Gönderen Konu: Finasterid Tedavisi  (Okunma sayısı 7082 defa)

umtttboz

• Jr. Member
  • **
Finasterid Tedavisi
« : 13 Ocak 2020, 20:54:45 »
Büyük Başkan Donald Trump’un aldığı sonuçtan çok memnun oldum ve bugün itibariyle ben de son çarem olan Finastiride tedavisine başladım yaşım henüz 20 çok riskli biliyorum ancak bu hayatta risk almadan kazanamazsın..Dualarınızı eksik etmeyin.

heprotar

• Sr. Member
Ynt: Bismillah..
« Yanıtla #1 : 13 Ocak 2020, 23:15:14 »
bari finasteridi topikal kullansaydın bu yaşta büyük sıkıntı finans kullanmak.
çok kararlıysan minoxun içine proscar tabletleri kutunun yarısı kadarını ez at ,sonra çalkalayıp bekle bir kaç saat ve sonrada kağıt filtre yada tülbent yardımıyla süz.
en azından topikal kullandığın için biraz daha az yanetki görürsün .( bu dediğimi merdivenaltı mavi serum gibi düşün)
aslında bunları değilde sadece dermaroller ve procapil içeren bir sprey kullansan yarı yarıya toparlar saçlar bahsettiğim topikal finasteridide kullanmak zorunda değilsin .( bu dediğimide uraw gibi düşün)

Benjaminbutton

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 14 Ocak 2020, 00:24:26 »
22 yaşındayım 4.5 5 aydır kullanıyorum günde sadece 1 hap, çok zahmetsiz bir tedavi olduğu için bana cazip geliyor, bir yan etki görmedim henüz, ilacın yan etkilerini kafanda büyütüp placebo etkisine maruz kalma, yıllarca kullanan insanlar var, gönlünü ferah tut ve öyle kullan. Saçımın durumuna gelecek olursak kullandığımdan bu yana aynen kaldılar ve bir kalınlaşma söz konusu, en önemlisi psikolojik olarak rahatlatıyor, sana tavsiyem burada gelip erkekliğin biter diyenlere aldanma, aldığımız şey uyuşturucu madde değil tıbbi bir ilaç.

Benjaminbutton

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 14 Ocak 2020, 00:25:55 »
Ayrıca imkanın varsa propecia kullan, minoxilin içine proscar atayım felan deme bir halta yaramaz.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 14 Ocak 2020, 02:46:35 »
Ayrıca imkanın varsa propecia kullan, minoxilin içine proscar atayım felan deme bir halta yaramaz.
Denedin mi  topikal fin bu kadar net konuşuyosun? Kullandığın aspirin değil plasebo etkisi var ama yine de dikkatli olmak gerekir..

Dihidrotestosteron,taşıyıcı anne vahıstası ile fetus döneminde inhibe edilirse, anne karnındaki fetusun cinsel organları oluşmaz ya da eksik oluşur.Böyle bir durumda bebeğin çift cinsiyetli doğma ve beyin ile alakalı bazı gelişim problemleri ile doğma ihtimali bir hayli yüksektir. Eğer DHT inhibisyonu ergenlik döneminde gerçekleşirse ikincil seks karakterleri oluşmaz ve erkeksi farklılaşma meydana gelmez.Birçok kalıcı cinsel problem meydana gelebilir. Eğer DHT inhibisyonu yetişkinlik döneminde gerçekleşirse; sperm sayısında azalma, sperm hacmi düşmesi, sertleşme süresinde ve kalitesinde azalma, cinsel libidoda düşüş, cinsel performansta azalma gibi başlıca yan etkiler söz konusu olabilir.
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2020, 03:22:52 Gönderen: Armaan »

umtttboz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 14 Ocak 2020, 07:04:29 »

Proscarla başladım aralarında fark yok denildi ama..

umtttboz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 14 Ocak 2020, 07:06:30 »
Denedin mi  topikal fin bu kadar net konuşuyosun? Kullandığın aspirin değil plasebo etkisi var ama yine de dikkatli olmak gerekir..

