Tekrardan ve bu başlık altında son kez merhaba.
Maalesef büyük hayal kırıklığı, üzüntü ve pişmanlıkla son girdimi yazıyorum. Benim ekimim maalesef tutmadı. 6 ay dolduktan sonra hocanın muayenehanesine gittim çünkü incelemek istedi. Neden böyle olduğu konusunda hocanın da bi fikri yok, çok dar bi alana neden 3bin greft ektiğine kendisi de şaşırdı. Ekim öncesi ve sonrası, bana verilen talimatnamede yazılan her şeye harfiyen uydum, ekim sonrası hocadan satın aldığım ürünleri eksiksiz kullandım, sık sık hocaya da sordum onun direktiflerini uyguladım ama olmadı. Son fotograflarımı paylaşıyorum.
Boşa harcadığım parama, ziyan olan 3bin grefte (ki para tekrar kazanılır ama greftler gitti), ekim sonrası çektiğim acılar ağrılar uykusuz günlere çok üzülüyorum.
Hoca ücretsiz olarak tekrar bin greft daha ekebileceğini söyledi ama ziyan olan 3 bin grefte üzülürken bin grefti daha gözden çıkaramadım. Boşuna çektiğim onca acı sıkıntı da cabası. Aynı şeyleri tekrarlayarak farklı sonuçlar beklemenin bir anlamı olmadığını biliyorum.
Şimdi şakaklarım ve ön çizgimdeki çim adam görüntüsü ve saç diplerimin kel görüntüsüyle bi süre daha devam edip, seneye başka bir ekim merkezinde tekrar ektirmeyi düşünüyorum çünkü bu şekilde çok daha kötü görünüyor, hiç ektirmesem en azından doğaldı diye düşünüyorum.
Saç ektirmeyi düşünen arkadaşlara, kararlarını çok iyi düşünüp vermelerini ve çok iyi araştırmalarını tavsiye ediyorum.
Hocanın verdiği talimatnamede ve sözlü olarak da belirttiği özel ricası üzerine ekimin öncesini sonrasını sonuçlarını paylaşıyorum, şeffaflık ve ekim sonrası ilgi alaka konusunda hakkını yiyemem, her mailime cevap döndü. Tutmayan ekimi ücretsiz tekrar etmeyi de teklif etti
Ekimi yaptırdıktan sonra okuduğum bi entryde ilhan hocaya saç ektirmek kumar oynamak gibidir demişti biri, ben o kumarın kaybedeni oldum.