Gönderen Konu: BIYIK: 400 Kök Ektirdim - Sonuçları paylaşacağım (Dr. Atilla Kaya)  (Okunma sayısı 8119 defa)

Korkut Bey

• Yeni üye
  • *
Dün itibari ile ekim yapıldı. Fotoğrafları aşama aşama ekleyeceğim.
Süreci sizinle paylaşmayı düşünüyorum. Sorunuz olursa da seve seve yanıtlarım. Yorumlarınızı da duymak isterim.

Edit-1: Bir Soru
Dudağımın üstündeki 400 iğne darbesine bağlı olarak (et eziği şeklinde) biraz morluk benzeri görünüm oluştu (resimlerde görünüyor). Genelde geçici olmakla birlikte bu morlukları işim gereği hızlı geçirmem gerekiyor. Bu konuda alabileceğim önlem var mıdır?
Oluşan morluklar nasıl daha hızlı geçer? Ecaneden krem aldım ama, kullanmakta tereddüt ettim...
Köklerin alındığı bölge (işlemden 1 gün sonra)

-
İşlem öncesi bıyık yapısı:

-
İşlem sonrası:

-
Ertesi Gün:

-
2. Gün Akşamı (52. Saat)

-
İlk Yıkama Sonrası (56. Saat, Minoxil Forte sürüp üstüne de nemlendirici krem sürdüm)

---

Edit-2:

72. Saat:

---

Edit-3:

4. gün:

-
Süreci paylaşmaya devam edeceğim. Kendim bıyık ekimi konusunda sürecin nasıl ilerlediğini görme şansı yakalayamamıştım, benden sonrakilere bu rehber olsun en azından.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: BIYIK: 400 Kök Ektirdim - Sonuçları paylaşacağım
« Yanıtla #1 : 16 Ocak 2020, 02:38:32 »
Geçmiş olsun. Daha önce yalnızca bıyık ekimi forumda yoktu sanırım detaylı fotoğraflar eklerseniz sizinle aynı problemi yaşayan insanlara fikir ve yardımcı olursunuz.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 16 Ocak 2020, 04:57:25 »
Nasıl bir dudak var dostum sende merak ettim 400 greft nereye sıgdırdılar   ;D

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 16 Ocak 2020, 17:46:15 »
Ilginç bir konu merakla bekliyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 16 Ocak 2020, 18:40:04 »
Merkez ismini başlığa yazın lütfen
Global Moderator

Korkut Bey

• Yeni üye
  • *
Güncellendi, ilk fotoğraflar eklendi. Yorumlarınızı bekliyorum.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Sakaldan bıyığa transfer çok mantıklı olmuş doğal gözükecek en azından. Yanlarda sakal durumunuz nasıl? Neden yalnızca bıyıkları gürleştirmek istediniz?
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Korkut Bey

• Yeni üye
  • *
Sakaldan bıyığa transfer çok mantıklı olmuş doğal gözükecek en azından. Yanlarda sakal durumunuz nasıl? Neden yalnızca bıyıkları gürleştirmek istediniz?
Hemen Hemen yeterince sakalım var. Uzattığımda seyrek bıyıkla çember sakal gibi oluyordu ki ortadoğu militanlarına benziyordu...
Ayrıca genel olrak günlük jiletle tıraş olan birisiyim, bir ömür sakal bırakmayı düşünmüyorum. Ama bıyıklar kafamdaki gibi olursa, onları sürekli bırakabilirim. Şimdi biraz heyecanlıyım çünkü hâlâ tam olarak nasıl olacaklarını tam oturtamadım kafamda. Şu dudak üstündeki kızarıklık/morluk bir geçse bir an önce daha iyi anlayacağım.  :)

Korkut Bey

• Yeni üye
  • *
PostOP Ekim Sonrası Yıkama Seti ile yıkadım:
72. Saat:

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Gidişat sağlıklı görünüyor.
Global Moderator

unverm

• Hero Member
Hayırlı olsun dostum güzel görünüyor, yanlardaki sakallara da saçtan attırsaydın biraz baya iyi olurdu. Seyrek sanki sakallar.

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun merakla takipteyiz ,dr atilla kayayı vitamin takviyeleri konusunda ki yazılarından tanıyoruz .galiba geçmişte saç ekimi de yapıyormuş şu an  saç ekiyormu hocam bir bilginiz varmı.

KaiserSS

• Hero Member
Enteresan, sakal gördük bıyık ilk. Merak nerden dostum, sanat vs ?
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Önceki haliniz yok mu?
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Perkutan ekime benziyor... Atilla kaya hangi atilla hoca... eskiden Antalya’da ekim yapan sonra saç ekimini tamamen bırakıp sakal bıyık kaş ekimi yapan atilla hoca mı?

Facebook Twitter Instagram