Bu forumda Brezilya fonunu ilk senin kafanda gördüm. Duaya niye bu kadar takildin onu da anlamadım. Anlattigim tekniğin hiçbir zaman uygulanabilecek bir şey olmadığını iddia ediyorsun. Bu kafayla umarım mesleği birakmissindir. Artık hangi merdiven altında bulunduysan.
O kadar anlamlı konu açıyorum, mantiksiz yorum yaptığını soyleyince bir de tahammül edemeyip, captan, zararlı cikmaktan, yastan bahsederek tehdit etmeye calisiyorsun. İlac kullanmadığım için çapı ayni sıkıntı yok ama sen hangi ilacin kafasını yaşıyorsun onu da anlamadim. muhtemelen hastalarina na da aynı kafayla yaklaştin merdivenaltinda.
Teknik anlattığım şekilde geliştiğinde uygulayacak misin? yoksa kullandığın hapları bıraktığın için dökülen kafana, mikromotorla aldigin pubic killarini gelisiguzel ektirip Brezilya fonu mu çektireceksin.?
Tek tek sabırla cevap vericeğim yazdıklarına ama lütfen konuları saptırıp yalan yanlış şeyler yazmaya devam etme yoksa “yaşın kaç” senin diye sormak zorunda kalacağım.
-Brezilya fönünü benim kafamda nasıl gördün? Benim KAFAMI nerde gördün?? Konuyu açan sensin linkini paylaşıyorum tekrar.. senin bahsettiğin bu uygulamanın adı brazilya fönü, saç düzleştirme diye geçiyor ve saçları çok yoran zararlı bir uygulama. Saç ektirerek zor bela elde ettiği saçları riske atıp bu uygulamayı yaptırmak doğru değil
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12013.msg240803#msg240803-dua konusu forumda tartışılası bir konu değil zaten “Din ve siyaset” forum dışı konulardır . Provake edilmeye çok açık hassas konulardır. Bu konuda tek bir cümle söyleyip susacağım, nw7 kafana yetersiz donör ile 2-3 sene lik zahmetli bir sürece girmektense oturup evde dua etseydin? Neden zoru tercih ettin ki?
-Ben ekimci değilim, onuda yanlış anlamışsın.. yaptığım mesleğin saç ve saç ekimi ile hiç alakası olmadığı İçin mesleği bırakmamı gerekecek bir durumda yok ortada.
-ilaç kullanmadıgın için çapı aynı demişsin? Bunu hiç anlamadım neyin Çapından bahsediyorsun?
-bilgi eksikliğinden sana mantıklı gelen ama saçmalıktan öte gitmeyecek olan tekniğini sn.serdar hoca (kendisini çok severim , nw5 üzeri açıklıklar İçin tek geçerim) ile paylaş sana oturup neden böyle birsey olamayacağı bunun uygulanabilinir olmadığı hakkında bilgi versin. Güvendiğin birinden bunları duymak anlamanı kolaylaştırabilir.
-Benim göt kıllarını kullanmamı gerektirecek bir açıklığım yok kafamda .. ama şimdi senin neden bu saç düzleştirme olaylarını araştırdığını , ilgini cezbettigini anladım. Haklı olarak senin tabirinle pubic kıllarına ihtiyacın olacak o açıklığı kapatmak İçin... hani olurda çok kıvırcık olursa ve senin teknikle ekmeyip yönlerini tuturamaZ iseler Brezilya fönü , saç düzleştirme ile uğraşma onlar çok zararlı... saç botoxu yaptır daha masum ve zararsız bir uygulama..