Gönderen Konu: Xpeciayı neden kullanıyoruz?  (Okunma sayısı 61790 defa)

anonymous0

• Sr. Member
Ynt: Xpeciayı neden kullanıyoruz?
« Yanıtla #15 : 11 Ocak 2020, 02:01:08 »
Ben kötü niyetli bir ekimci olsaydım, saç ektiğim insanlara etkili ilaçlar kullandırttırabilirdim. ben ekimi yapayım sen bi takıl şu ilaca sonra sen sağ ben selamet. Bu nedenle aslında sitenin ismi saçekimiveilaçkullanımısonuçları olsaydı daha doğru bir ifade olurdu. :)

Şaka bir yana insanlar bu ilaçları kullanmaktan ekim sonucunu net göremiyor aslında. Bu sitenin değeri sanırım bir 5-10 yıl sonra daha net anlaşılacak ekimden sonra geçen süre arttıkça daha net göreceğiz gerçekleri.

Lethe

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 11 Ocak 2020, 10:44:31 »
Arkadaşlar yaşadığınız etkiler psikolojik ya da farklı bir etmenden kaynaklanıyor olabilir mi.

Öyle yarım çeyrek falan değil günde 2 tane alıyorum ve yaklaşık 2,5 ay oldu 1 kez bile atlamadım, tekrar edeyim, doktorumun tavsiyesiyle. İnternette sağda solda duyup da kullandığım bir ürün değil. Kendisine danıştım yan etkilerinin olup olmadığını, olmadığını söyledi. Kesinlikle bir yan etkisi olmadı. Saçlarımı güçlendirdiğini düşünüyorum. Yaklaşık 1 ay kadar daha kullanıp bırakacağım. Siz de doktorunuza danışın, en doğru yolu göstereceklerdir.

Finasteride hiç kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum. Zaten bu ilacın yan etkileri olduğu kanıtlanmış birşey, herkes biliyor kimse tartışmıyor. Yan etkisi olsa zaten Finasteride'de olduğunu gibi yazılmak durumunda kalınır, Xpecia'nın ne ayrıcalığı var ki?

Ekim sonucuna çok major seviyede bir etkisinin olacağını düşünmüyorum. Yani doktor kendisine güvenmiyor, bu ilaç sayesinde saç çıkabilecek, ekimin sonucunu etkiliyor ifadeleri bana göre abartı. Öyle bir durum olsa ilacı bıraktığın an minoxil gibi saçların gider. Saçın gelişimi için gerekli mineral ve vitaminlere daha kolay ve düzenli erişim sağlamış oluyoruz hepsi o.

Ekimden sonra ben normal diyetimin epey üstünde, spor yapıyormuş gibi protein aldım. Neden derseniz tüm kafa bölgem ve donörüm haliyle yara içindeydi. Vucüdun yaraları onarması için proteine ihtiyacı var. Gerçekten de donör bölgem birkaç gün içinde çok hızlı iyileşti. Aldığım proteini artırmasam yaralar iyileşmeyecek miydi? Tabi ki hayır ancak sürece katkısı oldu. Xpecia da benzer mantıkla faydalı. Sürece katkıda bulunur. Öyle mucizeler falan yaratmıyor.
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2020, 10:53:37 Gönderen: Lethe »

Blue

• Full Member
« Yanıtla #17 : 11 Ocak 2020, 11:51:58 »
Ben 5 ay, sanırım çoğunlukla günde 2 doz şeklinde Xpecia kullanırken sperm sıvılaşması dışında bir yan etki görmedim. Sperm sıvılaşması da bundan kaynaklandı gibime geliyor. İşte sonra bunu bıraktım ve bir süre de sadece Hairforte spreye devam ettim ve bir 5 ay sonra bunu da bıraktım. Gereksiz ürünler oldu benim için
Finasterid kullansaydım ne olurdu kimbilir acaba başka yan etkiler görürmüydüm soru işareti

Şimdi kullandığım Priorin'de böyle yan etkiler olacağını düşünmediğim için yine son kez bir daha saç tedavisine başladım Priorin Kapsül'e. Bu da olumlu sonuçlanmazsa artık saç ekim seçeneği devreye girebilir
Priorin'e başlama amacım kafamdaki 100lerce belki 1000+ tüyleşmiş saçı kurtarmak. Şuanda kelleşen bölge yok ama çok tüyleşen var onları kurtarmaya çalışıyorum yaş 30. Bu tüyleşmiş saçlar kaç senedir aynı duruyor ama daha ne kadar durur bilmiyorum

Celik96

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 11 Ocak 2020, 12:39:47 »
Bu ilaç anlattığınız kadar faydasız veya zararlı olsa bunca ekim yapan birçok doktor her ekim yaptığı hastaya neden belli bir dönem bu ilacı kullanmasını tavsiye etsin ? Ayrıca bu takviye saç çıkarmak için değil saçı desteklemek için kullanılan bir adı üstünde takviye ilaç değil

