Gönderen Konu: BIYIK: 400 Kök Ektirdim - Sonuçları paylaşacağım (Dr. Atilla Kaya)  (Okunma sayısı 8113 defa)

Siddhartha

• Hero Member
Hocam agzini niye kapatiyorsun acaba resimlerde? Merak ettim:)
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Salvador

• Hero Member
Atilla Hocaya 2008'de sac ektirdim, ASMED'den daha kaliteli ekimi vardi, hanimi kökleri almis kensdiside ekmisti, kizida tip ögrencisiydi, cok uygun fiyata ekmisti, Allah razi olsun kendisinden, yasim 22'ydi sonraki dökülmeleri planlayarak ekim yapmisti, simdi yasim 34, Esma-Serkan tetik'de 2. ekimi yapmayi planliyorum
Şu an ki saç durumunuzu görebilir miyiz
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Asdf

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Atilla kaya saç dökülmesinin kitabını yazmış adamdır ayrıca xpecia hairforte sawpo vs hairpharma ürünlerin içerik danışmanı ve ortağı diye biliyorum. Emin ellerde ekim yapmşsınız umarım mutlu olursunuz

Kel değilim anlık acık

• Sr. Member
Bende ektircem az bisey yer arıyorum iyi bi yer lazım en fazla 30 40 tane ekicem  öneriniz varmı bu işte en iyisi kim ?

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Şuana kadar en doğal gördüğüm ekim saçtan sakala transfer de Hakan Doğanay. Ama konu sahibinin ekimi sakaltan bıyığa şeklinde olduğu için oldukça sonucu merak uyandırıcı oldu bende. Konuya farklı mesajlar atılmış gerçi ama umarım konu sahibi nasıl sonuçlandığıyla ilgili bilgilendirir bizleri.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Kel değilim anlık acık

• Sr. Member
Şuana kadar en doğal gördüğüm ekim saçtan sakala transfer de Hakan Doğanay. Ama konu sahibinin ekimi sakaltan bıyığa şeklinde olduğu için oldukça sonucu merak uyandırıcı oldu bende. Konuya farklı mesajlar atılmış gerçi ama umarım konu sahibi nasıl sonuçlandığıyla ilgili bilgilendirir bizleri.

Sakalın varsa çene altından alıp koyuluyor köseysen enseden

onizuka eikichi

• Hero Member

Sakalın varsa çene altından alıp koyuluyor köseysen enseden

Bunu hangi doktorlar yapıyorlar peki?
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Kel değilim anlık acık

• Sr. Member

Bende onu soruyorum işte  sakal Ekim’inin Koray Erdoğan I  Muttalip keseri kim ?

emekli kel

• Hero Member
  saçta atillaya ektirenlerin çoğu memnun değildi olağan ustu doğal ekerdi ama bolerek ektiği için ektikleri tam çıkmazdı.ilaçlar onun ortağı kalp dru.2si yapıyorlar.ev falan aldı o 600bin dolaramı ne almıştı o parayı topladı ekimi bıraktı.zamanında mezoterapide yapmış şu bu ekimi bıraktı ilaca gecti.değişik uçuk kacık ters bir adamdır.ilacının içeriği bana zayıf geliyor ama yan destek olarak kullanıpta memnun olanlarda var.tabiki sadece ana tedaviye destek olur ilacı.atilla parayı çok sever çokta cimridir.zaten piskolojik olarak pekte normal biri değil.delimi dahimi belli değil.biri diyordu onda şizofrenik cesaret var diyordu.bazende çok iyi ekimler çıkarırdı ama memnuniyet pek yoktu bolerek ektiği için .ioh isimli merkezde bolerek ekti onlarınkilerde çıkmadı eskiden bir çok dr bolerek ekmiş bunu diyen dr keser.toplanmışlar en son karar vermişler bolerek ekim çıkmıyor diye ve bolerek ekimi terketmişler.atilla halen boluyordu bolmuyorum içerde boluyorum diyordu.4 lu greftten birini cekiyormuş falan.oda bolmek oluyor zaten hastaları memnun değildi.değişik adamdır.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

ustat3419

• Yeni üye
  • *
Aynen bende hatırladım atilla hocayı bu formu çok eskiden beri okurum o zamanlar mustafa diye bi abi vardı burda baya uğraşıyordu atilla hoca hatta kendisine kel.diyenlere niye sac ekmiyosun sende sac ekimi doktorusun diyenlere bile kızardı  ;D kil başına ozamanlar 2007 filan olması lazım  1.5 tl alıyordu yanılmıyorsam

emekli kel

• Hero Member
 teklilere 1.5 kalın greftlere 2 alıyordu galiba.bu hakkaride çalışmış.babası falan fabrikator ama paraya doymamış acayip paracıdır.asıl bransı basur olduğu için ilk lakabı g.tcuydu.sonra ati kaldı ismi.çok itici biridir.merhametide tutar bazen.değişik adam hep değişik şeler denerdi.basurdan saç işinde parayı gordu zıpladı ekimleride genelde patlardı .
« Son Düzenleme: 14 Kasım 2020, 23:27:33 Gönderen: proscar »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

onizuka eikichi

• Hero Member

Dostum farkındayım doktorları bilmiyorsunuz, ama bana yazdığım teknikler üzerinden bilgi veriyorsunuz :). Koray Erdoğan sakal ekimi yapmıyor, Muttalip Keser'de zaten yapmaz diye düşünüyorum yara izi vs. olmadıkça. Forum da en başarılı sakal ekimini bana göre Hakan Doğanay yapıyor. Sakalı donör olarak kullanıp, bıyığa transfer edeni de ilk kez bu konu da gördüğüm için sonucunu merak ediyorum. Eğer sonuç başarılıysa muhtemelen Hakan Doğanay'ın da ekiminden daha başarılı bir sonuç almıştır konu sahibi.

Siddhartha

• Hero Member
Hakan doganay bu isin en iyisi bence
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Kel değilim anlık acık

• Sr. Member
Atilla hocayi gömdünüz be adam saç ekimini bırakmış işte kaş ve sakal da iyimiş tamam daha ne yapsın adam

Facebook Twitter Instagram