcam.. herkesin şansı bol olsun..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 26 Ocak 2020, 17:42:25 »
Teşekkür ederim beyler. ön ve orta bölge önemli benim için..  verteksten çok beklentim yok.. kabuk dökümünden sonra paylaşım yapacağım.. sonra aylık olarak koymaya çalışıcam.. herkesin şansı bol olsun..

Ön ve orta iyi olsun tepede kapatıcılık %40 oranında artsa da başarılı sonuç olur Tek ekim çünkü hayırlısı nı diliyelim
Global Moderator

Fedex

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 26 Ocak 2020, 17:49:26 »
Ön ve orta iyi olsun tepede kapatıcılık %40 oranında artsa da başarılı sonuç olur Tek ekim çünkü hayırlısı nı diliyelim

Aynen hocam.. saç telim ince telli.. 6.200 greftin yaklaşık 750 tanesi tekli çıktı.. gerisi ikili,üçlü hatta bir perte kadarda dörtlü vardı..o anlamda ön ve orta konusunda umudum var ısrarla öne yüklenin dedim. vertekse ekilen çoklu greftler tutarsa dediğiniz orana yaklaşır olay.. hayırlısı artık..

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 26 Ocak 2020, 20:11:34 »
Dostum Alp Hoca herhangi bir vitamin ve takviye önermiyor..Ama illa kullanıcam diyorsan tabiki kullanabilirsin diyor.. Şampuan olayıda öle..Klinikte Biostee marka set satılıyor.. O konuda da keyfine bağlı isteyen alıyor.. Eczanede fiyatı 1.300 tl civarı bu setin.. iki şampuan bir sprey ve argan yağı var.. klinik 500 liraya veriyor..ben de alıcam bu seti.. extra olarakta solgar 5000 lik biotin kullanmayı düşünüyorum bi kaç ay o kadar..

Aynen. Ayni yerde yetistigi icin heralde Kadir hoca da hicbirsey onermiyor.
Bu arada donor bolge zaten ekim yapilan bolgeden daha sikintili oluyor. Yani bende oyleydi. Bir ay kadar nerdeyse yatmakta zorlandim.

Fedex

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 28 Ocak 2020, 14:44:49 »
İlk yıkamamı gerçekleştirdim bugün.. resimler aşağıda olup görüntü ile ilgili tecrübeli arkadaşların düşünceleri önemli benim için..

Facebook Twitter Instagram