Gönderen Konu: Babam nw3 dayım nw6 ben ne olurum?  (Okunma sayısı 2093 defa)

kerimov

• Sr. Member
Babam nw3 dayım nw6 ben ne olurum?
« : 12 Ocak 2020, 13:54:56 »
Babam ve amcamda hayvan gibi saç var ama maalesef dayıma benziyor saçım. Onun dökülme 23'ünde başladı benim 20'de. Kellik yaşı giderek düşüyor zaten, ilk sebep beslenme bence. Sizce müdahale etmesem nw6'yı geçer miyim ben? Şuan nw2 seyreğim.
Dayım ekim için çok uygun, 2.tepesi yok. Çok iyi donör var, ben de aslında ileride kendime ekim düşündüğüm için soruyorum, nw6'yı geçme ihtimalim daha mı yüksek dökülme 3 sene erken başladığı için?

My Precious

• Hero Member
Ynt: Babam nw3 dayım nw6 ben ne olurum?
« Yanıtla #1 : 12 Ocak 2020, 14:20:30 »
Tepede seyreklik varsa .....malesef dayın gibi nw6 olursun.
Baban anladığım kadarıyla alin kalsifikiyesi geçirerek kaybetmiş saçları o yüzden nw3tür.
Nw6yı kesinlikle geçmez norwood 7 olmak gerçekten zor çoğu kelin saçları norwood 6da durur

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 12 Ocak 2020, 14:23:43 »
Tepede seyreklik varsa .....malesef dayın gibi nw6 olursun.
Baban anladığım kadarıyla alin kalsifikiyesi geçirerek kaybetmiş saçları o yüzden nw3tür.
Nw6yı kesinlikle geçmez norwood 7 olmak gerçekten zor çoğu kelin saçları norwood 6da durur
Benim nw7'den anladığım 2.tepe oluşması. Yani dayıma nw6 ya arkadan baktığında kel olduğunu anlamıyorsun, vertex kelliği enseye doğru inmeye başlarsa nw7 oluyor. Doğru mu?

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 12 Ocak 2020, 14:39:34 »
Benim nw7'den anladığım 2.tepe oluşması. Yani dayıma nw6 ya arkadan baktığında kel olduğunu anlamıyorsun, vertex kelliği enseye doğru inmeye başlarsa nw7 oluyor. Doğru mu?
evet enseye kadar dökülür ya da seyrelirse nw7 olur.
Nw5 te arka tamamen gürdür dökülme seýrelme olmaz
Nw6da vertex incelir

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 12 Ocak 2020, 16:55:16 »
hepimiz insanız ve insan zaten genetik olarak programlanmış bir varlık hangi geni nerden aldığımızı bilmek göze renk veren bir gen gibi kesin değil malesef .
kellik içinde bu böyle yok dayımdan aldım amcamdan aldım falan bana çok mantıklı gelmiyor çünkü sonuçta doğuştan gelen bir şey değil sonradan ortaya çıkan bir şey belkide 10 göbek önceki atandan aldın nerden bilebilirsin.bu genler malesef herkeste var kimisinde açığa çıkıyor kimisinde çıkmıyor yakın akrabalara bakmak bence aldatıcı çoğu zaman.

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 12 Ocak 2020, 19:21:50 »
hepimiz insanız ve insan zaten genetik olarak programlanmış bir varlık hangi geni nerden aldığımızı bilmek göze renk veren bir gen gibi kesin değil malesef .
kellik içinde bu böyle yok dayımdan aldım amcamdan aldım falan bana çok mantıklı gelmiyor çünkü sonuçta doğuştan gelen bir şey değil sonradan ortaya çıkan bir şey belkide 10 göbek önceki atandan aldın nerden bilebilirsin.bu genler malesef herkeste var kimisinde açığa çıkıyor kimisinde çıkmıyor yakın akrabalara bakmak bence aldatıcı çoğu zaman.

Anne baba tarafında kel olmayan ama genetik dökülmeyle kel kalanlar da var illa ki hocam. Ama bence büyük çoğunluğumuz için amca-baba-dayının saçları büyük yol gösterici. nw6'yı geçme ihtimalim daha mı yüksek diye sordum zaten, kesin bi yargıya tabiki varamayız.

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 12 Ocak 2020, 21:07:18 »
Hocam benim anne tarafı full saçlı babamın sadece önleri yoktu, ama benim komple gitti tepeler de. Genetik bi faktor ama eskiye gore stres, kimyasal gıdalar vs. gibi yaşamı etkileyen faktörler daha ağır ve saçların çok daha çabuk nw6 ya gitmesine neden oluyor. Genelde babadan daha kel oluyor çocuklar.

Cassowary

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 12 Ocak 2020, 21:13:28 »
Hocam benim anne tarafı full saçlı babamın sadece önleri yoktu, ama benim komple gitti tepeler de. Genetik bi faktor ama eskiye gore stres, kimyasal gıdalar vs. gibi yaşamı etkileyen faktörler daha ağır ve saçların çok daha çabuk nw6 ya gitmesine neden oluyor. Genelde babadan daha kel oluyor çocuklar.
Amcalar dede(baba tarafı) da öyle mi ? Önler gidip vertex duruyor mu?

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 12 Ocak 2020, 21:15:37 »
Amcalar dede(baba tarafı) da öyle mi ? Önler gidip vertex duruyor mu?
Babam tekti 50 yaşında vefat etti ama vertex duruordu. 2 dedem zaten full sacliydi.

Cassowary

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 12 Ocak 2020, 21:18:51 »
Babam tekti 50 yaşında vefat etti ama vertex duruordu. 2 dedem zaten full sacliydi.
Allah rahmet eğlesin,başın sağolsun
Saçlar gitsin keşke babamız dursaydı noktasına geliyoruz.

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 12 Ocak 2020, 21:35:51 »
Allah rahmet eğlesin,başın sağolsun
Saçlar gitsin keşke babamız dursaydı noktasına geliyoruz.
Sagolasin kardeşim aynen dediğin gibi.

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 12 Ocak 2020, 21:50:17 »
Yazdım hocam çok kötü besleniyoruz ülke olarak. Rusya'nın kabul etmediği şeyler bizim sofralara geliyor.

Facebook Twitter Instagram