Merhabalar
Forum aracılığıyla aldığım tavsiyeler sonucu 2019 mayıs ayında birkaç saç ekim merkeziyle görüşmüştüm. O dönem minoxil kullanıyodum ve yeni bırakmıştım. Bazı merkezler hemen bu hafta operasyona alırız hallederiz vs dediler, İlhan hoca sağolsun çok ilgilendi, diğer merkezlerin aksine açık sözlülükle minoxili yeni bıraktıysan biraz bekle sonuçlara bakalım sonra tekrar değerlendirelim bu haliyle ben saç ekimi yapmak istemem demişti. 7 ay sonra kendisiyle tekrar görüştüm ve ekim kararı aldık.
10 ocak cuma günü 3bin greftle, ön bölge ve vertekse ekim yapıldı. Operasyon yaklaşık 5 saat sürdü. İlhan hoca ve ekibi hem çok ilgiliydi hem de titizlikle çalıştılar. Ağrı sızı konusu göreceli olabilir ama bende pek ağrı sızı olmadı. Şu an post-op 3. günümdeyim. Bandaj alındı ve ilk yıkama yapıldı. Donör bölgede çok az kaşıntı var, ekim bölgelerinde bir sıkıntım yok çok şükür. Sonuçlardan bahsetmek için çok erken tabi, inşallah saçlar tutar, doğal bir görünüm kazanır ve donör bölge de kendini toparlar diye dua ediyorum.
İlhan hocaya operasyon öncesi, esnası ve sonrasındaki ilgili tutumu için teşekkür ediyorum. Sonuçları burada paylaşacağım ama şu ana kadarki süreçten memnunum.