Gönderen Konu: Kötü Vaka-İLHAN SERDAROĞLU SAÇ EKİMİM  (Okunma sayısı 38537 defa)

xavierto

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İLHAN SERDAROĞLU EKİMİ YÜZYILIN EN KÖTÜ SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #15 : 04 Eylül 2015, 02:26:48 »
Abi iyi bir doktora gitmem lazım ,tavsiyeleriniz nedir ?
doku ölümü nasıl anlaşılır , öyle ölmüş bir cilde benzemiyor , his var en azından :)

Ama böyle biraz tarak deydiğinde diğer taraflara göre daha hisli kaldı orası , bastırınca acıyor hala :(

Benvolki

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 04 Eylül 2015, 06:27:26 »
Dostum özelden msgına bak. Bu arada paranı geri alsana.
2.Ekim (4200 + 4300 greft)
Sawpoo şampuan
Xpecia
Hairforte sprey
Pharmaton

xavierto

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 04 Eylül 2015, 12:51:00 »
Dostum nasılsın iyimisin ? Diğer forumu satın almışlar gördüğün üzere senle burda buluşmak varmış.
Senin operasyon iyiydi, paylaşırmısın lütfen merak ettim , bu arada özel mesajını aldım , oraya gideceğim , sevgiler

Dostum özelden msgına bak. Bu arada paranı geri alsana.

xavierto

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İLHAN SERDAROĞLU EKİMİ
« Yanıtla #18 : 23 Eylül 2015, 14:19:54 »
Normalde düz olan saçlarım , ekim yapılan yerlerde dalgalı ve kıvırcık gibi çıkıyor , bu ekimin yanlışlığından mı kaynaklı?

Koray'da ekim yaptıranlara bakın arkadaşlar , ipek gibi çıkıyor adamların saçları .
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 00:32:25 Gönderen: admin »

Zeyer-35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 23 Eylül 2015, 15:54:16 »
Kıvırcık gibi görünen kıllar genelde sakaldan alınan greftlerde çıkar tabi sizinkisi ayrı bir durum bir yerde okumuştum bu tip saçlar zamanla düzeliyor diye umarım öyle olur
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 00:31:29 Gönderen: admin »

fluhayat

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 23 Eylül 2015, 17:03:13 »
fotoğraf paylaşır mısın?
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 00:31:48 Gönderen: admin »

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Kötü Vaka-İLHAN SERDAROĞLU SAÇ EKİMİM
« Yanıtla #21 : 12 Ocak 2016, 02:13:04 »
Son durumunuz nedir hocam, hazir burdayken sorim size? Dava acmayi dusundunuzmu?

admin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 12 Ocak 2016, 21:07:47 »
Bu konuyu sileceğim ne yazıkki,konuda  ekim yapan doktoru her türlü aşağılayıcı ,karalayıcı üslup kullanılmış,halbuki böyle olmaması gerekiyordu,konuyu açan arkadaş dahil yorum yapan her kes bu durumda kanunlar önünde suçlu duruma düşmüş oluyor,buraya yazdıklarınızı küçümsüyorsunuz arkadaşlar ,bu yazılanlar kolaylıkla dava konusu oluyor,çok sayıda tebligat alıyorum,son bir aydır elime ulaşmayanlar var,bakalım onlardan ne çıkacak..
İlhan  serdaroğlu bu yazılanlara karşı bir girişimde bulunmadığı için doğrusu kendisini takdir ettim,ayrıca şunuda söyleyeyim olayı davalık aşamaya getiren kişilerin isteklerini yerine getirip konuları siliyorum çünkü çoğunlukla haklı çıkıyorlar,konuları incelediğimde hakaret içerikli çok sayıda mesajla karşılaşıyorum,konuları silme nedenim sırf kendimi düşündüğüm içinde değil,mesaj sahiplerinin ıp numaralarıda soruluyor,gereksiz şeylerle muhatap olmanızı istemem,sonuçta mağdur bile olsanız yazdığınız şeylerden dolayı kanun önünde suçlu oluyorsunuz..,
Bu konunun uygunsuz paylaşımlara nasıl bir örnek teşkil ettiğini görün diye bir kaç gün kalmasına müsade edeceğim sonrada sileceğim,halbuki sade bir anlatımla ilk sayfadaki gibi resimlerle donatılmış bir paylaşım her şeyi anlatıyordu.,,

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 12 Ocak 2016, 21:20:04 »
Yorumlari silip konuya kilit vurabilirsiniz. Kapatmaniza anlam veremedim.

admin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 12 Ocak 2016, 22:09:59 »
Yorumlari silip konuya kilit vurabilirsiniz. Kapatmaniza anlam veremedim.
Dediğin gibide olabilir norveçli sıkıntı yok,yalnız konu başlığını düzeltmeme rağmen ısrarla değiltirilmesinin ve eleştirilerin dozunun hakerete varmasının kabul edilecek bir durum olmadığınıda belirtmek lazım...