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 11 Ocak 2020, 13:30:43 »
4 ay kullandım. 4 ay boyunca cinsel isteksizlik hakim. Kız arkadaşlarımı evime sex yapmak istediğim için değil, makine çalışıyor mu diye test etmek için çağırıyordum. Makinede sıkıntı yok ama aşırı isteksizlik oldu. Onun dışında hafıza konusunda sıkıntım oldu. Bazen eczanede para üstünü verirken bile sıkıntı yaşadım. Şimdi bıraktım

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 11 Ocak 2020, 13:41:31 »
Alemsin😂 xpeciadan sorumlu satış temsilcisi gibisin. Antibiyotik diyorum, rephair diyorum, bioxcin diyorum, doktor xpeciayi neden öneriyor o zaman diyorsun. Namaz kılar gibi vakitleri de sasmadim diyorsun, expeciaya karşı nasıl bir imana girmişsin onu da anlamadım.
Bilip bilmeden Vücuduna verdiğin zararin onune retorik yaparak efendime söyleyeyim diyalektik yaparak gecemezsin.

Biraz şüpheci ol bence. Ben ne yazmışım sen nasil cevap vermissin. İlginç

Arkadaşlar yaşadığınız etkiler psikolojik ya da farklı bir etmenden kaynaklanıyor olabilir mi.

Öyle yarım çeyrek falan değil günde 2 tane alıyorum ve yaklaşık 2,5 ay oldu 1 kez bile atlamadım, tekrar edeyim, doktorumun tavsiyesiyle. İnternette sağda solda duyup da kullandığım bir ürün değil. Kendisine danıştım yan etkilerinin olup olmadığını, olmadığını söyledi. Kesinlikle bir yan etkisi olmadı. Saçlarımı güçlendirdiğini düşünüyorum. Yaklaşık 1 ay kadar daha kullanıp bırakacağım. Siz de doktorunuza danışın, en doğru yolu göstereceklerdir.

Finasteride hiç kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum. Zaten bu ilacın yan etkileri olduğu kanıtlanmış birşey, herkes biliyor kimse tartışmıyor. Yan etkisi olsa zaten Finasteride'de olduğunu gibi yazılmak durumunda kalınır, Xpecia'nın ne ayrıcalığı var ki?

Ekim sonucuna çok major seviyede bir etkisinin olacağını düşünmüyorum. Yani doktor kendisine güvenmiyor, bu ilaç sayesinde saç çıkabilecek, ekimin sonucunu etkiliyor ifadeleri bana göre abartı. Öyle bir durum olsa ilacı bıraktığın an minoxil gibi saçların gider. Saçın gelişimi için gerekli mineral ve vitaminlere daha kolay ve düzenli erişim sağlamış oluyoruz hepsi o.

Ekimden sonra ben normal diyetimin epey üstünde, spor yapıyormuş gibi protein aldım. Neden derseniz tüm kafa bölgem ve donörüm haliyle yara içindeydi. Vucüdun yaraları onarması için proteine ihtiyacı var. Gerçekten de donör bölgem birkaç gün içinde çok hızlı iyileşti. Aldığım proteini artırmasam yaralar iyileşmeyecek miydi? Tabi ki hayır ancak sürece katkısı oldu. Xpecia da benzer mantıkla faydalı. Sürece katkıda bulunur. Öyle mucizeler falan yaratmıyor.

Lethe

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 11 Ocak 2020, 13:53:22 »
Arkadaşlar gerçekten boş bir tartışma oluyor. Xpecia'dan benim ne çıkarım olacak, düzenli kullanan biri olarak sonucunu aktarıyorum.  Doktorum 3-4 ay kadar kullan dedi diyorum, "bilip bilmeden vücuduna zarar vermiş" oluyorum. ;D Gerçekten pes. Doktor önerisini dinlemeyip ne yapacağım? Sağdan soldan forumlardan duyduğum ilaçları mı alacağım? Xpecia'nın adını bile ben ilk kez Muttalip Bey'den duydum. Zaten önermese kullanmazdım.

Memnun kalmamış olsam kalmadım derim, antibiyotikle ne ilgisi var konunun? Rephair fake çıktı diye diğer tüm ürünler sahtecilik faliyeti mi oluyor? 3 soru sormuşsun, özellikle de 3. sorunun cevabını merak ediyorum demişsin. Tecrübeme dayanarak cevap verdim. Verilen cevaplar seni memnun etmeyecekse niye soruyorsun?

