yorumlarınız için teşekkür ettim arkadaşlar, hayırlısı bakalım 120-150 arası güzel gelişmeler olur inşallah.
bu arada ben ekimden sonra kaç gün geçtiğini hesaplamak için şöyle bir şey kullanıyorum, iphone kullanan arkadaşlar da faydalanabilir. ios 13'le birlikte apple'ın telefonlara yüklediği
kestirmeler (shortcuts) diye bir uygulaması var. bu uygulamada aşağı şekilde bir kısayol oluşturup bunu ana ekrana ekledim. kısayolu çalıştırdığımda bana sesli olarak ekimden sonra kaç gün olduğunu söylüyor. siz de en üst satırdaki
specified date'e tıklayıp kendi ekim tarihinizi oraya ayarlarsanız, şu an kaçıncı günde olduğunuzu takvimle boğuşmadan pratik bir şekilde öğrenebilirsiniz
bu arada tavsiyem reklam şeklinde yanlış anlaşılmasın, ortada benim oluşturduğum bir uygulama, herhangi bir kazanç vs. yok; apple'ın hesap makinesi veya pusula gibi kendi uygulamalarından birini kullanarak kendime bir kısayol oluşturdum. bilişim sektöründe çalıştığım ve teknolojiye de merağım olduğu için bu tarz olayları severim, siz de görseldeki gibi bir kısayol oluşturarak kendinize kolaylık sağlayabilirsiniz.