merhaba ben ingliterden yarin istanbula gelicem clinicexpert de sac ekimi yaptiricam 4500 greft ektiricem bana da sizin gibi bir fiyat verdiler sizin fiyatiniz daha iyi hatta ve de benim bir arkadasimda gecen yil orda yapti ve guzel oldu. baya incelmeler yaptim sac ekimi ile ilgili ingilizce forumlar okudum clinicexpert ile ilgili genelde olumlu seyler yaziyordu. bu forumuda arastirmalarim sonucu bugun turkce bu forumu buldum. biraz sasirdim ama ben orada yaptiricagim artik. burada paylasirim bitince sizin yorumlari alirim uygunsa.
Evet bende zamanında öyle aldandım sosyal medyadaki forumlarda çok güzel övücü reklamları vardı. 4000 kök ekildi çıkan 250-300 civarındaydı. Sosyal medyaya bakarsanız birçoğu sahte hesaplarla kendilerini övüyorlar.
Hemde garanti belgesi neler neler... ama sonuçtan şikayetçi olunca gerçek yüzlerini görüyorsunuz ne garanti kalıyor nede o başlangıçtaki tatlı diller. Bilmiyorum bahsettiğiniz merkez nasıl. Ben bu forumu iş işten geçenden sonra farkettim onca sıkıntıları yaşamış ve helen yaşamakta olan biri olarak yazıyorum . Burda size net bir şekilde dikkat edin uzak durun diyorlarsa dikkate alın. Sonra imkanınız olsa bile elinizden birşey gelmiyor çünkü 4 bin 5 bin kökler çöpe gitmiş oluyor, ekecek fidan kalmıyor.
Bu forum yeni ektirecekler için gerçekten büyük bir şans. Elimizden geldiği kadar her yerde bu formu tanıtalım, tanıtalımki kimse parasıyla rezil olmasın.