Bu konuyu sileceğim ne yazıkki,konuda ekim yapan doktoru her türlü aşağılayıcı ,karalayıcı üslup kullanılmış,halbuki böyle olmaması gerekiyordu,konuyu açan arkadaş dahil yorum yapan her kes bu durumda kanunlar önünde suçlu duruma düşmüş oluyor,buraya yazdıklarınızı küçümsüyorsunuz arkadaşlar ,bu yazılanlar kolaylıkla dava konusu oluyor,çok sayıda tebligat alıyorum,son bir aydır elime ulaşmayanlar var,bakalım onlardan ne çıkacak..
İlhan serdaroğlu bu yazılanlara karşı bir girişimde bulunmadığı için doğrusu kendisini takdir ettim,ayrıca şunuda söyleyeyim olayı davalık aşamaya getiren kişilerin isteklerini yerine getirip konuları siliyorum çünkü çoğunlukla haklı çıkıyorlar,konuları incelediğimde hakaret içerikli çok sayıda mesajla karşılaşıyorum,konuları silme nedenim sırf kendimi düşündüğüm içinde değil,mesaj sahiplerinin ıp numaralarıda soruluyor,gereksiz şeylerle muhatap olmanızı istemem,sonuçta mağdur bile olsanız yazdığınız şeylerden dolayı kanun önünde suçlu oluyorsunuz..,
Bu konunun uygunsuz paylaşımlara nasıl bir örnek teşkil ettiğini görün diye bir kaç gün kalmasına müsade edeceğim sonrada sileceğim,halbuki sade bir anlatımla ilk sayfadaki gibi resimlerle donatılmış bir paylaşım her şeyi anlatıyordu.,,