Gönderen Konu: Be estetica (Bilgehan aydın )2500 greft  (Okunma sayısı 6724 defa)

Muratdogan4671

• Full Member
Ynt: Be estetica (Bilgehan aydın )2500 greft
« Yanıtla #75 : 13 Temmuz 2021, 01:17:41 »
Kesinlikle bende psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum. Uzaktan sac ekimi icin gelenlere igf göndereceğiz demisler şimdi hic bir şekil ulaşılamıyor numaralarina , eski sayfasındaki yorumlari görseniz kac kişi şikayetçi bu durumdan. Kim hakkini ararsa şahsi hesabından engelliyor. Adamın derdi suan hastalar değil siyaset , sanırım milletvekili felan olmaya çalışıyor, onun için uğraşıp yer yapmaya çalışıyor. Bu kadar insanın ahı var üzerinde yazık günah Allah ıslah etsin, haram zıkkım olsun. Arkadaşlar hakkımı nasıl arayabilirim bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek var mıdır.

Vio

• Full Member
« Yanıtla #76 : 13 Temmuz 2021, 02:06:52 »
Kesinlikle bende psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum. Uzaktan sac ekimi icin gelenlere igf göndereceğiz demisler şimdi hic bir şekil ulaşılamıyor numaralarina , eski sayfasındaki yorumlari görseniz kac kişi şikayetçi bu durumdan. Kim hakkini ararsa şahsi hesabından engelliyor. Adamın derdi suan hastalar değil siyaset , sanırım milletvekili felan olmaya çalışıyor, onun için uğraşıp yer yapmaya çalışıyor. Bu kadar insanın ahı var üzerinde yazık günah Allah ıslah etsin, haram zıkkım olsun. Arkadaşlar hakkımı nasıl arayabilirim bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek var mıdır.
Çok zor alırsın hakkını kardeşim üzgünüm. Ödediğin ücretin karşılığını aldın bir maduriyet yok ortada sen memnun değilsin diye dava dahi açılmaz uğraştığınla kalırsın zaten bu saç ekimi vs işlerinde dava kazanan yargıya taşıyıp bi sonuş alan görmedim 2 yıldır hergün forumdayım nekroz vs etkilenenler dahil. Bitane vardı hanbaba mı ne adamlar kasap gibi milleti perişan etti hala aktifler.
  • Ekim Tarihi: -28.04.21
  • Ekim Merkezi ismi -Asuman Hair
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Finasterid1mg /Biotin 5000/Solgar Vm2000

Woper

• Sr. Member
« Yanıtla #77 : 13 Temmuz 2021, 03:11:23 »
Bende orada ekim yaptirdim memnunum da ama boyle bir rezillik olamaz Size o ekti onun pesinden gidin ne demektir ya. Madem boyle klinik senin kendi adina acmissin adimi sen secmissin yaptirdigin isin basinda durmamissin sonra yan yatti camura batti

Muratdogan4671

• Full Member
« Yanıtla #78 : 13 Temmuz 2021, 09:07:20 »
Engellemesi de cabası , sanki küfür ettim adama haksız olduğunu bildiği icin böyle bise yaptı

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #79 : 13 Temmuz 2021, 18:52:35 »
Yazismalar cok komik ya, bu kadar piskin olur insan:)
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Muratdogan4671

• Full Member
« Yanıtla #80 : 21 Ağustos 2021, 16:25:39 »
Arkadaşlar ahmet bey ile 11 Eylül tarihine revizyon çin planlama yaptık umarım bu sefer istediğim sonucu alırım

Muratdogan4671

• Full Member
« Yanıtla #81 : 21 Ağustos 2021, 16:41:40 »
Suanki halim bu

Portraitpeople

• Full Member
« Yanıtla #82 : 21 Ağustos 2021, 16:54:24 »
Benim saç ekiminde senden farkı yok. Adam işi gücü bırakmış saçma sapan şeylerin peşine koşmuş. En son bir kadını burun ameliyatı yapmış kadının yüzüne bakılmıyor zaten o haberi görünce tesadüfen kendi kendime dua ettim Allah böyle insanlardan uzak etsin. Buna doktor demek diğer doktorlara hakaret olur.
24.02.2020 5411 greft Bnish Hair Wellnes
Dr. Bilgehan Aydın
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12896.45

