Kardeşim geçmiş olsun çok güzel bi ekim olmuş bende Ekim ayında yaptırmıştım orada İğneli anestezi deyince gözlerimden yaş geldi o derecr canım yanmıştı bağırmamak için erkekliğe bk sürdürmemek için bayılıyordum neredeyse 😅😂 çok geçmiş olsun zor bi 15 günlük süreç bekliyor seni ama sonu güzel olacak hafi geçmiş olsun .
İyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim
anestezi konusunda ikimizde muzdarip olduk sanırım bende inliyordum resmen.
Sizin süreçte biraz sıkıntılı geçmiş sanırım ama şuan gayet güzel görünüyor takip etmiştim sizin ekiminizi, tavsiye edeceğiniz şeyler neler ben ekim merkezinin vitamini aldım, biotin düşünüyorum ayrıca fins veya propecia düşünmüyorum korkuyorum biraz bu tarz ilaçlardan, şampuan dahil ekim merkezinden aldıklarımı kullanmayı düşünüyorum bi süre, birde saçları hergün mü yıkayacaz yarın ilk yıkamamı yapacam 15 günden sonrada hergün yıkamaya devam edecekmiyim? Ekim merkezinden aldığım şampuan bitince hangi şampuanı önerirsiniz? Losyon da var onuda sadece kabuk dökümü bitene kadar kullanacam demi ilerleyen sürede kullanmama gerek varmı? Birde aşırı kaşıntı oluyo el vurmuyorum ancak dayanacak gibi değil özellikle tepe ve vertex bölgesinde önlerde neredeyse hiç olmuyor.
Biraz uzun oldu ama şimdiden çok teşekkür ederim.