Birader bence bu halinlede karizmasın,buna inan. Eğer Koray hoca uygun değilsin dediyse inan. Macera arama. Bir dermatoloğa görün ama seninki genetik gibi. Her ekimde maalesef mutlu bitmiyor. Ense kısmın çok zayıf, sanki 6-7 bin kök alınmış gibi. Ön tarafda çok açık kapatılması zor. Hiç ekimle falan uğraşma, bazı kişilere kazıtmak daha çok yakışıyor onuda deneyebilirsin.
İllade ektireceğim dersen git bir muayene ol ilk önce olan saçları güçlendir. Ekim yaptırıp sorun yaşayan biri olarak yazıyorum sana. Birde her önüne gelen yere gitme sitede gidilecek doktorlar ve merkezler belli. Benim sadece şakaklardı ekim alanı 2bin kök yeterliydi 4 bin ekildi ve aralara girdikleri için oralarda döküldü ve insan içine çıkamayacak duruma geldim ve bir sene sonra ikinci bir ekimle ancak insan içine çıkacak hale geldim. Onca sıkıntı streste cabası. Donörden rahat 7bin kök alınacak durumdaydım üçüncü bir sıklaştırma için Koray hocanın bana verdiği cevapta aynen sana verdiği cevap gibi.
Kardeşim tekrar bir abi olarak cilt doktorundan alacağın cevaba göre hareket et derim. Ama ekime uygun değilsin gibi ve macera arama. Kasaplar 5 bin kökte çıkarırız derler, Koray hocayı dinle bence. Bu halinlede mutlu ol Allah başka sıkıntı vermesin.