Değerli arkadaşlar,
Sırf buraya yorum yapabilmek için zorlana zorlana üye oldum, öncelikle yaşım 41 yaklaşık 7 ay önce saç ekimi yaptırdım, 4 aydır da gün de bir tablet olmak kaydıyla xpecia kullanıyorum, saç ekimimi şişli kolan hastanesin de yaptırdım ve xpecia'yı bana kesinlik onlar önermedi ben onlara sormadan internette araştırarak duyarak ektiğim saçlar daha güçlü olsun diye aldım, 1 ay önce sorunlarım başladı, spermim su gibi köpük, testis ağrısı, sabah ereksiyonları bitti, afedersiniz 1 kez ilişkiye giriyorsunuz devamı yok, kuşu kaldırmakta zorlanıyorsunuz, ben o ara ilacı hiç düşünmedim, geçtiğimiz haftalar da ürologa gittim, kan, idrar testleri, prostat ultrosonu herşey tertemiz dedi doktor, belki psikolojik olabilir dedi, benim aklım da yine ilaç ve benzeri hiçbirşey yok aksine psikilojim de harika, sonra sizlerin açıtığı bu forum sayfasını okuyunca tüm taşlar yerine oturdu, bu lanet ilaç yüzünden alt takımlardan oluyordum. Bugün itibari ile ilacı kesip atacağım. Kimse demesin bana abi veya kardeşim belki başka birşeyden olabilir ilaca bağlama diye, Acıbadem hastenesinin en iyi ürologuna gittim inanın başka bişeyden olsa söylerdi, 4 haziran da kontrolüm var ona ilaçtan bahsedeceğim büyük ihtimalle oda aynılarını söyleyecek. Siz siz olun bitkisel içerik diyerek satılan her ürüne kanmayın, diğer arkadaşların dediği gibi Solgar en iyisi çünkü Avrupa da üretiliyor, orada insana değer veriliyor, paraya değil. Ülkemiz de maalesef denetim denilen şeyin adı var sadece adı. İnsanın değeri yok. Sağlıcakla kalın.