selamlar, ekimden sonraki 1.ay ekim ve donör bölgelerinin fotoğraflarını aşağıda paylaşıyorum. 10 gündür çok agresif olmamakla beraber şok dökülme var. kabuk dökümünden birkaç gün öncesine kadar ekim bölgesini hala kabuk döker gibi, tepeden yüzüme doğru elimle çektirerek yıkıyordum. dökülme başlayınca bu şekilde yıkarken elime 20-30 tel civarı ya geliyordu ya gelmiyordu. bir süre bu durumu yaşadıktan sonra muallakta kalmaktan sıkılıp dökülecekse dökülsün dedim
ve son 4-5 gündür dairesel hareketlerle ve biraz daha sert yıkıyorum. dolayısıyla elime gelen saç teli sayısı arttı ve bence olması gereken seviyeye geldi. 1.ayın sonunda merkezden takviye kullanma tavsiyesi geldi, birkaç güne biotine başlıyorum.
ekim ve donör bölgesi hakkında benim düşüncelerim;
- ekim alanında başlayan şok dökülmeden memnun olmak pek mümkün değil tabi ancak dökülme genelde orta ve yanlarda daha çok belli oluyor, ön tarafta sanırım ekim öncesinden olan saçlarım uzadığı için daha iyi bir görüntü var. kızarıklık dışında bir problemim yok aslında.
- saç uzadıkça donör bölgedeki hasarlar kapanıyor gibi. sorunlu olan bölge biraz daha kamufle olduktan sonra burayla ilgili aklıma takılan bir şey olmayacak.