Gönderen Konu: 14^15 Ocak 2020 | Esma & Serkan Tetik | 3100 kök  (Okunma sayısı 39849 defa)

LegendTR

• Full Member
Ynt: 14^15 Ocak 2020 | Esma & Serkan Tetik | 3100 kök
« Yanıtla #196 : 05 Haziran 2020, 01:59:21 »
Kararma hat safhada, sürec güzel gidiyor arkadaşların da dediği gibi tam saç formunu aldımı çok iyi olur👍

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #197 : 14 Haziran 2020, 22:01:40 »
150. Gun

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #198 : 14 Haziran 2020, 22:02:20 »
150. Gun devami

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #199 : 15 Haziran 2020, 00:11:47 »
Ekilenin yüksek çoğunluğu çıkacak gibi Lincoln, gayet iyi gidiyor. Senin fikrin ne?

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #200 : 15 Haziran 2020, 01:11:02 »
Alla alla bu günlerde daha iyi olması gerekirdi  iyi falan gittiği yok olumlu ilerlemiyor!!! vertex ne durumda takviyeleri ihmal etmiyorsun değilmi dostum
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2020, 01:33:44 Gönderen: LaTenT »

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #201 : 15 Haziran 2020, 21:15:47 »
Ekilenin yüksek çoğunluğu çıkacak gibi Lincoln, gayet iyi gidiyor. Senin fikrin ne?

Ben gidişattan memnunum Soni :)

Alla alla bu günlerde daha iyi olması gerekirdi  iyi falan gittiği yok olumlu ilerlemiyor!!! vertex ne durumda takviyeleri ihmal etmiyorsun değilmi dostum

:)) dostum sakin. benden daha paniksin.

Ben çıktığım yolu bildiğimden içim ve kafam rahat.

3100 kök ile; şu resimdeki durumdan bu duruma gelmişim :)
Daha gün 150, biliyorum diğer Esma-Serkan ekimlerinde erken sonuç alanlar var; ama ben galiba ve umarım DETE in yolundan gidiyorum. Bundan sonra olursa, yüzde 20 lik bir iyiye gitme benim için yeterli.

Ben gitmeden önce ve gittiğimde;

Ekim için saçlarımın ince, açıklığımın fazla olduğu; saç ekimi için doğru bir aday olmadığımı; alınacak sonucun beni pek mutlu etmeyeceği söylendi. hem telefonda; hem de yüz yüze oraya gittiğimde :) ben de talebimim ' tepede karartı olsun; hafiften bir ön hat oluşsun; şu tuhaf tel tel görüntü gitsin' idi.

O halden bu hale gelmişim; iyiye gideceğine inanıyorum inşallah; en azından ekim öncesinden iyi olacağını biliyorum ve umuyorum

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #202 : 16 Haziran 2020, 01:02:00 »
Ben gidişattan memnunum Soni :)

:)) dostum sakin. benden daha paniksin.

Ben çıktığım yolu bildiğimden içim ve kafam rahat.

3100 kök ile; şu resimdeki durumdan bu duruma gelmişim :)
Daha gün 150, biliyorum diğer Esma-Serkan ekimlerinde erken sonuç alanlar var; ama ben galiba ve umarım DETE in yolundan gidiyorum. Bundan sonra olursa, yüzde 20 lik bir iyiye gitme benim için yeterli.

Ben gitmeden önce ve gittiğimde;

Ekim için saçlarımın ince, açıklığımın fazla olduğu; saç ekimi için doğru bir aday olmadığımı; alınacak sonucun beni pek mutlu etmeyeceği söylendi. hem telefonda; hem de yüz yüze oraya gittiğimde :) ben de talebimim ' tepede karartı olsun; hafiften bir ön hat oluşsun; şu tuhaf tel tel görüntü gitsin' idi.

O halden bu hale gelmişim; iyiye gideceğine inanıyorum inşallah; en azından ekim öncesinden iyi olacağını biliyorum ve umuyorum
sen memnunsan  hayırlı olsun panik olacak durum yok ben gidişatına göre yorum yaptım seni düşünerek özelden konuşmalarda çok memnun değildin ben anlamıyorum amaç nedir biranda 360 derece iyi sürecler inş saçların çok iyi olur  ;)

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #203 : 16 Haziran 2020, 01:14:41 »
sen memnunsan  hayırlı olsun panik olacak durum yok ben gidişatına göre yorum yaptım seni düşünerek özelden konuşmalarda çok memnun değildin ben anlamıyorum amaç nedir biranda 360 derece iyi sürecler inş saçların çok iyi olur  ;)

dostum bir dönüş falan yok. olumsuz olarak da veya olumlu olarak da senle mesajlaştığımızı hatırlamıyorum. beni de itham altında bırakıyorsun.  sadece sen bana süreci sormak için mesaj attığında ben de senin için resim çekip atıyorum; biliyorum aramızda gün farkından dolayı benim ekimim de senin için bir ön görü sağlıyor :) sana da mesaj atıyorum- güncelledim diye.

