Perkutan ekime benziyor... Atilla kaya hangi atilla hoca... eskiden Antalya’da ekim yapan sonra saç ekimini tamamen bırakıp sakal bıyık kaş ekimi yapan atilla hoca mı?
İstanbul'da İdea Klinik. Saç ekimin bırakmış zira çok yoğunluğu var ve saç ekimiyle uğraşmak istemiyor. Sakal bıyık kaş ekimleri için yurt içinden ve dışından çok müşterisi oluyor.
Pinpirikli bir adam, epey uğraşıyor işlemde.
Boyun altındaki lüzumsuz sakallardan fue yöntemi ile tek tek alındı. Parça parça kökleri çok dışarıda bırakmadan biraz alıp ekti, sonra yine alım, ekim, ve tekrar alım ve ekim toplam üç turda işlem yapıldı.
Ayrı kanal işlemi yapmıyor.
Her kökü ekerken tek tek 0.5 iğne ile (kıl kalınlığında) 30-35 derece açıyla ve yönüne de dikkat edip delerek (bizzat kendisi) kökü yerleştiriyor. Dolayısıyla çok küçük delikler açıldığı için iz de kalmıyor.
1 yıldır araştırıyordum bıyık ekimi konusunu, beni bu konuda gerçekten tatmin eden Atilla hoca oldu. Şimdi de umuyorum istediğim şekilde süreç sonuçlanır.
Şu anki hali tam istediğim şekli sağladı gibi. Bir de şok dökülmeyi en az zayiatla atlatırsam ve kızarıklık/morluk hızlı geçerse çok memnun olacağım.