Arkadaşlar yaşadığınız etkiler psikolojik ya da farklı bir etmenden kaynaklanıyor olabilir mi.
Öyle yarım çeyrek falan değil günde 2 tane alıyorum ve yaklaşık 2,5 ay oldu 1 kez bile atlamadım, tekrar edeyim, doktorumun tavsiyesiyle. İnternette sağda solda duyup da kullandığım bir ürün değil. Kendisine danıştım yan etkilerinin olup olmadığını, olmadığını söyledi. Kesinlikle bir yan etkisi olmadı. Saçlarımı güçlendirdiğini düşünüyorum. Yaklaşık 1 ay kadar daha kullanıp bırakacağım. Siz de doktorunuza danışın, en doğru yolu göstereceklerdir.
Finasteride hiç kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum. Zaten bu ilacın yan etkileri olduğu kanıtlanmış birşey, herkes biliyor kimse tartışmıyor. Yan etkisi olsa zaten Finasteride'de olduğunu gibi yazılmak durumunda kalınır, Xpecia'nın ne ayrıcalığı var ki?
Ekim sonucuna çok major seviyede bir etkisinin olacağını düşünmüyorum. Yani doktor kendisine güvenmiyor, bu ilaç sayesinde saç çıkabilecek, ekimin sonucunu etkiliyor ifadeleri bana göre abartı. Öyle bir durum olsa ilacı bıraktığın an minoxil gibi saçların gider. Saçın gelişimi için gerekli mineral ve vitaminlere daha kolay ve düzenli erişim sağlamış oluyoruz hepsi o.
Ekimden sonra ben normal diyetimin epey üstünde, spor yapıyormuş gibi protein aldım. Neden derseniz tüm kafa bölgem ve donörüm haliyle yara içindeydi. Vucüdun yaraları onarması için proteine ihtiyacı var. Gerçekten de donör bölgem birkaç gün içinde çok hızlı iyileşti. Aldığım proteini artırmasam yaralar iyileşmeyecek miydi? Tabi ki hayır ancak sürece katkısı oldu. Xpecia da benzer mantıkla faydalı. Sürece katkıda bulunur. Öyle mucizeler falan yaratmıyor.