Şüpheci olup napayım? Vücuduna zararlı olduğunu düşünüyorsan kullanma olsun bitsin neyin tartışması bu anlamadım ki?
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2020, 14:08:35 Gönderen: Lethe »

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 11 Ocak 2020, 14:07:22 »
Space+enter yapsaydin da olurdu. 😂

Arkadaşlar gerçekten boş bir tartışma oluyor. Xpecia'dan benim ne çıkarım olacak, düzenli kullanan biri olarak sonucunu aktarıyorum.  Doktorum 3-4 ay kadar kullan dedi diyorum, "bilip bilmeden vücuduna zarar vermiş" oluyorum. ;D Gerçekten pes. Doktor önerisini dinlemeyip ne yapacağım? Sağdan soldan forumlardan duyduğum ilaçları mı alacağım? Xpecia'nın adını bile ben ilk kez Muttalip Bey'den duydum. Zaten önermese kullanmazdım.

Memnun kalmamış olsam kalmadım derim, antibiyotikle ne ilgisi var konunun? 3 soru sormuşsun, özellikle de 3. sorunun cevabını merak ediyorum demişsin. Tecrübeme dayanarak cevap verdim. Verilen cevaplar seni memnun etmeyecekse niye soruyorsun?

Şüpheci olup napayım? Vücuduna zararlı olduğunu düşünüyorsan kullanma olsun bitsin neyin tartışması bu anlamadım ki?

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 11 Ocak 2020, 14:18:44 »
Kel123 kardeşim yorumlarını gülerek takip ediyoruz, selamlar.
Bende de hafıza kaybı ve odaklanma sorunu yarattı xpecia. Iq seviyem yüksek olmasına rağmen biri bir şey söylüyor, tekrarlar mısınız diyorum. Daha 7-8 tane kullandım

4 ay kullandım. 4 ay boyunca cinsel isteksizlik hakim. Kız arkadaşlarımı evime sex yapmak istediğim için değil, makine çalışıyor mu diye test etmek için çağırıyordum. Makinede sıkıntı yok ama aşırı isteksizlik oldu. Onun dışında hafıza konusunda sıkıntım oldu. Bazen eczanede para üstünü verirken bile sıkıntı yaşadım. Şimdi bıraktım
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2020, 14:44:25 Gönderen: anonymous0 »

mstfztrk

• Full Member
« Yanıtla #24 : 11 Ocak 2020, 14:19:34 »
Perfectil'e ne diyorsunuz arkadaşlar

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 11 Ocak 2020, 14:31:19 »
Para tuzağı, zaten bulasik deterjanina benziyor ismi.

Perfectil'e ne diyorsunuz arkadaşlar

mstfztrk

• Full Member
« Yanıtla #26 : 11 Ocak 2020, 14:32:54 »

:D

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 11 Ocak 2020, 14:39:53 »
xpecia kullanmayınız kullanımınıda tavsiye etmeyiniz çünkü uraw mavi serum gibi bunu üretenlerde üç beş kişi eskiden atilla kaya saç ekiyordu şimdi expecia üretip satış sorumlusu oldu.
doktor doktor gezip ilacımı tavsiye edermisin diye yakaran birisi sonuçta bunun ilacını tavsiye eden cahil saç ekimi  doktorları var merdivenaltı üretimi olan basit bir firma expecia.
bunu tavsiye eden doktorlar kesinlikle bu konuda ne kadarda  cahilce bir iş yaptıklarının farkında değiller çünkü bu firma bu ilacın içine ne koyuyor belli değil ha uraw ha expecia ikiside ilaç firması değil içinde ne olduğuda bence belli değil çünkü proscar gibi çalışıyor çok saçma burdaki baştaki çoban çok kabahatli bu yönden malesef cahilce hareket ediyor
neden ilaç firmalarının aynı içerikli ürünleri dururken tarım bakanlığından izin alıp gıda takviyesi üreten bir firmlanın ürününü kullanıyorsunuz çünkü ekim yapan doktorlar bunu meşhur ettide o yüzden ve sadece bu sitede biliniyor.
hiç bir dermatolog bu ilacı bilmiyor hayatımda 3 defa gittim her seferinde gitmişken vitamin takviyesi sordum hiç biri expecia demedi.

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 11 Ocak 2020, 14:50:23 »

nedenmiş o ingilterede üretilen ciddi bir marka içeriğide expeciadan güzel sadece saw palmetto yok sen bu kafayla bir aparmanın bodrum katımda ürerilen expecia kullan.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9743.0

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 11 Ocak 2020, 14:57:21 »
Şüpheyi yaratanlardan biriyim zaten, konudan bağımsız bir espriydi. Sadece vitamin eksiği olan kişiler için gider ithal organik besin de alabilirim yurtdışından ya da varsa yurtiçinden sende bu kafayla vitamin ilaçlarına devam edersin 😂😂😂

nedenmiş o ingilterede üretilen ciddi bir marka içeriğide expeciadan güzel sadece saw palmetto yok sen bu kafayla bir aparmanın bodrum katımda ürerilen expecia kullan.

Facebook Twitter Instagram