merhaba arkadaşlar, 27 yaşındayım, 5-6 senedir baba yadigarı olan bir dökülme sorunu yaşıyorum
görüntü olarak beklentim, doğal bir ön çizgiydi. benim için sıklık vs. natürellikten geri planda olduğu için ön çizgi dışında planlamaya pek karışmadım, iyi de yapmışım; operasyon sonrası görüntü gayet içime sindi. ekim dr. hakan doğanay tarafından yapıldı ve toplam 2 gün sürdü:
1. gün - 1800: 3500 civarı greftin yeterli olup olmayacağını görmek için ilk gün ensenin solundan 1800 greft alındı ve bu greftlerle ön çizgi oluşturuldu.
2. gün - 2200: Toplam greft sayısı 4000'e yükseltilerek ensenin sağından 2000, simetriyi sağlamak için solundan 200 daha alınıp bu greftlerle de ön çizgide ve arkaya doğru sıklaştırma yapıldı.
hakan hoca ve ekipteki diğer arkadaşların iletişimi, çalışmaları, yaklaşımları şahaneydi, stres ve heyecanı atmada çok yardımcı oldu. üstlerine düşeni layığıyla yaptıkları izlenimi bıraktılar. tabii ki bu olayda aslolan sonuç; ancak operasyon aşaması hakkında içimin son derece rahat olduğunu söyleyebilirim.
aşağıda ekim öncesi, traş sonrası, ekim sonrası ve bugünkü(ekim sonrası 3.gün) halini gösteren fotoğrafları ayrı ayrı gönderilerde paylaşıyorum.