Saç Ekimi Sonuçları
Ekimden önce yazmıştım zaten size tepeden bişy bekleme.. ekimden gidenlerin sağısı çıkanlardan az degil.. fark yaratamazdın o bölgede 1000 greft ile
Bana göre ekim merkezi seçimin yanlış olmuş.Paranın bir kısmını almışsın ama greftlerin geriye gelmez.Şu an tek şarjörü olan ama onu da kaybetmiş, silahı olan ama şarjörü olmayan asker durumundasınız.
tam anlayamadim yinede tessekkurler
Tamam anladim tesekkurler..yalniz finansterid kullaniyorum..bir yarari yokmu?
finasterid dht blocker kardeşim saç çıkarmaz olanı koruma amaçlı kullanılır..genetik dökülmen varsa ki var kullan ama tepe için geç kalmışsın faydası olmaz tepeye şu şartta orta ve ön tarafı korursun
biliyorum sac cikarmadigini,ama kalan saclari korurmu bilemem..yalniz 3 aya yakindir saclarda hic bir dokulmeyle karsilasmadim..ilaci kullanmadan once hergun cok sayida dukulme oluyordu..demekki ilac bu konuda gercektende etkili
yazdım ya sana yukarida genetik dökülmen sürüyorsa onu durdurur .kalan saçlarin genetik dökülme sebebiyle ďökülüyorsa ki dökülme şeklin o şekilde durdurur.ilacı devamlı kullanman gerekli bırakırsan dökülme devam eder
artik gittigi yere kadar kullanacagiz..sen kullaniyormudun?kullaniyorsan kac senedir kullaniyorsun??herhangi bir yan etki yasadinmi?
Ben kullanmıyorum ben dermolerler ile kerozan kullanıyorum...xpecia bende yan etki yaptı bıraktım dökülmem yok ama bende ekim yeri takipteyim
Ben iyi diyorum ekim öncesi halinle şimdiki halin arasında çok fark var. Daha gençleştin. Donör ve sakal karışımı bir sıklaştırma ön bölgeye fena olmaz bi tık daha iyi olur sen ne düşünüyorsun ikinci bir ekim için?.