Gönderen Konu: Dr.Hakan Doganay asistanları 3500 greft Ocak 2020  (Okunma sayısı 32239 defa)

mekong

• Full Member
Merhaba değerli forum üyeleri
Bu forumu uzun zamandır üye olmadan takip ettim ve paylaşımlardan ziyadesiyle faydalandım. Bu yüzden foruma benim de bir faydamın dokunması amacıyla ekim sürecimi sizlerle paylaşmak isterim. Yıllar boyunca saç ektirme konusunda kararsız kaldıktan sonra psikolojik olarak daha fazla erteleyemedim ve nihayet kararımı verdim. Antalya’da yaşamam sebebiyle operasyon sonrasında olası yardım ve iletişim konularını çok daha kolay bir şekilde çözebileceğime inandığım ve evime çok yakın olduğu için Ahd klinik’de karar kıldım.
Hakan bey’in yardımcısı Ayşegül hanım ile birkaç whatsapp görüşmemizden sonra hoca ile yüz yüze görüşmek için randevu aldım ki nihai kararımı bizzat kendisiyle görüştükten sonra verecektim. Klinikte hocanın asistanı Didem hanımdan ön bilgileri aldıktan sonra  Hakan bey ile bir saatten fazla bir süre muhabbet havasında bir görüşme gerçekleştirdik. Hocanın hastaya yaklaşımı, ilgi ve alakası beni cezbetti ve o an ektirme konusunda kararımı verdim.
Hakan beyde ekim fiyatı greft başına 1 euro, ayrıca kendi yetiştirdiği bir ekip tarafından yapıldığında neredeyse yarısına kadar düşen çok daha uygun fiyatlar sunuyorlar. Benim asıl niyetim kalem tekniğinde bir marka olmuş Hakana beye bizzat ekim yaptırmaktı fakat başta hiç düşünmesem bile gerek Didem hanımın verdiği bilgiler gerekse de şahsen Hakan beyin yönlendirmesi ve garantörlüğünde fikrim değişti. Bu ekip sıfırdan hoca tarafından yetiştirilmiş bir ekip ve zaten donör kısımdan alımı, ekimi hoca da yapsa ekip tarafından yapılıyor. Hoca bizzat ekim sürecinin kendisi tarafından takip edildiğini, kendi sorumluluğunda olduğunu ve kendi ismi altında yapıldığını söyledi (ki bu ekibine ne kadar güvendiğini gösterir) Asıl en önemli olan konu Hakan hoca ben kendim ekim yaptırsam sadece kendi ekibime yaptırırım diyince artık ben de nihayi kararımı verdim ve tarihimi aldım.
Tanışma, bilgilendirilme ve endişe giderilme konusunda çok memnunum ve içim rahat. Kısa bir süre sonra ekim planlaması, ekim süreci, ekip hakkında görüşlerimi ve elime geçtikten sonra fotoğraflarımı da paylaşacağım bu vesileyle siz forum dostlarına da yardımım dokunursa ne mutlu bana. Ayrıca değerli yorumlarınızı bekliyor olacağım. Kalın sağlıcakla.

Burkinho

• Hero Member
Ynt: Dr.Hakan Doganay asistanları 3500 greft Ocak 2020
« Yanıtla #1 : 15 Ocak 2020, 20:14:42 »
Mekong şimdiden hayırlı olsun, iyi karar vermişsin.

Boynuz kulağı geçermiş belki Hakan Hoca'dan daha iyi bir ekim gerçekleşir

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 15 Ocak 2020, 21:40:54 »
Hakan hocanın yeni bir ekiple yola devam etmesi isabetli bir karar olmuş .sizin içinde hayırlı olsun şimdiden ,umarım hayalinizdeki saçlara kavuşursunuz.

mekong

• Full Member
« Yanıtla #3 : 15 Ocak 2020, 23:44:09 »
Mekong şimdiden hayırlı olsun, iyi karar vermişsin.

