Gönderen Konu: Sakal ekimi 3500 Greft hair saç ekimi ve tedavileri  (Okunma sayısı 6870 defa)

Josephi

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım dün gaziosmanpaşa medicalpark hastanesi içinde hair saç ekimi ve tedavileri merkezinde sakal ekimi yaptırdım fakat ciddi anlamda süphelerim oluştu sanki greftler hep çoklu ekilmiş gibi gözüküyor sizde fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Sakal ekimi
« Yanıtla #1 : 10 Ocak 2020, 13:00:09 »
Sakalın planlaması ve dizaynından memnunmusunuz?

Merkezin Tam olarak Adı nedir ?

Kaç greft ekildi?

Resimden şu an ne kadar çoklu grefr ekildi bunu anlayamayız elinizde bir sayı yok mu çıkam greftlet ile ilgili şu kadar 3 lü aldık bu kadar 1 aldık gibi?

Çoklu greftler sakal uzunken kapatıcılık sağlar ama kısayken ne kadar doğal durur kestiremiyorum şu an için yüz kısmında ama zaten sakal ekiminde çok kısa kullana bileceğinizi sanmıyorum.

Global Moderator

Josephi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 10 Ocak 2020, 13:43:19 »
Cevap verdiğiniz dönüş yaptığınız için çok teşekkür ederim sakalın planlanmasından memnun değilim ki cizimi komple kendisi yaptı doktor hiç birşey sormadı gelip cizdi ve gitti bıyık kısmının ortasında kocaman bir bosluk var gördügünüz gibi hiç girilmemiş o kısıma 3500 greft denildi onun dısında su kadarı 3 lü su kadarı 1 li hiç bişey söylemediler hepsinin tekli ekileceğini söylemişlerdi fakat neredeyse hepsi coklu ekilmis gibi gözükenlerin merkez ismi hair saç ekimi ve tedavileri

Josephi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 10 Ocak 2020, 13:45:46 »
2 gün sonra ilk yıkamayı yapacaklarını söylemişlerdi gittiğimde konusacağım sizce şu görüntü altında doğal bir görünüm oluşur mu acaba ekimlerinde coklu yapıldıgını düsünerek

Shayia

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 10 Ocak 2020, 14:27:31 »
Üzülerek söylüyorum ben özensiz gördüm. Önceki resminizi ve kabuk dökme sonrasını resimlerini eklerseniz daha iyi yorumlar bilen arkadaşlar

Josephi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 10 Ocak 2020, 14:38:14 »
Üzülerek söylüyorum ben özensiz gördüm. Önceki resminizi ve kabuk dökme sonrasını resimlerini eklerseniz daha iyi yorumlar bilen arkadaşlar
Paylaşacağım kabuk dökme sonrasını falanda hocam özensiz derken neyi kastediyorsunuz

ghostrider

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 10 Ocak 2020, 14:58:12 »
Hmm hocam gelişmeleri yazıp bilgilendirirseniz çok iyi olur.

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 10 Ocak 2020, 15:11:41 »
Ben özensiz lafını tam olarak anlayamadım. Kabuk dökümünden sonra ne ne değildir görebiliriz ama kaç greft alındı kökler nasıl ne düşünüyorsuuz tarzı şeyleri siz sormanız lazım siz sormazsanız söylemezler hastane ortamında yaptırmışsınız.

Josephi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 10 Ocak 2020, 15:49:29 »
Ben özensiz lafını tam olarak anlayamadım. Kabuk dökümünden sonra ne ne değildir görebiliriz ama kaç greft alındı kökler nasıl ne düşünüyorsuuz tarzı şeyleri siz sormanız lazım siz sormazsanız söylemezler hastane ortamında yaptırmışsınız.
3500 greft dediler köklerin çok iyi saçlarımın çok sağlıklı olduğunu söylediler lakin hepsini tekli ekeceklerini söylemişlerdi şuan kabukların altından görebildiğim kadarıyla çoğu 3 lü falan ekilmiş bir kökte 2 3 kıl gözüküyor beni şuan için en çok korkutan bu doğal bir görüntü oluşturmamasından endişeleniyorum

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 10 Ocak 2020, 15:53:39 »
Tasarım güzel
Sadece bıyıklar biraz daha ince olsaydı

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #10 : 10 Ocak 2020, 16:04:17 »
İlk defa böyle bir ekimle karşılaştım umarım beklentilerinizi karşılar ama yüzde bu Ekim iz bıraktı mı ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 10 Ocak 2020, 16:29:04 »
Cevap verdiğiniz dönüş yaptığınız için çok teşekkür ederim sakalın planlanmasından memnun değilim ki cizimi komple kendisi yaptı doktor hiç birşey sormadı gelip cizdi ve gitti bıyık kısmının ortasında kocaman bir bosluk var gördügünüz gibi hiç girilmemiş o kısıma 3500 greft denildi onun dısında su kadarı 3 lü su kadarı 1 li hiç bişey söylemediler hepsinin tekli ekileceğini söylemişlerdi fakat neredeyse hepsi coklu ekilmis gibi gözükenlerin merkez ismi hair saç ekimi ve tedavileri

Anladım planlama biraz garip duruyor evet bakalım su an yüzün şiştir insin kabukları dök bakalım nasıl durucak
Global Moderator

Josephi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 10 Ocak 2020, 17:57:42 »
İlk defa böyle bir ekimle karşılaştım umarım beklentilerinizi karşılar ama yüzde bu Ekim iz bıraktı mı ?
O kadar mı kötü diyorsun iz bırakacağını lakin 1 1.5 yıl içinde tamamen toplayacağını söylediler suan kabuklardan anlayamıyorum sanırım herşey kabuklanma döküldükten sonra belli olacak

Josephi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 10 Ocak 2020, 18:03:19 »
Tasarım güzel
Sadece bıyıklar biraz daha ince olsaydı
Teşekkür ederim hocam tasarımı benim içime sinmedi açıkçası dediğin gibi özellikle bıyık kısmı

Josephi

• Yeni üye
  • *
Ynt: Sakal ekimi 3500 Greft hair saç ekimi ve tedavileri
« Yanıtla #14 : 16 Ocak 2020, 16:16:03 »
Arkadaşlar bugün operasyonun üstünden tam 7 gün geçti hala kabuk dökemedim normal mi bilmiyorum fakat kıl kökleri gözükmeye başladı gibi bana özellikle bıyık kısmı kötü ekilmiş gibi geldi kılların çoğu dik dik ve nerdeyse hepsi çoklu ekilmiş

Facebook Twitter Instagram