1. ayın sonundan merhaba. Donör bölge kaşıntıları ve acıları azaldı. Ekim bölgesinde ve kafamın üstünde(ekim bölgesi dışında kalan kısım) tatlı tatlı kaşınmalar var ama elimle pek müdahale etmiyorum. Şok dökülme sanırım bitti, ya da ben öyle düşünüyorum. Son 1 haftadır ofiste masamın üzeri kısa kısa saç telleriyle doluyodu. Ekim bölgesinde kızarıklıklar duruyor, ve şok dökülmeyle haliyle saçlar seyreldi. Saçlarımın diğer kısımları ekim bölgesine göre cok hızlı uzuyor, bir kez daha ekim bölgesine dokundurtmadan çevresini kısaltmayı düşünüyorum. Donör bölgeyi makinayla kısaltmanın sakıncası var mıdır sizce?
Son durumu ve şok dökülme esnasında ofis masamın fotosunu paylaşıyorum.
Değinmek istediğim şöyle de bi konu var: Son 1 haftadır, forumda daha önceden karşılaşmadığım başlıklara denk geldim İlhan hocanın ekimleriyle ilgili. Sonuçlar bir miktar can sıkıcı olmuş. Sonuçlarla ilgili 2 genel şikayet var görebildiğim;
1-Ekilen saçların tutmaması, asimetrik olarak tutması, güçsüz ve zayıf olarak çıkması
2-Donör bölgenin kapanmaması
İkinci sorunu şu an aştığımı düşünüyorum çünkü donör bölgeme bugün bakanlar oradan saç alındığını anlamıyorlar ki henüz 30 gün oldu. Diğer konu yani ekilen saçların tutmaması konusu biraz beni endişelendirdi açıkçası. Umarım ben dahil kimsenin başına gelmez bu. Ama şu da var, hocanın operasyon sonrası benden özel isteği, forumda sonucu düzenli olarak paylaşmamdı. Bu da benim aklıma şunu getiriyo, memnuniyetsizliği olan paylaşım yapmaya daha meyilli ama saçından memnun olan foruma uğramıyor gibi bi his oluştu içimde. Şu an için benim kendi saçım adına konuşmam erken sanırım. Ben olumlu da olumsuz da olsa paylaşımlara devam etmeyi düşünüyorum.