Boynuz kulağı geçermiş belki Hakan Hoca'dan daha iyi bir ekim gerçekleşir

Insallah Burkinho heyecanlıyım senin surec de super gidiyor masaallahı var

mekong

• Full Member
« Yanıtla #4 : 15 Ocak 2020, 23:45:27 »
Hakan hocanın yeni bir ekiple yola devam etmesi isabetli bir karar olmuş .sizin içinde hayırlı olsun şimdiden ,umarım hayalinizdeki saçlara kavuşursunuz.

yok dostum yeni ekip degil. Hakan hoca ekibin yıllardır yanında oldugunu soyledi

rallici

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 16 Ocak 2020, 00:21:17 »
Hayırlı olsun dostum ben de ekim ayı içerisinde Hakan Hoca'nın ekibine ekim yaptırmıştım umarım hepimiz için güzel olur sonuçlar :)

mekong

• Full Member
« Yanıtla #6 : 07 Şubat 2020, 20:16:53 »
Hayırlı olsun dostum ben de ekim ayı içerisinde Hakan Hoca'nın ekibine ekim yaptırmıştım umarım hepimiz için güzel olur sonuçlar :)

Eyvallah kardesim insallah hayirlisi olur hepimiz icin

mekong

• Full Member
« Yanıtla #7 : 07 Şubat 2020, 20:22:11 »
Ekim öncesi fotolarım traşsız

mekong

• Full Member
« Yanıtla #8 : 07 Şubat 2020, 20:28:41 »
Ekim öncesi traşlı

nevelturk

• Yeni üye
  • *
    • saç ekim merkezleri
« Yanıtla #9 : 07 Şubat 2020, 20:33:27 »
Bende yakın zamanda saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum konuları takip etmeye başladım teşekkürler
Saç ekim merkezleri ile ilgili her şey https://sacekimmerkezi.me/

mekong

• Full Member
« Yanıtla #10 : 07 Şubat 2020, 20:53:52 »
3500 greft ekimi 2 güne bölünerek yapıldı. Alımı ve ekimi Ahmet bey yaptı. Hastaya yaklaşımı son derece olumlu. Muhabbet ede ede ekimi yaptık. Baştaki anestesi iğnelerinin acısı dışında saç alımında ve ekim esnasında hiç bir acı hissetmedim diyebilirim. Beklediğimden çok daha rahat geçti. Tek olumsuz yanı operasyon çok kanlı geçti ki bu herhalde kişiden kişiye göre değişiyor çünkü yan odadaki diğer hastayı da daha sonra gördüm gram kan yoktu. Kalem tekniği ki normalde daha az kanlı olur derler ama benim moralimi bozdu. Neyseki bu kanlı durumun ekim sonucuna bir etkisi olmuyormus.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 07 Şubat 2020, 21:28:29 »
Ekimin kanlı olması güzel birşey takılma sen kansız oldugu zaman sıkıntı olur

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 07 Şubat 2020, 21:29:23 »
3500 greft ekimi 2 güne bölünerek yapıldı. Alımı ve ekimi Ahmet bey yaptı. Hastaya yaklaşımı son derece olumlu. Muhabbet ede ede ekimi yaptık. Baştaki anestesi iğnelerinin acısı dışında saç alımında ve ekim esnasında hiç bir acı hissetmedim diyebilirim. Beklediğimden çok daha rahat geçti. Tek olumsuz yanı operasyon çok kanlı geçti ki bu herhalde kişiden kişiye göre değişiyor çünkü yan odadaki diğer hastayı da daha sonra gördüm gram kan yoktu. Kalem tekniği ki normalde daha az kanlı olur derler ama benim moralimi bozdu. Neyseki bu kanlı durumun ekim sonucuna bir etkisi olmuyormus.

gerçekten çok kanlı olmuş neden öyle olduki normalde ekim alanında kanama pek olmuyor forumdaki arkadaşların ekimlerine nazaran epey kanlı olmuş.
doner alan nasıldı ordadamı çok kanama oldu.

mekong

• Full Member
« Yanıtla #13 : 07 Şubat 2020, 21:31:23 »
Ekim sonrası ilk yıkama. Yıkama sonrası sıvılar ve kanlar hala çıkmaya devam ediyor :(

mekong

• Full Member
« Yanıtla #14 : 07 Şubat 2020, 21:33:38 »
Ekimin kanlı olması güzel birşey takılma sen kansız oldugu zaman sıkıntı olur
Hiç duymamıştım sağolasın moral oldu :)

Facebook Twitter Instagram