Gönderen Konu: BIYIK: 400 Kök Ektirdim - Sonuçları paylaşacağım (Dr. Atilla Kaya)  (Okunma sayısı 8111 defa)

Korkut Bey

• Yeni üye
  • *
Enteresan, sakal gördük bıyık ilk. Merak nerden dostum, sanat vs ?
Sakal bırakmak gibi bir isteğim hiç olmadı. Profesyonel gelmiyor pek. Ama bıyığı erkek için en güzel aksesuar olarak görüyorum. Küçükken de babama bıyık bıraktırırdım hep :)

Korkut Bey

• Yeni üye
  • *
Perkutan ekime benziyor... Atilla kaya hangi atilla hoca... eskiden Antalya’da ekim yapan sonra saç ekimini tamamen bırakıp sakal bıyık kaş ekimi yapan atilla hoca mı?
İstanbul'da İdea Klinik. Saç ekimin bırakmış zira çok yoğunluğu var ve saç ekimiyle uğraşmak istemiyor. Sakal bıyık kaş ekimleri için yurt içinden ve dışından çok müşterisi oluyor.
Pinpirikli bir adam, epey uğraşıyor işlemde.
Boyun altındaki lüzumsuz sakallardan fue yöntemi ile tek tek alındı. Parça parça kökleri çok dışarıda bırakmadan biraz alıp ekti, sonra yine alım, ekim, ve tekrar alım ve ekim toplam üç turda işlem yapıldı.
Ayrı kanal işlemi yapmıyor.
Her kökü ekerken  tek tek 0.5 iğne ile (kıl kalınlığında) 30-35 derece açıyla ve yönüne de dikkat edip delerek (bizzat kendisi) kökü yerleştiriyor. Dolayısıyla çok küçük delikler açıldığı için iz de kalmıyor.
1 yıldır araştırıyordum bıyık ekimi konusunu, beni bu konuda gerçekten tatmin eden Atilla hoca oldu. Şimdi de umuyorum istediğim şekilde süreç sonuçlanır.
Şu anki hali tam istediğim şekli sağladı gibi. Bir de şok dökülmeyi en az zayiatla atlatırsam ve kızarıklık/morluk hızlı geçerse çok memnun olacağım.

Kazım

• Full Member
Anesteziyi nasıl yaptılar? Ağrı duydun mu?

Korkut Bey

• Yeni üye
  • *
Anesteziyi nasıl yaptılar? Ağrı duydun mu?
Lokal anestezi. İşlem sırasında sürekli aynadan izledim, hatta yer yer yönlendirdim, ama hiç acı yoktu.
Boyunda yapılan iğneler çok az acı verdi.
Ama üst dudağa yapılan anestezi gerçekten acı vericiydi.
Vücudun en çok sinir barındıran yerlerinden biri dudak. Verilen sıvının dudağım içindeki tüm yayılışını hissettim. Sünnet olurkenki iğne bu kadar ağır gelmemişti 😂

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
İstanbul'da İdea Klinik. Saç ekimin bırakmış zira çok yoğunluğu var ve saç ekimiyle uğraşmak istemiyor. Sakal bıyık kaş ekimleri için yurt içinden ve dışından çok müşterisi oluyor.
Pinpirikli bir adam, epey uğraşıyor işlemde.
Boyun altındaki lüzumsuz sakallardan fue yöntemi ile tek tek alındı. Parça parça kökleri çok dışarıda bırakmadan biraz alıp ekti, sonra yine alım, ekim, ve tekrar alım ve ekim toplam üç turda işlem yapıldı.
Ayrı kanal işlemi yapmıyor.
Her kökü ekerken  tek tek 0.5 iğne ile (kıl kalınlığında) 30-35 derece açıyla ve yönüne de dikkat edip delerek (bizzat kendisi) kökü yerleştiriyor. Dolayısıyla çok küçük delikler açıldığı için iz de kalmıyor.
1 yıldır araştırıyordum bıyık ekimi konusunu, beni bu konuda gerçekten tatmin eden Atilla hoca oldu. Şimdi de umuyorum istediğim şekilde süreç sonuçlanır.
Şu anki hali tam istediğim şekli sağladı gibi. Bir de şok dökülmeyi en az zayiatla atlatırsam ve kızarıklık/morluk hızlı geçerse çok memnun olacağım.

Evet aynı hocadan bahsediyorsun.. bıyık kaş ekimlerinde gerçekten işini hakkıyla yapan bir hoca. Zaten saç ekimi sektörünün ilklerinden fakat rekabete ayak uyduramayıp çok gerçekçi bir konuşma ile jübilesini yapıp saç ekimi işine son verdi. Saç ekimi işi için kullandığı teknik zahmetli ve ekonomik degil. Perkutan dediğimiz teknikle kaş bıyıkta doğallık yakalamak daha muhtemel.. greft sayılarıda düşük olduğu İçin uygulanabilir hale geliyor

byflamingo

• Sr. Member
Evet aynı hocadan bahsediyorsun.. bıyık kaş ekimlerinde gerçekten işini hakkıyla yapan bir hoca. Zaten saç ekimi sektörünün ilklerinden fakat rekabete ayak uyduramayıp çok gerçekçi bir konuşma ile jübilesini yapıp saç ekimi işine son verdi. Saç ekimi işi için kullandığı teknik zahmetli ve ekonomik degil. Perkutan dediğimiz teknikle kaş bıyıkta doğallık yakalamak daha muhtemel.. greft sayılarıda düşük olduğu İçin uygulanabilir hale geliyor

kimmiş bu doktor bende merak ettim şimdi  :)

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun, sadece bıyık ekimi forumda ilk sanırım. Merak ediyoruz süreci.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
kimmiş bu doktor bende merak ettim şimdi  :)

