Saç Ekimi Sonuçları
Daha ne olsun 3 ay olmamış çoğu çıkmış 5 6 ayda hepsi çıkar hayırlı olsun , herhangi bir takviye alıyor musun yada önerdikleri seti falan ?
Bende günde 2 alıyorum yan etki gördüm sizde oldu mu hiç ?
Hayırlı olsun hocam 12 aylık bir sürecin başındasınız ve görüntü çok güzel çok daha iyi olması temennisi ile
Maşallah. Ekim öncesi zaten saçın varmış senin. Süreç sonunda çok iyi olur umarım ama yaş kaçtı? İnşallah var olan saçlarını koruyabilirsin.
Fotoğraflarda varla yok pek belli olmuyordu ama sürecin bence çok iyi gidiyor. 5000 greftle çok iyi olacak gibi gözüküyor saçların. Ama dediğim gibi var olan saçlarınıda korumaya bak bence tekrar bir ekime ihtiyaç duyma
Siz ne düşünüyorsunuz memnun musunuz donör baya toparlamış gözüküyor
İnş Hocam daha iyileri sizlerin olsun koruma derken önerin var mı ?
Propecia yada Proscar ama yan etkileri oluyor kendimden biliyorum. Kimilerinde de olmayabiliyor. Bende hafif unutkanlık yapmıştı. 2-3 aydır kullanmıyorum benim sürecim bittiğinden dolayı. Hapı bıraktıktan sonra anladım unutkanlık yaptığını bende.
ya bi sürü şey söyleyip yazıyorlar bu ilaçlar hakkında yan etki bakımından yani bu riski göze alamam olduğu kadar artık saçtan daha önemli şeyler var