Gönderen Konu: Ekim yapılan saçın tutması için işe yarayan dua var mı?  (Okunma sayısı 3856 defa)

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ekim yapılan saçın tutması için işe yarayan dua var mı?
« Yanıtla #30 : 15 Ocak 2020, 00:49:04 »
Aslında önemli bir konu bence, biz inananlar icin önemli kaynak teşkil edebilir. Bu nedenle arayışa girdim. Çünkü yağmurun duası gibi saçın da duası olmalı, mesela DHT yi inhibide eden dua olsa da olur aslinda, direkt etkilediği için! Umarım milli yorumcumuz kel123, ekimi için bu ekim patlar demez! O da bedduaya eşdeğer aslinda

Sizden iyi olmasın, Ateist bir arkadasim, sabah akşam 3 kere asagidaki tekerlemeyi tekrarliyordu, Nw7 den Nw3 e tersten inmeyi başardı! En son göğüs kili arıyordu, 5. Ekime girecek kendi yakında!

Tekerlemesi suydu!

aam çukur gööt bayır ektim olsun tam çayır!

Dilek (hacet) duası 

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 15 Ocak 2020, 09:08:55 »
Dinibütün “biz imanlı insanlar için “ diyerek mesajına başlayan  arkadaş
“Am çukur göt bayır “ tekerlemesi ile mesajını sonlandırırken,

Forumun imamı takmış saça konu saç ise her yol caiz, haram falan hakgetire... saç çıkacaksa “ye kebabı iç şarabı “ , sonunda ölüm var sonuçta saç çıkmadıgı için intihar edecekse şahış (ki intihar İçin haklı bir sebep:) )  hadise falan bakma haramda olsa caiz diye fikir veriyor:)

Ateist dostumuz hadislerden örneklemeler yapıyor, Ortadoğudaki zulümlere inceden mesaj niteliğinde göndermeler yapıyor..

:):) çok zengin bir forumuz fakat bu işte bir terslik var:)
« Son Düzenleme: 15 Ocak 2020, 09:24:31 Gönderen: sloocer »

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 15 Ocak 2020, 10:47:27 »

Forumun imamı takmış saça konu saç ise her yol caiz, haram falan hakgetire... saç çıkacaksa “ye kebabı iç şarabı “ , sonunda ölüm var sonuçta saç çıkmadıgı için intihar edecekse şahış (ki intihar İçin haklı bir sebep:) )  hadise falan bakma haramda olsa caiz diye fikir veriyor:)

Ateist dostumuz hadislerden örneklemeler yapıyor, Ortadoğudaki zulümlere inceden mesaj niteliğinde göndermeler yapıyor..

Ben imam değilim
Seni tenzih ederim
Bildiğim şeyleri arkadaşlarla paylaşıyorum.
Bu konuyu açan arkadaşın samimiyetine inanmasamda belki bu soru başkasınında kafasında vardır diye değinmek istedim

Saç kesinlikle herşey değildir
Her zaman derim bunu  "KİŞİNİN KENDİ HALİNİ KABULLENMESİ EN HAYİRLİSİ "
 Ancak saç  veya herhangi bir kusur kişiyi yaşanmayacak şekilde etkiliyorsa
İslam dini ilk olarak o kişinin selametini ister. Buda. Bu dinin güzelliğindendir.

Ben yorum pek yapmıyordum
Ancak gerçekten içimde varsa birşey paylaşmak isterim.
Uyardigin için teşekkür ederim
Yorum yapmamaya gayret edeceğim inşallah
Yanlış anlaşılmak istemem
Belki sonucumla ilgili nadir bir şekilde yorum yaparım.

Saç ekim surecimi bile paylaşmayacaktim ancak bu sitenin çok ekmeğini yedim. Teşekkür etmek istedim o kadar
Saygılar sevgiler

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 15 Ocak 2020, 10:57:05 »

Forumun imamı takmış saça konu saç ise her yol caiz, haram falan hakgetire... saç çıkacaksa “ye kebabı iç şarabı “ , sonunda ölüm var sonuçta saç çıkmadıgı için intihar edecekse şahış (ki intihar İçin haklı bir sebep:) )  hadise falan bakma haramda olsa caiz diye fikir veriyor:).

Bu cümlelerin bende yeri çok olacak
Günlüğüme ekleyorum büyük harfelrle SLOOCER diye
 Kesinlikle kullanmadığım ifadeleri adıma kullandın
Konu saç ise her yol caiz demedigim için Allah seni affetsin
Allah'a emanet ol

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 15 Ocak 2020, 12:33:17 »
Forumun imamı takmış saça konu saç ise her yol caiz, haram falan hakgetire... saç çıkacaksa “ye kebabı iç şarabı “ , sonunda ölüm var sonuçta saç çıkmadıgı için intihar edecekse şahış (ki intihar İçin haklı bir sebep:) )  hadise falan bakma haramda olsa caiz diye fikir veriyor:).

Bu cümlelerin bende yeri çok olacak
Günlüğüme ekleyorum büyük harfelrle SLOOCER diye
 Kesinlikle kullanmadığım ifadeleri adıma kullandın
Konu saç ise her yol caiz demedigim için Allah seni affetsin
Allah'a emanet ol

Dinodinim kızma hemen küsme... az espri yapıyorum hemen schindler'in listesine ekleme ismimi büyük harflerle..
Yazdıkların zaten iki üst satırda hala duruyor, silmedik değiştirmedik.. benim mesajım espri amaçlı mübalağa içeren bir gönderi...