Dihidrotestosteron,taşıyıcı anne vahıstası ile fetus döneminde inhibe edilirse, anne karnındaki fetusun cinsel organları oluşmaz ya da eksik oluşur.Böyle bir durumda bebeğin çift cinsiyetli doğma ve beyin ile alakalı bazı gelişim problemleri ile doğma ihtimali bir hayli yüksektir. Eğer DHT inhibisyonu ergenlik döneminde gerçekleşirse ikincil seks karakterleri oluşmaz ve erkeksi farklılaşma meydana gelmez.Birçok kalıcı cinsel problem meydana gelebilir. Eğer DHT inhibisyonu yetişkinlik döneminde gerçekleşirse; sperm sayısında azalma, sperm hacmi düşmesi, sertleşme süresinde ve kalitesinde azalma, cinsel libidoda düşüş, cinsel performansta azalma gibi başlıca yan etkiler söz konusu olabilir.

Belki de haklısınız uzun bir süre araştırdım zaten artın ne olacaksa olsun kafasındayım çünkü başka çarem yok saç dökülmem deli gibi devam ediyor ben hiç bir şey yapamıyorum azıcık bir şey kaldı onlarda kafada kalsın en azından

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 14 Ocak 2020, 07:45:26 »
Belki de haklısınız uzun bir süre araştırdım zaten artın ne olacaksa olsun kafasındayım çünkü başka çarem yok saç dökülmem deli gibi devam ediyor ben hiç bir şey yapamıyorum azıcık bir şey kaldı onlarda kafada kalsın en azından
Başka çare olmadığı için kullanıyoruz mecburen  :D tahlil falan yaptırsaydın vitamin eksikliği varsa o da önemli. Özellikle d vitamini..
Bi süre kullan gidişata göre finasterid işe yaramazsa topikal olarak deneyebilirsin.. Proscar propecia aynı etken madde.. Propecia 1 mg.. Proscar bazen eşit bölünmüyo mg oynamaları olabiliyo

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 14 Ocak 2020, 10:05:27 »
bari finasteridi topikal kullansaydın bu yaşta büyük sıkıntı finans kullanmak.
çok kararlıysan minoxun içine proscar tabletleri kutunun yarısı kadarını ez at ,sonra çalkalayıp bekle bir kaç saat ve sonrada kağıt filtre yada tülbent yardımıyla süz.
en azından topikal kullandığın için biraz daha az yanetki görürsün .( bu dediğimi merdivenaltı mavi serum gibi düşün)
aslında bunları değilde sadece dermaroller ve procapil içeren bir sprey kullansan yarı yarıya toparlar saçlar bahsettiğim topikal finasteridide kullanmak zorunda değilsin .( bu dediğimide uraw gibi düşün)

proscarı minoxun içine atıp sürmek mi?
Daha neler duycaz abi yaa!

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 14 Ocak 2020, 10:18:14 »
proscarı minoxun içine atıp sürmek mi?
Daha neler duycaz abi yaa!
Esas malzeme yan etkileri göze alıyorsan minoxil + dutasterid topikal.. Minox döngüsü olabiyo tabi sıkıntı..

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Ynt: Finasterid Tedavisi
« Yanıtla #10 : 14 Ocak 2020, 16:54:34 »
Ben de kullanıyorum finasteride   bana çok faydası oldu   ön  taraflarda pek faydasi  yok ama arka  bölge  çok faydalı   dün  minoxidil 
Regaine aldım  bu sekilde  devam edecem   

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 14 Ocak 2020, 16:58:03 »
Görebilirsiniz   saçlar çıkmaya  başladı   orta bölgede saç yoktu şimdi   kapanmaya  başladı 

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 14 Ocak 2020, 17:07:05 »
Görebilirsiniz   saçlar çıkmaya  başladı   orta bölgede saç yoktu şimdi   kapanmaya  başladı
Bu donörle kel kalmazsın hocam ekim seni kurtarır, yaş kaçtı?

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 14 Ocak 2020, 17:09:11 »
39 yaşım finasteride  en büyük etkisi kömür  gibi yapti saçı ☺

umtttboz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 14 Ocak 2020, 18:17:48 »

Kaç ayda faydasını gördünüz acaba?

Facebook Twitter Instagram