Merhaba arkadaşlar,
Hintell'in tavsiye ettiği şekilde bilgilerimi paylaşıyorum.
1) yaş : 34
2) saç dökülmesi ne zaman başladı: 26 -27 yaşlarımda başladı
3) saç dökülme tipi (yavaş - stabil)
4) saç dökülmesi nereden başladı? (vertex bölgede açılmalar ile ve sonrasında şakaklarda açılmalar başladı)
5) ilaç kullanılıyor mu? etkisi nedir? (ilaç kullanmıyorum - şampuan olarak bir süre bioxcin kullandım- şimdi sebamed'in dökülmeye karşı olan şampuanını deniyorum. pek etkili olduğunu düşünmüyorum)
6 )fotoğrafları aşağıda paylaşacağım.
Uzun süredir saç ektirmeyi düşünüyordum, son dönemde daha yoğun araştırma içine girdim. Forumu buldum ve çok değerli bilgiler edindim. Gerek saç ekimi yaptıracağım firmalarla olan görüşmelerim, gerekse burada okuduklarım bende ciddi kafa karışıklığı yaşattı. Çok farklı şeyler söylenip yazılıyor. Fakat buradaki kişilerin tecrübelerine güveniyorum.
İzmir'de Gazi Hastanesinde Yasemin Hanım ile görüştüm, tavırları pek güven vermedi. Burayı düşünmüyorum gibi.
Yine İzmir'de Sibel Ulusan Hanım ile görüşüyorum, bilgi alma aşamasındayım. Fiyat biraz yüksek geldi, zorlayacak gibi duruyor.
İstanbul'da Esteworld ile görüştüm, yuvarlak konuşuyorlar netlik yok hoşuma gitmedi. Burada yazılanlar Esteworld'den vazgeçirdi gibi.
Resimlerimi paylaşıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?
Öncelikli olarak İzmir'de yaptırmayı düşünüyorum. Fakat İstanbul-Ankara'ya da gidebilirim.
Değerli görüşlerinizi bekliyorum.
Selamlar.