son durumlar nasıl yeni foto alabilirmiyiz.
135. günden merhaba son paylaşım üzerinden çok fazla bi değişik olduğunu düşünmüyorum ama mesajınızı görünce yinede fotoğraf çektim bu sefer biraz daha detaylandırmaya çalıştım ama fotoğrafı annem çektiğinden istediğim gibi olmuyor malesef
Bu fotoğraf normal ışıkta yani günlük hayatta insanların gördüğü olarak tasfir etmeye çalıştığım fotoğraf ;
Bu fotoğrafta aynı şekilde şakak kısmını gösteriyor zaten ekimin randuman almak istediğim kısmıda burası ön kısım bir şekilde saklanıyor ama şakaklar şuan halen belirgin (yalnız memnunum sorun yok
)
Burada ışık altında forum üyelerinin görmek istediği cinsten bi çekim yapmaya çalıştım ama bakış açınıza göre sağ tarafta ışık yetersiz kalmış aynı zamanda saçlarım sola yatık oldugundan yine sihirli bir fotoğraf diyebilirim.
Bu fotoğrafımsa ışık altında karşımdaki bir insanın gözüyle bakılmış gibi göstermek istedim,burada bütün sihir bozuluyor çünkü ortadaki saçları dik bir şekilde havaya kaldırdım şakakları kamufle edemediler
Buda sihir üzerine sihir dolu karanlık ve uzaktan şekilmiş bir selfie bu tarz fotoğraflara bakıp kendimi motive ediyorum işe yarıyor deneyin
Genel olarak süreçten memnunum henüz sürecin 3/1 'ini geride bıraktığım düşünüldüğünde çok daha güzel olacağını düşünüyorum,umarım benim ve diğer dostlarım için beklediğimizden daha güzel sonuçlar alırız.