Gönderen Konu: Dr. Hakan Doğanay | 4000 Greft | 06-07.01.2020  (Okunma sayısı 9580 defa)

hammett

• Yeni üye
  • *
Ynt: Dr. Hakan Doğanay | 4000 Greft | 06-07.01.2020
« Yanıtla #45 : 07 Mayıs 2020, 18:10:16 »
yorumlarınız için teşekkür ettim arkadaşlar, hayırlısı bakalım 120-150 arası güzel gelişmeler olur inşallah.

bu arada ben ekimden sonra kaç gün geçtiğini hesaplamak için şöyle bir şey kullanıyorum, iphone kullanan arkadaşlar da faydalanabilir. ios 13'le birlikte apple'ın telefonlara yüklediği kestirmeler (shortcuts) diye bir uygulaması var. bu uygulamada aşağı şekilde bir kısayol oluşturup bunu ana ekrana ekledim. kısayolu çalıştırdığımda bana sesli olarak ekimden sonra kaç gün olduğunu söylüyor. siz de en üst satırdaki specified date'e tıklayıp kendi ekim tarihinizi oraya ayarlarsanız, şu an kaçıncı günde olduğunuzu takvimle boğuşmadan pratik bir şekilde öğrenebilirsiniz :)

bu arada tavsiyem reklam şeklinde yanlış anlaşılmasın, ortada benim oluşturduğum bir uygulama, herhangi bir kazanç vs. yok; apple'ın hesap makinesi veya pusula gibi kendi uygulamalarından birini kullanarak kendime bir kısayol oluşturdum. bilişim sektöründe çalıştığım ve teknolojiye de merağım olduğu için bu tarz olayları severim, siz de görseldeki gibi bir kısayol oluşturarak kendinize kolaylık sağlayabilirsiniz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 07 Mayıs 2020, 20:46:19 »
yorumlarınız için teşekkür ettim arkadaşlar, hayırlısı bakalım 120-150 arası güzel gelişmeler olur inşallah.

bu arada ben ekimden sonra kaç gün geçtiğini hesaplamak için şöyle bir şey kullanıyorum, iphone kullanan arkadaşlar da faydalanabilir. ios 13'le birlikte apple'ın telefonlara yüklediği kestirmeler (shortcuts) diye bir uygulaması var. bu uygulamada aşağı şekilde bir kısayol oluşturup bunu ana ekrana ekledim. kısayolu çalıştırdığımda bana sesli olarak ekimden sonra kaç gün olduğunu söylüyor. siz de en üst satırdaki specified date'e tıklayıp kendi ekim tarihinizi oraya ayarlarsanız, şu an kaçıncı günde olduğunuzu takvimle boğuşmadan pratik bir şekilde öğrenebilirsiniz :)

bu arada tavsiyem reklam şeklinde yanlış anlaşılmasın, ortada benim oluşturduğum bir uygulama, herhangi bir kazanç vs. yok; apple'ın hesap makinesi veya pusula gibi kendi uygulamalarından birini kullanarak kendime bir kısayol oluşturdum. bilişim sektöründe çalıştığım ve teknolojiye de merağım olduğu için bu tarz olayları severim, siz de görseldeki gibi bir kısayol oluşturarak kendinize kolaylık sağlayabilirsiniz.

Güzel bir uygulama bu konuda sana destek olmak isteriz güzel bir konu açabilirsin emek desteklenir👍
Global Moderator

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #47 : 08 Mayıs 2020, 15:58:52 »

güzelmiş.

hammett

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #48 : 07 Haziran 2020, 14:11:22 »
selamlar cümleten, 150.güne ait fotoğraf paylaşıyorum. ekim öncesiyle karşılaştırdığımda şu anki durumdan memnunum. yine de ön kısmın hemen gerisinin yanlarında biraz seyreklik var. oralar da bir tık daha dolarsa tam olarak tatmin olacağım.

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 07 Haziran 2020, 15:16:07 »
150 ye göre biraz geri gibi, 6 ve 7. Aylarda coşan oluyor.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Sırmasac60

• Full Member
« Yanıtla #50 : 14 Haziran 2020, 00:12:57 »
Dediğin gibi biraz daha yogunlaşsa cok iyi olur. İnşallah güzel olur sonuç seni tatmin eder.

hammett

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #51 : 09 Eylül 2020, 17:39:27 »
arkadaşlar selam, en son 150.gün fotoğraf atmışım arayı uzatmışım, kusura bakmayın. bugün 240 doldu, fotoğrafları aşağıda paylaşıyorum. önden görünüş güzel, üstten bakınca seyreklik ortaya çıkıyor ama hakan hoca'ya da beklentimi güzel bir ön çizgi şeklinde anlatmıştım, bu durumda üzerine düşeni yapmış görünüyor. özellikle ekim öncesi fotoğraflara baktığımda ekim işi hayatımın en doğru kararlarından biri diyorum :)

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #52 : 09 Eylül 2020, 17:49:31 »
Kötümü  hayır   iyimi   hayır 4000 Greft  hakkı  bunu kesinlikle  değil 

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 09 Eylül 2020, 17:55:10 »
Başarı oranı % 50 falan, daha iyi olmalıydı.

hammett

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #54 : 12 Ocak 2021, 21:46:37 »
selamlar herkese,
en son 8.ay güncelleme yapmışım, kusura bakmayın. şimdi de 1 sene sonrasını ekleyip süreci tamamlayarak foruma olan borcumu ödemiş olmak istiyorum. bu postumda önce-sonra olarak yaptığım üstten, tepeden ve donör görüntülerini paylaşıyorum. sonraki gönderide de şu anki halinin farklı açılardan çekilmiş fotoğraflarını paylaşacağım.

fotoğrafları paylaşmadan önce ekim sonucu hakkında kendi fikrimi belirteyim: yorum yazan arkadaşları haksız bulmuyorum, tabii ki daha iyi olabilirdi ancak şu an elimde bu var ve memnunum diyebilirim. beklentisi yüksek olan biri sonuçtan memnuniyet duymayabilirdi; benim beklentim yüksek değildi, genç yaşta saç dökülmesi yaşamış olma psikolojisinden kurtarsa yeter diyordum ve en önemli kriterim bunu yaparken olabildiğince doğal görünmesiydi. hakan hoca ve ekibi bu şartları sağladı, şu an saçımın görüntüsünü beğeniyorum ve özgüvenim yükseldi.

yakın zamanda olmasa da ileride tepe bölgesinden güneş parlamaya başladığında bir operasyona daha sıcak bakıyorum, belki o zaman donör durumuna bağlı olarak ön hattın gerisine de hafif bir sıklaştırma olabilir. şimdilik taramaya devam :) darısı ve çok daha iyileri saç dökülmesinden dertli olan arkadaşlara inşallah.

hammett

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #55 : 12 Ocak 2021, 21:50:21 »
operasyondan 1 sene sonra farklı açılar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 12 Ocak 2021, 21:59:21 »
Güle güle mutlu günlerinde tara kardeşim hayırlı oldun
Global Moderator

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 13 Ocak 2021, 18:09:03 »
Güle güle kullanın . Bu donör kalitesi ve greft sayısıyla daha iyi olmalıydı . 2. ekimi yaptırırsanız ön çizgiye bir revizyon yaptırırsınız . Güle güle tarayın .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Facebook Twitter Instagram