Gönderen Konu: dr sibel ulusan 16.01.20 yaş 33  (Okunma sayısı 2025 defa)

fearless_

• Jr. Member
  • **
dr sibel ulusan 16.01.20 yaş 33
« : 10 Ocak 2020, 20:48:21 »
merhaba arkadaşlar ekim için son 6 günüm kaldı. ekim günü belki konu açamayabilirim diye şimdiden açıp birazda heyacinimi sizinle paylaşmak istedim. yaşım 33 ,1 aydır proscar ve 5000 lik biotin kullanıyorum.uzun araştırmalarim sonucu dr sibel hanıma saçımı ektirmeye karar verdim. başka bir ilde olduğum için kendisi ile yuzyuze konuşma imkanım olmadı. ama  ekim koordinatöru Lütfiye hanım gerçekten çok sıcak kanlı ve bir arkadaş samimiyeti ile sorulan bütün sorulara fazlası ile doyurucu cevaplar veriyor.konu ile ilgili sizlerin fikirlerini almak benim için de çok önemli arkadaşlar şimdiden hepinize cok teşekkür ederim

Kel123

• Hero Member
Ynt: dr sibel ulusan 16.01.20 yaş 33
« Yanıtla #1 : 10 Ocak 2020, 21:06:46 »
Yaş uygun, açıklık az. Donör kuvvetli. Çok iyi olması lazım bu ekimin

fearless_

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 10 Ocak 2020, 21:20:12 »
Yaş uygun, açıklık az. Donör kuvvetli. Çok iyi olması lazım bu ekimin
bende aynı düşüncedeyim. inşallah sıkıntı çıkmaz. vartex de genetik bir dökülme yok ailede genelde ön açıklık var

Lethe

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 10 Ocak 2020, 23:16:37 »
Sibel Ulusan'ın başarılı ekimlerini forumda görüyoruz. Üstte denilen gibi donör bölgen baya sık, yaş müsait. Doğal bir ön çizgi ve şakak yapabilirse çok güzel sonuçlanır bu ekim. Yaza bomba gibi girersin. :D Tahmini kaç greft dediler?

fearless_

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 10 Ocak 2020, 23:28:25 »
Sibel Ulusan'ın başarılı ekimlerini forumda görüyoruz. Üstte denilen gibi donör bölgen baya sık, yaş müsait. Doğal bir ön çizgi ve şakak yapabilirse çok güzel sonuçlanır bu ekim. Yaza bomba gibi girersin. :D Tahmini kaç greft dediler?
yorumun için teşekkür ederim. inşallah dediğin gibi olur. 4000 greft üzeri ekim olacağını belirttiler. 13 14 saat o masada nasıl durulur onun kaygısı çöktü şimdiden

Lethe

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 10 Ocak 2020, 23:39:55 »
Muhtemelen saçların zayıfladığı orta bölgeyi de tamamen doldururlar. Saçlarınla açığı kapatmışsın tam göremiyoruz.

O kadar süre evet büyük sıkıntı. Şehir dışından geleceksen uykusuz ve yorgun bir şekilde gelmemeni öneririm. Bir gece önceden gelinebilir. Bir de o kadar anestezi insanı yorgun düşürüyor. Kesinlikle değecek operasyona, rahat ol. 1-2 gün dişini sıkacaksın sonrası kolay.

fearless_

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 10 Ocak 2020, 23:43:54 »
Muhtemelen saçların zayıfladığı orta bölgeyi de tamamen doldururlar. Saçlarınla açığı kapatmışsın tam göremiyoruz.

O kadar süre evet büyük sıkıntı. Şehir dışından geleceksen uykusuz ve yorgun bir şekilde gelmemeni öneririm. Bir gece önceden gelinebilir. Bir de o kadar anestezi insanı yorgun düşürüyor. Kesinlikle değecek operasyona, rahat ol. 1-2 gün dişini sıkacaksın sonrası kolay.
en çok korktuğum nekroz ve çizgi bakalım artık nasip. zaten burda paylaşırım ekim sonrası

ahmetrts

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 11 Ocak 2020, 10:00:15 »
en çok korktuğum nekroz ve çizgi bakalım artık nasip. zaten burda paylaşırım ekim sonrası
sigara kullanıyorsanız genelde ufak nekroz lar olabılir onun dışında nekroz olması zor yanı nekroz olanlara soruyorum genelde yuzde 90 ı sıgara içiyor

fearless_

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 11 Ocak 2020, 11:06:51 »
sigara kullanıyorsanız genelde ufak nekroz lar olabılir onun dışında nekroz olması zor yanı nekroz olanlara soruyorum genelde yuzde 90 ı sıgara içiyor
5 yıldır sigara kullanmıyorum inşallah sorun olmaz kötü bir durum çünkü