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 12 Ocak 2016, 22:28:29 »
Anliyorum abi. Ama bence silmek yanlis olur. Tabi karar sizin. Saygi duyariz. Ama illerde bi kisi ayni doktorla ayni buna yakin bi sonuc alirsa yazik olur o kisiye. Bence bunlari gørup øyle yønelmeli sayin ilhan beye :) bak hocam nazik yaziyorumki beni mahkemeye vermesin  ;D

serhanizmir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 12 Ocak 2016, 23:29:44 »
Adminin hassasiyeti doğru. Hakaret suçtur. Ama elde çaresi var olduğu için ben de fotoğrafların silinmemesi taraftarıyım.

Bir başka vakada gölgede çekilmiş ve hatta topikli olduğunu düşündürten bir fotoğrafla reklam kokan paylaşım yapılmıştı. Gün ışığında net bir çekim istenince adam yok olup gitmişti. Ama paylaşımın silinmeden durması bu tür vakalara karşı bir örnek teşkil etti.

Bu vakada doktorun ismiyle birlikte fotoğraflar bence kalmalı. Yorumlar tamamen silinirse sansür gibi algılanabilir. bence riskli kısımlar ayıklanırsa sorun çözülür. Yoksa bu site varlık sebebini yerine getirmez. İyisini ayakları yerden kesmeden kötüsünü hakaret içermeden göreceğiz ki sağlıklı bir karar verelim. Bunu bu site her doktor hakkında yapmalı. Bu anlamda aklıma takılan şeyi siteye ilk üye olduğum Mart 2015 de de paylaşmıştım. Admin yada "tam üye"ler sever yada sevmez beğenir yada beğenmez ama Transmed ve Dr.Melike Külahçı'nın adının burada hiç geçmemesi yok muamelesi yapılması ilgimi çekiyor. Bence normal değil bu durum. Hiç bir Allahın kulu orada ektirmiyor mu anlayamadım doğrusu. Diyorsanız ki öteki forumlarda danışıklı dövüşler , bariz yönlendirmeler , reklamlar troller doluyken bizim de bi tane yasağımız bu olsun...eh site sizin kurallar sizin...ama en azından bu durumu kısa bir gerekçe ile açıklamak mantıklı olur. Tekrar etmek gerekirse iyiyi hile yapmadan (karanlıkta çekim/net olmayan foto/topik vs.) ve fazla uçmadan, kötüyü de başka hesaplar peşinde koşmadan , hakaret etmeden objektif bir şekilde görmek için buradayız.

Serhanizmir

admin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 14 Ocak 2016, 00:58:11 »
Dediğiniz gibi yaptım arkadaşlar ,bazı uygunsuz mesajları silip konuyu bu şekilde bırakıyorum...

Adminin hassasiyeti doğru. Hakaret suçtur. Ama elde çaresi var olduğu için ben de fotoğrafların silinmemesi taraftarıyım.

Bir başka vakada gölgede çekilmiş ve hatta topikli olduğunu düşündürten bir fotoğrafla reklam kokan paylaşım yapılmıştı. Gün ışığında net bir çekim istenince adam yok olup gitmişti. Ama paylaşımın silinmeden durması bu tür vakalara karşı bir örnek teşkil etti.

Bu vakada doktorun ismiyle birlikte fotoğraflar bence kalmalı. Yorumlar tamamen silinirse sansür gibi algılanabilir. bence riskli kısımlar ayıklanırsa sorun çözülür. Yoksa bu site varlık sebebini yerine getirmez. İyisini ayakları yerden kesmeden kötüsünü hakaret içermeden göreceğiz ki sağlıklı bir karar verelim. Bunu bu site her doktor hakkında yapmalı. Bu anlamda aklıma takılan şeyi siteye ilk üye olduğum Mart 2015 de de paylaşmıştım. Admin yada "tam üye"ler sever yada sevmez beğenir yada beğenmez ama Transmed ve Dr.Melike Külahçı'nın adının burada hiç geçmemesi yok muamelesi yapılması ilgimi çekiyor. Bence normal değil bu durum. Hiç bir Allahın kulu orada ektirmiyor mu anlayamadım doğrusu. Diyorsanız ki öteki forumlarda danışıklı dövüşler , bariz yönlendirmeler , reklamlar troller doluyken bizim de bi tane yasağımız bu olsun...eh site sizin kurallar sizin...ama en azından bu durumu kısa bir gerekçe ile açıklamak mantıklı olur. Tekrar etmek gerekirse iyiyi hile yapmadan (karanlıkta çekim/net olmayan foto/topik vs.) ve fazla uçmadan, kötüyü de başka hesaplar peşinde koşmadan , hakaret etmeden objektif bir şekilde görmek için buradayız.

Serhan bey melike külahçı gibi isimlerin ekim örneklerinin sitemizde yer almamış  olmasının bir kaç nedeni olduğunu düşünüyorum,bunlardan ilki bu tarz sitelerde yapılan paylaşımlara bakarak kişilerin doktor seçiminde bulunmaları,bir diğer deyişle var olanın içinde en iyisine karar verme gayesi,dolayısıyla aynı kişilere ait daha çok ekim örneklerine rastlıyoruz,bir diğer neden tr nin en iyi ekimcilerine ektiren arkadaşların daha bir hevesle gelip buraya konu açmaları ,ne yazıkki melike külahçı vb ekimcilerin yıllar öncesi forum sitelerinde pek iyi bir sicilleri olmadığını gördük,örnek olarak resul yaman gibi,bu tarz ekimcilerin ekimleri insanları saç ekiminden soğuttu açıkçası ,bu nedenledirki bu işi çok iyi araştırmak isteyenlerin rağbet ettiği bir sitede bu tarz ekimcilerin ekim örneklerine rastlamak şu devirde biraz zor,bir diğer nedende ekim yapan doktorların yönlendirmesiyle paylaşım yapma olayı ne yazıkki çok az,örneğin bir transmette ekim yaptıran birinin bu işi internetten araştırıp yaptırması biraz zor bir olasılık,hasta kitleleri biraz farklı,o kişilerin burda paylaşım yapmaları için kişilerin kendilerinden rica edip teşvik edilmesi gerekiyor belkide ama ne yazıkki çoğu ekim merkezi kendisinde bu cesareti bulamıyor,kendilerine güvenen ekim merkezleri ve yahut doktorların hoşuna gidiyor ekimlerinin burda paylaşılması ama ne yazıkki çoğu ekimci bu ortamı riskli buluyor..
Örneğin bir hlc ,koray erdoğan ,zekeriya kul,ilhan serdaroğlu burda ekim örneklerinin bulunmasından çok hoşnut oluyorlar ve sonuçları takip ediyorlar,hastalarından paylaşımla ilgili fikirleri olanları teşvik ediyorlar,buda bence kendilerine güvenmelerinden kaynaklanıyor...

serhanizmir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 14 Ocak 2016, 10:56:11 »
Tatminkar yanıt ve uygulama için admine teşekkürler.

Başlığını açan arkadaşa sormak istediğim bir şey var. Egzama sorununuz var mıydı?. Sebep o olabilir anlamında sormuyorum. İstenmeyen bir duruma maruz kalındığında egzaması olanların işi daha mı zor olur bunu anlamak için.

« Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 11:06:27 Gönderen: serhanizmir »
Serhanizmir

baytar17

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 18 Ocak 2018, 22:43:01 »
benmde egzama sorunum vardı donör bölgede özellikle  ekimden sonrada oldukça arttı biranda daha çok strese bağlı v mevsimsel olarak oluşuyordu benm ketoral şampuan kullandım 20.günden itibaren şuan iyiyim ve ketorala gün aşırı devam edıyorm.ekilen bölgede de olmuştu egzama saç köklerine zarar vermedi.bu arkadaşın net bakteriyel bir enf. oluşmuş az buçuk tıp bilgim vardır renginden bile belli.çok geçmiş olsun

Facebook Twitter Instagram