Finhair 1mg ve Velavit 5000 biotin
6. Aydan itibaren Omega 3 ve D3 vitamini sprey

2.ekim 16.08.2024 Ahmet Tosun
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36217.msg658613#

Muratdogan4671

• Full Member
« Yanıtla #83 : 10 Eylül 2021, 06:57:45 »
Arkadaşlar yarın ahmet beyin çalıştığı merkez olan the hair clinicte 2. Seans sac ekimi islemi olucak inşallah. Umarım iyi olur artık sactan yana yüzüm az da olsa gülsün aynaya rahat rahat bakayım istiyorum. İyi dileklerinizi bekliyorm.

tafifi

• Ekim öncesi durumum
  • Jr. Member
  • **
« Yanıtla #84 : 10 Eylül 2021, 12:19:49 »
İnşallah bu sefer güzel olur hocam ama sadece kafama takılan bir soru var önceki ekimi de yapan kişi ahmet bey değil mi?Benim de ekimimi kendisi yaptı mesela ve değil kendisine ekim yaptırtmak yolda görsem selam bile vermemeyi düşünüyorum siz nasıl güvenebiliyorsunuz?

Muratdogan4671

• Full Member
« Yanıtla #85 : 10 Eylül 2021, 13:05:09 »
Hocam ahmet bey önceki işlemde sadece kanal acma işlemi yaptı bana , ve ön çizgimin doğallığından memnunum. Sorun Ahmet beyde değildi bilgehan aydın denilen adamdaydi. Revizyon çalışmasını da üstlendi ve bizzat ilgilenecegini söyledi.

tafifi

• Ekim öncesi durumum
  • Jr. Member
  • **
« Yanıtla #86 : 10 Eylül 2021, 13:18:40 »
Hocam ahmet bey önceki işlemde sadece kanal acma işlemi yaptı bana , ve ön çizgimin doğallığından memnunum. Sorun Ahmet beyde değildi bilgehan aydın denilen adamdaydi. Revizyon çalışmasını da üstlendi ve bizzat ilgilenecegini söyledi.
Aslında sorun tam olarak ahmet beyde bence, bu arada bu söylediğim bilgehan aydını korumak gibi algınlamasın lütfen kendisi zaten sıkıntılı birisi davranışlarıyla çok güzel gösteriyor bunu.Konunuzu farklı yerlere çekmek istemem inşallah bu sefer gönlünüzce olur.

Muratdogan4671

• Full Member
« Yanıtla #87 : 10 Eylül 2021, 13:21:20 »
Siz nasıl bir sorunla karşılaştiniz ki ?

tafifi

• Ekim öncesi durumum
  • Jr. Member
  • **
« Yanıtla #88 : 10 Eylül 2021, 13:53:21 »
Konumu inceleyebilirsiniz benim kanal açma işlemimide kendisi yapmıştı saç yönlerinde sıkıntı vardı ön çizgi de yamukluk ve çoklu greft var.Ekim bölgesiyle ikinci ekim için yapılacak alanın ayırım  bölgesini düz çizgi çekip bıraktılar.Bunların hiçbirisini bilgehan aydın yapmadı ayrıca 6 seans igf ücretimde ekimle beraber yandı bunu mesela bilgehan aydının suçu olarak düşünebilirim.

tafifi

• Ekim öncesi durumum
  • Jr. Member
  • **
« Yanıtla #89 : 10 Eylül 2021, 13:55:53 »
Ekim öncesi sizin gerilmenizi istemem söylediğim gibi kendisinin iş etiğini ve el becerisini ben tecrübe edip memnun kalmadım ama inşallah ben yanılırım ve sizin saç sorununuz bu sefer çözülür.

Facebook Twitter Instagram