Gönderen Konu: doktor ozgur nalbant 3300greft sac ekimi 9 eylul  (Okunma sayısı 19680 defa)

Manga41

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: doktor ozgur nalbant 3300greft sac ekimi 9 eylul
« Yanıtla #31 : 03 Ocak 2017, 22:52:44 »
hocam hangi ilaçları kullanıyorsunuz öğrenebilir miyim.Gayet hızlı bir şekilde sonuç almaya başlamışssıınz
solgar biotin 5000mg sabamed everday sampuan

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 03 Ocak 2017, 23:01:08 »
Telefon iPhone 7, resim kalitesi Ericson 337.

Şaka bir yana sürecin çok hızlı gelişiyor.7.aya dön çektirecek berber ararsın artık.

Manga41

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 04 Ocak 2017, 00:28:58 »
Telefon iPhone 7, resim kalitesi Ericson 337.

Şaka bir yana sürecin çok hızlı gelişiyor.7.aya dön çektirecek berber ararsın artık.
jöleleyip fönlicem üstüne bide briyantin wax :))) valla kardesim bende anlamadım fotoları düz cekiyorum sitede yan cıkıyor

bbb

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 04 Ocak 2017, 01:12:25 »
bence iyi bir ekim degil bu, sac cizgisi seyrek ve yüze uyumsuz. ilk sayfadaki fotolarda görünen vartex ekimi de facia resmen, vartexin ortasi ekilmis ve cevresi bos :(( halbuki tam tersi olmali cevreden ice dogru ekilmeliydi.

kafa kararan her ekime maalesef güzel diyoruz, fakat buradaki fotolar da karanlikta cekilmis.

Manga41

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 04 Ocak 2017, 13:19:02 »
bence iyi bir ekim degil bu, sac cizgisi seyrek ve yüze uyumsuz. ilk sayfadaki fotolarda görünen vartex ekimi de facia resmen, vartexin ortasi ekilmis ve cevresi bos :(( halbuki tam tersi olmali cevreden ice dogru ekilmeliydi.

kafa kararan her ekime maalesef güzel diyoruz, fakat buradaki fotolar da karanlikta cekilmis.
he he öle haklisin daha yeni üye olmussun iki tane ileti yazmişşin vertexin ortasi bos zaten kenarda kendi saclarm var bilip bilmeden konusuyorsn . Sen ekim yaptrdysan paylasda onu da görelim

Efes

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 04 Ocak 2017, 13:34:21 »
Saç kökü sayısı ile alanı düşünnce nasıl olur acaba ama şuan bile mutlusun dostum o zmn senin için süper dahada iyi olucaktr senin beklentin önemli olan bence ama çok doğal durmayabilir gibi doğallık için bende yakın çekim foto rica edebilirmiyim ön taraftan

mealtay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 04 Ocak 2017, 16:18:02 »

he he öle haklisin daha yeni üye olmussun iki tane ileti yazmişşin vertexin ortasi bos zaten kenarda kendi saclarm var bilip bilmeden konusuyorsn . Sen ekim yaptrdysan paylasda onu da görelim

Manga amacın ne ? Adam yorumda bulunmuş, hakaret ya da kişisel algılamanı gerektirecek herhangi bir hakareti de olmamış.
İlla olumlu mu yorum yapılması lazım.
Bu foruma ne için yazılıyor. İlla olumlu yorum yapılsın diye mi ?
İnsanları yoruma teşvik etmek yerine bu tutumunla tam tersini yapmış oluyorsun.
Saç ekimine yorum yapması için saç mı ektirmiş olması lazım ?
Jokey olmak için at olmaya gerek yok zira.
Ki ekim yaptırıp kötü olsa bile gene de yorum yapabilir. Bu nasıl bir bakış açısı.

bbb

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 04 Ocak 2017, 17:11:11 »

arkadasim yanlis anladin heralde, ben ekiminin daha iyi olabilecegini söylüyorum. rica etsem bir de üstten isikta foto cekip koyar misin. cümkü fotolardan kararti dan baska bir sey anlasilmiyor, evet bir kararti var da yönler falan nasil bir görelim.

ayrica sac ekimi ve tedavisi konusunda karsinda cok tecrübeli birisi var, forumun sahibi ile de daha bu forum yokkenden tanisirim. baska isimle üye oldum, nickimle üye oldugumda her hangi bir yere mesaj kutum doluyor o sebeple.

Dexter

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 24 Ocak 2017, 12:01:36 »
hocam güncel foto var mı?

Manga41

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 04 Mart 2017, 00:43:15 »
Uzun süre giremedim forma bazı arkadaslar özelden ve burdan güncel resim istemiş bugun sacımı yeni kestirdim dustan cıkar cıkmaz hafif nemli bi kac foto cektim 5.5 ay oldu sizce nasıl

Manga41

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 04 Mart 2017, 00:45:34 »
Bu fotolarda dısarda sacımı kestirmeden bi kac gün önceki resimlerim

Manga41

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 04 Mart 2017, 00:52:55 »
Cıkıslar hala devam ediyor elime kücük kücük saclar batıyor en güzelide kimse ekim oldgnu anlamıyor

Dexter

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 04 Mart 2017, 09:15:17 »
ilk fotoğrafına bakınca sonuç baya iyi hocam, süreç devam ediyor daha da iyi olur inşallah. Sen memnunsan gerisinin bir önemi yok.

Manga41

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 04 Mart 2017, 11:35:25 »
ilk fotoğrafına bakınca sonuç baya iyi hocam, süreç devam ediyor daha da iyi olur inşallah. Sen memnunsan gerisinin bir önemi yok.
eyvallah hocam saol 6.aya yaklastım sonuc beklediğimden iyi gidiyor insallah herkesin ekimi istediği gibi olur

Facebook Twitter Instagram