şimdi mesajlarımıza baktım; sadece 23 Nisan da 'kötü mü gidiyor sence benim süreç' demişim; onu da bu iki mesaj üzerine sana, sonnyto ve sloocer a atıp yorum aldım.

ilk ekim olumsuz çok sıkıntı çekmişsin umarım bu ekim güzel olur ama şu ana kadar ciddi bir hareket olmamış tabi erken inşallah güzel sonuçlanır

Belli olmaz kritik dönemdesin hareket bundan sonra başlayabilir.

iyi dileklerin için teşekkür ederim. umarım senin de istediğin gibi olur.

« Son Düzenleme: 16 Haziran 2020, 01:22:09 Gönderen: lincoln »

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #204 : 16 Haziran 2020, 01:23:45 »
dostum bir dönüş falan yok. olumsuz olarak da veya olumlu olarak da senle mesajlaştığımızı hatırlamıyorum. sadece sen bana süreci sormak için mesaj attığında ben de senin için resim çekip atıyorum; biliyorum aramızda gün farkından dolayı benim ekimim de senin için bir ön görü sağlıyor :) sana da mesaj atıyorum- güncelledim diye.

iyi dileklerin için teşekkür ederim. umarım senin de istediğin gibi olur.
  :D bişey demiyorum kardeşim hatırlamıyorsan b12 kullanmanı öneriyorum bünyeye iyi gelir  ben iyi hatırlıyorum inş senin saçların benden iyi olur ))) hayırlı sürecler emin ol senin ekiminin olmasını çok isteyen biriyim o kadar sıkıntı çektin

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #205 : 16 Haziran 2020, 01:34:06 »
  :D bişey demiyorum kardeşim hatırlamıyorsan b12 kullanmanı öneriyorum bünyeye iyi gelir  ben iyi hatırlıyorum

Valla dostum inan hatırlamıyorum; ve ben hiç bir mesajı da silmiyorum; şimdi yine yeniden baktım; yok.

Israrla bu konuya cevap veriyorum; çünkü kendimi zan altında hissettim; sakladığım, kıvırdığım, 360 derece döndüğüm bir konu/durum yok. Sırf şeffaf olsun, insanları yanlış yönlendirmeyelim, ilk ekimde benim  başıma gelen duruma kimse düşmesin diye;(bu son 2 paylaşım hariç- köye geçtim çünkü)  bütün resimlerimi aynı açılarda, aynı telefonla, benzer ışık durumunda, aynı odada atıyorum.

inş senin saçların benden iyi olur ))) hayırlı sürecler emin ol senin ekiminin olmasını çok isteyen biriyim o kadar sıkıntı çektin

Eyv dostum, biliyorum; şu süreçlerde tek derdimiz birbirimize destek olmak; umarım hepimiz için istediğim gibi olur :)

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #206 : 16 Haziran 2020, 01:50:14 »
Valla dostum inan hatırlamıyorum; ve ben hiç bir mesajı da silmiyorum; şimdi yine yeniden baktım; yok.

Israrla bu konuya cevap veriyorum; çünkü kendimi zan altında hissettim; sakladığım, kıvırdığım, 360 derece döndüğüm bir konu/durum yok. Sırf şeffaf olsun, insanları yanlış yönlendirmeyelim, ilk ekimde benim  başıma gelen duruma kimse düşmesin diye;(bu son 2 paylaşım hariç- köye geçtim çünkü)  bütün resimlerimi aynı açılarda, aynı telefonla, benzer ışık durumunda, aynı odada atıyorum.

Eyv dostum, biliyorum; şu süreçlerde tek derdimiz birbirimize destek olmak; umarım hepimiz için istediğim gibi olur :)
dostum giden msjları gönderirken kaydet butonuna basmazsan zaten silinir sende gözükmez o yüzden göremiyorsun zan altında kalmana gerek yok ben iyi hatırlıyorum msjları dostum diyorumya inş benden iyi olur ekimin sorun yok sen yine fotoları at bakalım gelişmelerine ve yine tekrarlıyorum inş sürecin çok iyi olur özellikle senin saçının olmasını istiyorum gözü olanın gözü çıksın)))

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #207 : 16 Haziran 2020, 02:01:43 »
dostum giden msjları gönderirken kaydet butonuna basmazsan zaten silinir sende gözükmez o yüzden göremiyorsun zan altında kalmana gerek yok ben iyi hatırlıyorum msjları dostum diyorumya inş benden iyi olur ekimin sorun yok sen yine fotoları at bakalım gelişmelerine ve yine tekrarlıyorum inş sürecin çok iyi olur özellikle senin saçının olmasını istiyorum gözü olanın gözü çıksın)))

:)) Eyvallah dostum; biliyorum. Umarım hepimizin iyi sonuçları olur :)

Alıntı
dostum giden msjları gönderirken kaydet butonuna basmazsan zaten silinir sende gözükmez o yüzden göremiyorsun

Ekteki gibi; ayarlardan değiştirdim; kayıt vs basmama gerek kalmadan direk karşılık konuşma olarak kayıtlı bütün mesajlarım, silme gibi de bir duyum yok... Varsa sende bana atar mısınız konuşmamızı?

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #208 : 16 Haziran 2020, 02:14:23 »
 :D

kenanmed

• Full Member
« Yanıtla #209 : 16 Haziran 2020, 02:51:27 »
Sürecin gayet yolunda gidiyor kardeşim bu saçlar 2 kat iyi hale gelecek bekle gör olumsuz yorumlar olabilir ama cidden hiç kulak asma çok net geliyor

Facebook Twitter Instagram