hocam ekım sayım benımde 4.300 yenı oldu 4 gun kadar tepe bölgesine çok istedim bende ama ekim merkezi karşı çıktı ekerim dedi ama ilerleyen zaman da yoksa bunu dağıtıp tepe bölgesi de çok greft isteyen bi yer bu sefer ön bölge çok seyrek olur dediler ama suan beklemedeyim benım ektim yer sadece
doktorhair sampuan ve solusyonu verdiler bır kac hap antıdoksan içerikli corasprın ve ve 1 prp 3 ay sok dokulmede bı prp seansı daha yapıcaklarını söylediler hayırlısı olsun bende ilk gördüm ile bu fotolarınıza bakdım çok sevindim kendi adıma da inşallah saç tutar aynı greft sayımız alınmıs ama yanlar traslı kötü durmuyor hocam hatta uzun halınden bence daha da güzel duruyor yoksa bana mı öyle geldi yan taraf ıcın soyluyorum kısa halıde güzel duruyor en azından fotolard a avantajın varmıs aslında hocam bı yanılma yapmışsın şahsi fikrim ki bende çok üzüldüm tepem açık hala ama tepe bölgesi en zor tutan yer saç ekiminde ve amelıyat yerımın de bı kısmı kapatıldı on çizgiye ve bıraz arka tarafına yoğunlaşıldı eğer tepeyi kapatmak da isteseler senın kafa yapın çok güzel dar düzgün benım alnım ve kafa yapım geniş keşke demıyorum ama ön bolge den baslayarak arkaya kdr gitselermiş senin içinde güzel olurmuş gibime geldi hocam ki inşallah güzel olur bende ne olucak merakla beklemedeyim bu arada ekim sonrası şişlikler ne durumda oldumu benım alnım ve goz kapaklarım şiş normal dıyolar acaba süresi ne kadar hakkını helal et