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 11 Ocak 2020, 11:20:55 »
Hayırlı olmasını dilerim donör baya kuvvetli iyi sonuç alacağınızı düşünüyorum
Global Moderator

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 11 Ocak 2020, 12:07:48 »
Ben de çok iyi olacağını dusunuyorum dostum, sibel hanım on çizgi ve sakakları çok iyi yapıyor, ona göre iyi bir tasarım yapacağını düşünüyorum. Otelde kalacaksın anladigim kadarıyla, otelde kendin evde yikadigin yastık kılıfı getir veya yolcu yastigi. Ekimden sonra gerek otelde olsun gerek arabada olsun klimayı kesinlikle çalıştırma, çok büyük mikrop kaynağı bunlar. Hareketsiz kalma konusunda rahatlat kendini hep pozitif şeyler düşün ekim esnasında. Hayırlı olmasını dilerim, Allah kolaylık versin.
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2020, 12:14:08 Gönderen: unverm »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 11 Ocak 2020, 12:08:59 »
Ben de çok iyi olacağını dusunuyorum dostum, sibel hanım on çizgi ve sakalları çok iyi yapıyor, ona göre iyi bir tasarım yapacağını düşünüyorum. Otelde kalacaksın anladigim kadarıyla, otelde kendin evde yikadigin yastık kılıfı getir veya yolcu yastigi. Ekimden sonra gerek otelde olsun gerek arabada olsun klimayı kesinlikle çalıştırma, çok büyük mikrop kaynağı bunlar. Hareketsiz kalma konusunda rahatlat kendini hep pozitif şeyler düşün ekim esnasında. Hayırlı olmasını dilerim, Allah kolaylık versin.

+1
Global Moderator

fearless_

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 11 Ocak 2020, 12:12:03 »
Hayırlı olmasını dilerim donör baya kuvvetli iyi sonuç alacağınızı düşünüyorum
çok teşekkür ederim sizin tecrübeleriniz ve fikirleriniz ekim sonucunu yüzde 80 belirliyor. ekim sonrası fotoları da detaylı atarım

fearless_

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 11 Ocak 2020, 12:15:33 »
Ben de çok iyi olacağını dusunuyorum dostum, sibel hanım on çizgi ve sakalları çok iyi yapıyor, ona göre iyi bir tasarım yapacağını düşünüyorum. Otelde kalacaksın anladigim kadarıyla, otelde kendin evde yikadigin yastık kılıfı getir veya yolcu yastigi. Ekimden sonra gerek otelde olsun gerek arabada olsun klimayı kesinlikle çalıştırma, çok büyük mikrop kaynağı bunlar. Hareketsiz kalma konusunda rahatlat kendini hep pozitif şeyler düşün ekim esnasında. Hayırlı olmasını dilerim, Allah kolaylık versin.
unverm çok sağol ben uşaktayim 2.5saatlik bir mesafe, kalmam diye düşündüm ama kal denirse kalırım.senin anlattığın gibi korumak için yeterince önlem alıyorum iş yerinden 15 gün izin aldım. inşallah ben ve bütün arkadaşlarım bu süreci sorunsuz atlatırız ve mutlu son ile biter

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 11 Ocak 2020, 12:22:05 »
unverm çok sağol ben uşaktayim 2.5saatlik bir mesafe, kalmam diye düşündüm ama kal denirse kalırım.senin anlattığın gibi korumak için yeterince önlem alıyorum iş yerinden 15 gün izin aldım. inşallah ben ve bütün arkadaşlarım bu süreci sorunsuz atlatırız ve mutlu son ile biter
Insallah kardesim. Ben kalmanı tavsiye ederim, volley hotel var kliniğe 5 dk yürüyerek. Yolculuk flaan çok yorar. Hatta 1 gün önce gel kal hem klinige gidersin, ertesi gün de ekimden sonra kalırsın. Sabah da pansuman yapıp dönersin.

Facebook Twitter Instagram