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 15 Ocak 2020, 12:47:50 »
Dinodinim kızma hemen küsme... az espri yapıyorum hemen schindler'in listesine ekleme ismimi büyük harflerle..
Yazdıkların zaten iki üst satırda hala duruyor, silmedik değiştirmedik.. benim mesajım espri amaçlı mübalağa içeren bir gönderi...

Dinodinim benim dikkatimi cezbeden şey

-“ inançlı insanlarız diye başlayan mesajın çukur-göt-Bayırla “ bitmesi
-“ateistim” diyen arkadaşın konuya yüksek manevi hassiyetle yaklaşıp hadisi şerifler ile örneklemesi
-manevi ve ilmi bilgilerinin yüksek olduğunu  düşündüğümüz Dinodin kardeşimizin ise konuya gayet aydın ve yenilikçi yaklaşımı .. idi.

Kötü Birşey yok ortada sadece çok zengin bir site olduğumuza dikkat çekmek istedim.

Önceki mesajım mübalağa ve ironi içeren sadece eğlence amaçlı yazılmış bir mesaj ... niyetim seni kırmak değildi yani dinodinim

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 15 Ocak 2020, 12:56:10 »
Yaradan sormayacak mı reis ben seni kel olarak planlamıştım sen saç ekmişsin
:D:D: :D :D:ASD  helal et cok guldum  :D :D
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15231.0

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 15 Ocak 2020, 13:08:33 »
Beni yerip arkadaşlara pozitif ayrımcılık yapacam diye saçmaladın. Mantıkçı olmasam neyse diyeceğim ama geçersiz ve tutarsız bir önerme :)

Kaldı ki dinodin de buna istinaden karşı çıktı dediklerine!

Onun dışında söylediklerine saygı duyuyorum

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 15 Ocak 2020, 13:49:01 »
Beni yerip arkadaşlara pozitif ayrımcılık yapacam diye saçmaladın. Mantıkçı olmasam neyse diyeceğim ama geçersiz ve tutarsız bir önerme :)

Kaldı ki dinodin de buna istinaden karşı çıktı dediklerine!

Onun dışında söylediklerine saygı duyuyorum

“Mantıkçısın, saç çıkartan dua arıyorsun”
“İnançlı insansın am-göt-çukur tekerlemesi” ni böyle bir platformda paylaşmaktan hiç çekinmiyorsun?

Bence sen troll sun..

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #39 : 15 Ocak 2020, 14:01:14 »

“İnançlı insansın am-göt-çukur tekerlemesi” ni böyle bir platformda paylaşmaktan hiç çekinmiyorsun?

Bence sen troll sun..

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #40 : 15 Ocak 2020, 14:24:40 »
Kerimov da bu mesajı paylaştığı için sloocera yanasip şirin görünmeye çalışıyor.
Halbuki sloocerla aynı dili konuşmuyorlar 😀
Neyse konu açan arkadaş gayri ciddi açtığı için aynı şekilde sürdüreyim dedim ama konu çok farklı gelişti, ben ateistim zaten

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 15 Ocak 2020, 14:42:03 »
Yaptigin üç önerme de geçerli değil.

Bu nedenle teessüf ederim.

Bence sen troll sun..

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #42 : 15 Ocak 2020, 14:45:27 »
Kerimov da bu mesajı paylaştığı için sloocera yanasip şirin görünmeye çalışıyor.
Halbuki sloocerla aynı dili konuşmuyorlar 😀

Bu konuya yazdıklarımın hepsi eğlenmek içindi. Dua arayan Karl Marx, zaten sen de bu amaçla açtın konuyu.
Yanaşmak,şirin gözükmek falan bu gözleminde haksızsın,2. cümlen doğru muhtemelen

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 15 Ocak 2020, 15:21:30 »
Bu konuya yazdıklarımın hepsi eğlenmek içindi. Dua arayan Karl Marx, zaten sen de bu amaçla açtın konuyu.
Yanaşmak,şirin gözükmek falan bu gözleminde haksızsın,2. cümlen doğru muhtemelen

Bende ateistim:) yani ortak bir dil konuşmadıgımız konusunda da haksız  sanırım:)

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #44 : 15 Ocak 2020, 16:17:43 »
Çok anlamlı konular açtım. Burada ekim yapıp da saç yıkarken, hap atarken, sok dökülme beklerken vs. dua eden binlerce genç var. Bu bir gerçek. Gerçek bir durum üzerine konu açtım.

Genel olarak forumda yorum yapanlarin hepsini doktor sandım ilk girdiimde, tuhaf geldi, sonra sacmalayanlar kadar ortaya vaka koyanlar da gördüm, ortaya vaka koyanlar kadar sacmalayanlar da. Bu durum zaten iç içe.

Burayla vaka paylaşacak insanlarda çıkacak, sizin gibi sacmalayanlarda hehe

İçme suyuyla sac yıkamak, soya sütü ile bakım  yapmak ve expecia uzerine actigim başlıklar di ger önemli detaylar.

Facebook Twitter Instagram