Gönderen Konu: Xpecia cinselik  (Okunma sayısı 9225 defa)

resatgezincii

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Xpecia cinselik
« : 16 Ocak 2020, 14:57:40 »
Xpecia tablet iki kutu kullandım midemde sorun olduğu için iki parçaya böldüm bu ilaçı aldığım günden beri sabah ereksiyon sorunu çıktı artık öyle oldu cinselik aklımda kalmadı proscar da bir kutu bitirdim ama proscar ile bu sorun olmadı şimdi üroloji uzmanına gitsem sorunu bilecek mi ne etki etmiş böyle

Blue

• Full Member
Ynt: Xpecia cinselik
« Yanıtla #1 : 16 Ocak 2020, 15:09:44 »
Sabah ereksiyonunun bir önemi var mı ki? Ben 30 yaşındayım sabah ereksiyonu çok nadir olur ama sertleşmede sorun olmuyor

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 16 Ocak 2020, 15:33:29 »
Bende prof urolojiye gittiğimde hocam kullansam bir zarari olur mu diye sormuştum erkekligini bitirirsin demişti , bide dedi DHT hormonu merkezi sinir sisteminde aktif görev alan bir hormon ruhsal olarak değişiklik olabilir. Sizdede xpecia etmiştir.

Blue

• Full Member
« Yanıtla #3 : 16 Ocak 2020, 15:41:56 »
Bende prof urolojiye gittiğimde hocam kullansam bir zarari olur mu diye sormuştum erkekligini bitirirsin demişti , bide dedi DHT hormonu merkezi sinir sisteminde aktif görev alan bir hormon ruhsal olarak değişiklik olabilir. Sizdede xpecia etmiştir.

Xpecia mı erkekliği bitirebilirmiş? Vitamin takviyesi olarak geçmiyormuydu bu

Ben 5 ay kullandım ve o aralar sperm sıvılaşması dışında bir sorun görmemiştim

resatgezincii

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 16 Ocak 2020, 15:52:41 »
Ben çünkü bu etkiyi xpecia aldığım vakit bildim proscara daha başlamamıştım bu etki bende olsun bende bıraktım sabah eroksiyon çok önemli değil ama beş altı aydır eroksiyon olmuyor diğer yandan cinselik aklımda değil eskisi gibi bekarım aslında ama çok banyo yapardım eskiden belki saçım ondan bu hale geldi çok cinseliği düşündüğüm için ama şimdi eskisi gibi değil biraz böyle iyi aslında ama erkeklikten olmakta istemem üroloji uzmanına gideceğim
Konhair saç ekimi saç ekimi şikayet

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 16 Ocak 2020, 16:38:42 »
Xpecia mı erkekliği bitirebilirmiş? Vitamin takviyesi olarak geçmiyormuydu bu

Ben 5 ay kullandım ve o aralar sperm sıvılaşması dışında bir sorun görmemiştim

Günde 2 adet alındığı için  cinsel olarak düşüş meydana geliyor. DHT baskılayıcı ilaçlar ve vitamin takviyeleri için dedi . Hatta çok sert biçimde dedi korktum daha baştan.

Kardanadam

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 16 Ocak 2020, 17:00:25 »
Birçok insan xpecia-propecia ile olan isim benzerliğinden dolayı yan etkiden çok çekiniyor ve kullandığı zaman plasebo etkisi yapabiliyor. Uzun süredir xpecia kullanıyorum herhangi bir yan etksini doğrudan görmedim veya hissetmedim hatta tam tersi yönde etki gördüm diyebilirim.

resatgezincii

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 16 Ocak 2020, 17:03:35 »
Günde 2 adet alındığı için  cinsel olarak düşüş meydana geliyor. DHT baskılayıcı ilaçlar ve vitamin takviyeleri için dedi . Hatta çok sert biçimde dedi korktum daha baştan.
iki adet almadım bir adeti ikiye böldüm mide sorunu var bende

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 16 Ocak 2020, 17:40:00 »
Xpecia tablet iki kutu kullandım midemde sorun olduğu için iki parçaya böldüm bu ilaçı aldığım günden beri sabah ereksiyon sorunu çıktı artık öyle oldu cinselik aklımda kalmadı proscar da bir kutu bitirdim ama proscar ile bu sorun olmadı şimdi üroloji uzmanına gitsem sorunu bilecek mi ne etki etmiş böyle
Proscar testosteronu yükseltiyo. Proscar ı bırakınca testo düşmeye başlayınca böyle sorunlar olabiliyor.. Xpecia yapacağını sanmam.. Normale döner bi süre sonra.bende aynısı olmuştu kullanırken sıkıntı yoktu bırakınca 1 kaç hafta problem oldu.
Xpecia mide ağrısı yapıyodu bende de.

resatgezincii

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 16 Ocak 2020, 18:09:47 »
Proscar testosteronu yükseltiyo. Proscar ı bırakınca testo düşmeye başlayınca böyle sorunlar olabiliyor.. Xpecia yapacağını sanmam.. Normale döner bi süre sonra.bende aynısı olmuştu kullanırken sıkıntı yoktu bırakınca 1 kaç hafta problem oldu.
Xpecia mide ağrısı yapıyodu bende de.
benden bu sorun çıktığı vakit proscar almıştım ama kullanmıyordum xpecia kullanıyordum nasıl fark ettim deseniz sabahleyin eroksiyon olmadı cinselik aklıma gelmiyordu artık biraz benim için daha iyi ama erkeklikten olmakta kötü olur bende üroloji uzmanına gideceğim o ne diyecek
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2020, 21:50:15 Gönderen: yakamoz »

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 18 Ocak 2020, 19:11:48 »
Bu Xpecia vitamin takviyesi dht baskilayan saw palmetto var ama yan etkileri Proscar gibi. Sadece solgar saw plametto içenler bu etkileri görmüyorlar. Sanki xpecia nin içinde finasterid var gibi geliyo bana.

Burakcan

• Full Member
« Yanıtla #11 : 20 Ocak 2020, 01:13:30 »
saw palmetto cinsel isteksizlik yapmaz Nokta.
Tam tersi libido arttırmak için bazı erkekler tarafından kullanılır .
İnanmayan araştırmakta özgür.

enes58

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 31 Ocak 2020, 23:56:59 »
xpecia kesinlikle cinsel istekde azalma yapıyor bu da net bir sonuç   saç çıkarıyorsa kesinlikle etkisi var   , 5 6 ay kullanıp etki görmeyen kişilerde ise saça da yararı olmuyor yani kısacası   saç cıkıyorsa işe yarıyor ama cinsel anlamda kesin etkisi %100  , ama saç cıkarmıyorsa bilki cinsel anlamda etkisi de olmuyor.

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 01 Şubat 2020, 00:08:32 »
saw palmetto cinsel isteksizlik yapmaz Nokta.
Tam tersi libido arttırmak için bazı erkekler tarafından kullanılır .
İnanmayan araştırmakta özgür.
Kesinlikle katılmıyorum
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

resatgezincii

• Full Member