Gönderen Konu: Fix hair Clinic Ümran tıp merkezi 3350 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 2438 defa)

arifoguz

• Yeni üye
  • *
Merhabalar arkadaşlar. 11.01.2020 tarihi itibariyle İstanbul ümraniyede bulunan fix hair Clinic de saç ekimi yaptırdım. Sizce nasıl olmuş dersiniz

arifoguz

• Yeni üye
  • *
Ynt: Fix hair Clinic Ümran tıp merkezi 3350 greft saç ekimi
« Yanıtla #1 : 13 Ocak 2020, 20:35:56 »
Bu resimlerde ektirmeden önceki halim. Saçlarım çok zayıf ve çok seyrekti. Hatta Ekim karnesine Max greft çalışıldığı. Donör bölgenin zayıf olduğu ve alınan greftlerin çoğunun tek telli olduğu felan yazıyordu. Ben greft alım kısmında üşenmeden saydım 3800den fazla alım yaptılar ama Ekim karnesine 3350 greft yazdılar. Bakalım yarın ilk yıkama var, oraya gideceğim. Antibiyotik bitince x pecia tablet ve biotin solgar 5000mg kullanmayı planlıyorum bunların haricinde tavsiye edeceğiniz takviye ürün ilaç var mı acaba
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2020, 21:27:49 Gönderen: arifoguz »

Greywolf

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 14 Ocak 2020, 00:10:22 »
Guzel planlama olmus

arifoguz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 14 Ocak 2020, 21:02:12 »
Guzel planlama olmus

Teşekkür ederim, bakalım sonucu nasıl olacak

arifoguz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 21 Ocak 2020, 21:03:17 »
10. Gün yıkamamı yaptım arkadaşlar. Ne diyorsunuz? Ayrıca her gün bir tablet x pecia ve solgar biotin 5000mg kullanıyorum

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 22 Ocak 2020, 01:40:46 »
Bu merkezde ekim yaptırıp zımba gibi sonuç  alan bir arkadaşım var umarım sizinki daha da güzel olur. Ekim sıklıgı gayet güEl gözüküyor, sarfedilen greft ise dedikleri gibi ise gayet iktisatlı.. izninizle bir eleştiride bulunmak istiyorum. Tabi ki bu eleştiri ekim merkezi ile alakalı sizinle alakalı değil.

Buradan Fix hair yetkililerine sesleniyorum... ÖN ÇİZGİ OLMAMIŞ (aslında uzuncana bir yorum yaptım ama ektiren arkadaş beni yanlış anlar üzülür diye yorumu silmek zorunda kaldım)
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2020, 01:49:32 Gönderen: sloocer »

arifoguz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 22 Ocak 2020, 14:17:02 »
Bu merkezde ekim yaptırıp zımba gibi sonuç  alan bir arkadaşım var umarım sizinki daha da güzel olur. Ekim sıklıgı gayet güEl gözüküyor, sarfedilen greft ise dedikleri gibi ise gayet iktisatlı.. izninizle bir eleştiride bulunmak istiyorum. Tabi ki bu eleştiri ekim merkezi ile alakalı sizinle alakalı değil.

Buradan Fix hair yetkililerine sesleniyorum... ÖN ÇİZGİ OLMAMIŞ (aslında uzuncana bir yorum yaptım ama ektiren arkadaş beni yanlış anlar üzülür diye yorumu silmek zorunda kaldım)

Tüm yorumlarınız benim için önemli ve değerli neden üzüleyim yada kızayım. Ön çizgiyi çizdik, ben çizgide değişiklik yapmak istedim yani yani mevcut çizgiyi 3 4 mm daha öne çekmek istedim ve yanlararı da daha düz olmasını istedim. Ama bana verilen cevap istediğiniz bölgenin hareketli bölge olduğu, yüz mimikleri ile oluşacak hareketlerde köklerin tutamayacağı ve döküleceği, en sağlıklı böyle olacağı ve doğal görüneceği söylendi bende tamam dedim :))

yakopsi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 10 Şubat 2022, 14:20:49 »
Merhaba son durum nedir fotoğraf atarmısınız ve ekim merkenizden memnun kaldınız mı?

Facebook Twitter Instagram