Gönderen Konu: BIYIK: 400 Kök Ektirdim - Sonuçları paylaşacağım (Dr. Atilla Kaya)  (Okunma sayısı 8115 defa)

Kel değilim anlık acık

• Sr. Member
Bana bi iğne bi mikro motor bide imkan versinler. 10 numara saç ekerim

emekli kel

• Hero Member
 eğitimini al zaten plastik cerrahlar haric ekmesi yasakken bir suru plastik cerrah olmayanda ekiyordu hemşirelerde ekiyordu al eğitimini guveniyorsan ek
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Kel değilim anlık acık

• Sr. Member
İnsallah abi o değilde atilla hocaya bende sakal ektircem Galiba boş yer var bende 5cm2 lik  Oraya. İgneyle ekiyor iz yapmıyor sakaldan alıyor ekiyor

emekli kel

• Hero Member
 benden güzel sakalı olan yoktu kalemle çizilmiş gibi sakalkıran oldu sakalların bir kısmı dokuldu salla gitsin saç olsunda sakalı salla makineyle dibinden alıp bırakıoz o zaman boşluk goze carpmıo.atillanın sakal ekimlerini bilmiom.once ektirenlere sor onlar referans olsun
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Kel değilim anlık acık

• Sr. Member
benden güzel sakalı olan yoktu kalemle çizilmiş gibi sakalkıran oldu sakalların bir kısmı dokuldu salla gitsin saç olsunda sakalı salla makineyle dibinden alıp bırakıoz o zaman boşluk goze carpmıo.atillanın sakal ekimlerini bilmiom.once ektirenlere sor onlar referans olsun

Takıntılıyım abi  yuvarlak boşluk var atilla hocanın tekniği güzel 0.5 milimle deliyor iz olmaz 75  tane ekse yeter

Bu arkadaş süreci paylaşsaydı iyiydi

seko1905

• Yeni üye
  • *

Takıntılıyım abi  yuvarlak boşluk var atilla hocanın tekniği güzel 0.5 milimle deliyor iz olmaz 75  tane ekse yeter

Bu arkadaş süreci paylaşsaydı iyiydi

Yanılmıyorsam 75 tane de ektirsen yine de 300 kök parası ödemen lazım.

seko1905

• Yeni üye
  • *
Bu arada ekim paylaşıp sonra sonuç olmayınca konunun foruma hiç katkısı olmuyor.

The Cebelebettin

• Hero Member
Son durum nedir ? Atilla hoca sayfasında paylaşmış ama güncel bir foto atılsaydi buraya , daha güzel olurdu
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Son durum?
Global Moderator

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
teklilere 1.5 kalın greftlere 2 alıyordu galiba.bu hakkaride çalışmış.babası falan fabrikator ama paraya doymamış acayip paracıdır.asıl bransı basur olduğu için ilk lakabı g.tcuydu.sonra ati kaldı ismi.çok itici biridir.merhametide tutar bazen.değişik adam hep değişik şeler denerdi.basurdan saç işinde parayı gordu zıpladı ekimleride genelde patlardı .
Abi sen istesen bu adamın biyografisini bile yazabilirsin. Millet kardeşini bu kadar yakın tanımıyor. Helal olsun.

Sanki Atilla hoca Pokedex'e eklenmiş de oradan bilgi veriyorsun gibi harbiden.

Forumda bir bayan vardı. Atilla hocaya kaş ektirmiş ama normal hali daha iyiymiş. O kadar başarısız olmuş yani.

Bu arada, son durum nedir usta? Merak ettim.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

The Cebelebettin

• Hero Member
Konu bana ait değil ama sonucu görmek adına paylaşayım merak edenler görmüş olur

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Doktor çok net bir paylaşım yapmamış ama güzel sonuç almak için çok ideal bir vaka bıyık ekimi için zaten seyrektr olsa hatlar belli bıyıkları var arkadaşın aralardan sadecr güzel bir yönle sıklaştırma da bırakalım yapıldım ve başarılı olsun

Sonucu bulup paylaştığın için teşekkür ederiz
Global Moderator

The Cebelebettin

• Hero Member
Doktor çok net bir paylaşım yapmamış ama güzel sonuç almak için çok ideal bir vaka bıyık ekimi için zaten seyrektr olsa hatlar belli bıyıkları var arkadaşın aralardan sadecr güzel bir yönle sıklaştırma da bırakalım yapıldım ve başarılı olsun

Sonucu bulup paylaştığın için teşekkür ederiz
Rica ederim baskan |-onayisareti-|

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Bence görsele göre çok tatmin edici değil. Ekim zahmetine girildiğinde çok daha estetik bir görüntü olması gerekir. Sakalı bıyığı gölgelendirmeler yaparak kuaförde daha dolgun gösterebiliyorlar yani çekilen çilenin kutsal olması gerekir. Umarım konu sahibi konusunu kendi güncelleyip nasıl bir sonuç aldığını ve memnuniyet düzeyini bizlere anlatır.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram