Gönderen Konu: Kötü Vaka-İLHAN SERDAROĞLU SAÇ EKİMİM  (Okunma sayısı 38525 defa)

eral99

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Kötü Vaka-İLHAN SERDAROĞLU SAÇ EKİMİM
« Yanıtla #31 : 19 Ocak 2018, 16:53:22 »
gecmis olsun ama meraktan yorumcu arkadaslara 2 sorum olacak,
1- bu doktorun baska hangi vakalarinda hasta enfeksiyon kapmis, link paylasirmisiniz?
2- hastanin operasyonda derisinin enfeksiyon kacmasi doktorun hatasimidir yoksa baska nedenleri olabilir mi?

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 19 Ocak 2018, 17:03:48 »
Valla hocam bu arkadaşa süreç ile ilgili mesajlar attım ulaşamadım detayları merak ettim ben de
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

kontrolkalemi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 26 Haziran 2018, 16:47:11 »
Bu adamın ekimlerinde niye hep aynı enfeksiyon sorunları yaşanıyor gerçekten anlamak mümkün değil...

hocam merhaba,
bu vaka dışında link paylaşabilir misin?

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 17 Temmuz 2018, 15:47:15 »
Gerçek mi ya bu konu? Umarım şakadır çok geçmiş olsun ortada sonuçta yok nasıl oldu acaba?

luckystrike

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 17 Temmuz 2018, 18:13:02 »
nasil ya iltihap ta mi olabiliyor ekimden sonra? boyle bi ihtimal var mi arkadaslar? baska bunu yasayan oldu mu?

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 18 Temmuz 2018, 00:46:58 »
Konuyu incelediğimde çok üzgün oldugumu belirtmekle birlikte geçmiş olsun dostum..
Gerçekten çok üzüldüm böyle olmasına bazı durumlar bazı hocalarda tekerrür edebiliyor..
Forumu yakından takip ediyoruz bence konu kaldırılmamalı negatif yorumlar engellenmeli çünkü bu ülkede düşünce özgürlüğü diye birşey de var. Kanun düşünelecekse her anlamda evet küfretmek hakaret etmek suçtur fakat eleştirmek insani bir haktır. O yüzden uslubla elestirilip konunun gerekli makama ulaşması bu konuyu başarılı kılacaktır. Sayın ilhan serdaroğlu hoca bu konu hakkında bence forumda açıklama yapması daha uygundur benim kişisel görüşüm bir kararı incelerken hakim dahi iki tarafıda dinleyip inceliyor bence ilhan beyde gerekli açıklamayı yapmalı ve eğer durum gerçekten bu şekildeyse mağdur olan arkadasımızın en ivedi süreçte mağdurluğu giderilmeye çalışılmalıdır.... saygılar sevgiler

Ayrıca dostlar şimdi tekrar incelediğimde fark ettim konu 3 sene öncesine ait konu tekrardan gündeme gelmiş olmalı yeni değil sanırım arkadaşın süreci hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir tabi çünkü ilerki sürecler belirtilmemiş ne oldu ne bitti 3 senede

lothlorien

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 20 Temmuz 2018, 00:31:08 »
hocam merhaba,
bu vaka dışında link paylaşabilir misin?
Eski ekimlerinde de sık sık rastlıyordum forum üzerinde paylaşılan konularda

Roberto

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 20 Temmuz 2018, 12:53:36 »
umarm hoca bu ekimi telafi etmiştir yani olmamş bu ekim geçmiş olsun.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 20 Temmuz 2018, 13:18:11 »
Konu 2015 de açılmıs açan kişi ortada yok konuları hortlatmanın bir alemi de yok ne oldu ne bitti bilmiyoruz o yüzden üstüne konusmaya gerek yok.
Global Moderator

vinyj

• Full Member
« Yanıtla #40 : 12 Eylül 2019, 18:24:34 »
Ağır nekroz olmuş sanırım Son durumu nasıl acaba

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #41 : 12 Eylül 2019, 18:36:47 »
Kime  güvenecez biz . En iyi yerde bile sonuç   bazen kötü  oluyor  .  Geçmiş  olsun  .

hakanxkoln

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İLHAN SERDAROĞLU EKİMİ YÜZYILIN EN KÖTÜ SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #42 : 12 Eylül 2019, 21:35:38 »
Operasyondan sonra en yakın ne zaman yeni operasyon olunabilir ?
Benim vakama göre ?
öncelikle büyük gecmis olsun ben de ekim yaptirdim 8 gün oldu herseyinden cok memnun kaldim hatta sayfada bende ekimimi paylastim ibrahim askar a ektirdim asistanlari ekim yapiyor ama cok profesyoneller hic bir sikinti yasamadim cok sükür saygili ve ilgili kisilerdi hatta doktor bey beni hotelden aldi ve hotele getirdi cok memnun kaldim ekimdende hizmetlerindende

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: İLHAN SERDAROĞLU EKİMİ YÜZYILIN EN KÖTÜ SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #43 : 13 Eylül 2019, 10:52:40 »
öncelikle büyük gecmis olsun ben de ekim yaptirdim 8 gün oldu herseyinden cok memnun kaldim hatta sayfada bende ekimimi paylastim ibrahim askar a ektirdim asistanlari ekim yapiyor ama cok profesyoneller hic bir sikinti yasamadim cok sükür saygili ve ilgili kisilerdi hatta doktor bey beni hotelden aldi ve hotele getirdi cok memnun kaldim ekimdende hizmetlerindende

Dostum ne alaka ?? Başka bir Merkezin adamı gibi gelip yorum yapmışsın konuya
Global Moderator

Kell Bill

• Full Member
« Yanıtla #44 : 13 Eylül 2019, 11:00:29 »
Yuh yani ne alaka şimdi senin yorumunun bu konuyla saçının çıkacağı belli değil ballandıra banlandıra ekim yaptığın yerin reklamnı yapıyosun

Facebook Twitter Instagram