Bu sektörün ilklerinden çok eskidir. Hatta bir söylentiye göre xpecia nın kurucu ortaklarından olduğuna dair iddialar var.
Saç dışında bıyık Kaş yüzde yara izi gibi lokal boşluklara Türkiye’de ekimi ilk deneyenlerdendi.
Saç ekim işi ele ayağa düşüp fiyatlar 3000-5000 olunca , tüm işi kendisi yapan bir doktor olmasından sebep sitemkar bir makale paylaşıp “bir daha saç falan ekmem zaten rekabet etmemde mümkün değil” diyip kaş bıyık operasyonlarına yoğunlaştı. Bu tutumu sebebiyle kendisini beğenirim. Saç ekimleri çok başarılı değildi tabi yaptığı dönem itibari ile başarılı ekim diye birdeysen bahsetmekte pek mümkün değildi o ayrı...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Atilla kaya en eski saç ekimcilerdendir kendisi saç ekimini bırakmadan önce onun hakkında yazardık bazen kızdırırdık ayrı konu:) ama severdik. Tabi saç ekimi o zamanlar şimdiki gibi  başarılı yapılmazdı. Bir de forumu vardı sorulara cevap verirdi kısa kısa :) vs 5 sene öncesine kadar hala var mı bilmiyorum zaten xpecia da ilk orda tanıtılmaya başlanmıştı Atilla kaya tarafından o yüzden bir rivayet meselesi burdan çıktı:) sabihi ya da ortaklarından sanılıyor artık detayını bende bilmiyorum.

Eğer sahibiyse bize teşekkür etmeli çünkü xpecia bu forum sayesinde rekor satış yapıyor.:)

Bu ara da Hocanın ismini Tekrar gördüğüme ben sevindim

Saçma sapan merkezler sakal ekmeye başladı tecrübesiz ekipleri ile en azından Atilla kaya bu işi hakkıyla yapanlardan olacaktır örnekleri çoğaldıkça göreceğiz.
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2020, 10:45:26 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim iyi gözüküyor, ekim bölgesindeki extra kanlamadan oturu o bçlge koyulaşmış dokayısıyla şuan baya iyi gorunuyor. Ama normale donunce tam gorunus belli olur . Alım yapılan bölge ise gerçekten gereksiz bir bölge , fakat nispeten diğer bölgelere göre daha ince kıllara sahip olma ihtimali var. Yani alım yapılan bölge çok iyi seçilmiş.Gerçi bu biraz kişiden kişiye değişebilir  o bölgedeki kılların kalınlığı mevzusu.

Eğer başarılı olurda bence güzel olacak beklemedeyiz:)
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

Korkut Bey

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar sağ olun teşekkür ediyorum. 4 gün geçti, 4. gün fotoğrafı da ekledim. Şok dökülme mümkün mertebe az olsun, kızarıklıklar da çabuk geçsin diye uğraşıyorum.
Bu esnada kendi yaptıklarımı belirteyim:
Sabah morluk kremi sürüyorum, öğlen PostOP seti ile yıkama yapıyorum, ardından Minoxil damlatıyorum.
Kahvaltıyı öğlen yapıp peşi sıra Xpecia atıyorum.
Akşam da Aynı uygulamaları tekrarlıyorum.

(Ayrıca Omega-3 takviyesi, D vitamini takviyesi ve magnezyum takviyesi de alıyorum ve 3 günde bir kardiyo+ağırlık çalışıyorum)
Kan dolaşımının hızlanmasına ve vücudun hızla yenilenmesine katkısı olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca beslenme düzenimde akşam 21'den ertesi gün 13'e kadar şekersiz çay-kahve-su dışında hiç bir şey yemek yok. Yediklerim de düşük karbonhidrat, yüksek yağ ve protein üzerine, günlük 200 gr. protein içerikli besleniyorum

4. Günün Fotoğrafı:

Korkut Bey

• Yeni üye
  • *
Atilla kaya en eski saç ekimcilerdendir kendisi saç ekimini bırakmadan önce onun hakkında yazardık bazen kızdırırdık ayrı konu:) ama severdik. Tabi saç ekimi o zamanlar şimdiki gibi  başarılı yapılmazdı. Bir de forumu vardı sorulara cevap verirdi kısa kısa :) vs 5 sene öncesine kadar hala var mı bilmiyorum zaten xpecia da ilk orda tanıtılmaya başlanmıştı Atilla kaya tarafından o yüzden bir rivayet meselesi burdan çıktı:) sabihi ya da ortaklarından sanılıyor artık detayını bende bilmiyorum.

Eğer sahibiyse bize teşekkür etmeli çünkü xpecia bu forum sayesinde rekor satış yapıyor.:)

Bu ara da Hocanın ismini Tekrar gördüğüme ben sevindim

Saçma sapan merkezler sakal ekmeye başladı tecrübesiz ekipleri ile en azından Atilla kaya bu işi hakkıyla yapanlardan olacaktır örnekleri çoğaldıkça göreceğiz.
Xpecia ortağı olduğunu düşünmüyorum, bana klinikte farklı bir ilaç vermişti; Ginko Bloba içerdiği için damar genişletici etkisi olan takviyelerin şok dökülmeyi azalttığından bahsetmişti. Ben sonrasında Xpecia almak istediğimi de belirtince gerek yok ama istersen alabilirsin aynı etkiyi yapar dedi. Canlı yayınlarında da şu an spesifik olarak ilaç önermiyor genelde ilaç  içeriklerinden bahsediyor.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ben bu ekimin nasıl sonuçlandığını merak ediyorum. Rica etsem sonucu paylaşabilir misiniz lütfen?
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Geçmiş olsun   

Facebook Twitter Instagram