Selamlar;
Açıkçası pek sosyal medyacı değilimdir. ancak formun iyi ve kötü yanlarını üye olmadan okuyup bir çok bilgiye ulaşabildiğim için; madem bu kadar çok bilgi aldım vermek borcumuz oldu diyerek sürecimi paylaşmak istedim.
7 ocak sabahı Serkan Aygın Kliniğinde saç ekim sürecimi gerçekleştirdim..
Hatta şöyle söyleyeyim, bir başka doktor ile anlaşıp operasyona girmeme birkaç gün kala, son anda bir şey beni serkan aygın kliniğine çekti, sonrasında içeri girmek ve randevu almak için küçük şirinlik denemeleri sonucunda eda hanmla tanışıp hızlı bir süreci başlatmış olduğumu bugün anlıyorum. zira neredeyse hiç araştırmadım hattta insanlara çabuk güvenen bir yapı olunca da sürüklenir ne diyorlarsa yaparım
neyse, gelelim sürece
7 ocak sabahı kontroller için şişli'de ki kliniğe gittim. Serkan Bey, ön hattı anlattı ve sakaldan da alım yapabileceklerini belirtti eda hanım hadi gidiyorsun dedi ve operasyon başladı.
Uğur isimli arkadaşın güler yüzü karşıladı ekibi de kendisi gibi çok güler yüzlüydü, hepsine şimdiden iyi niyetleri için teşekkür ediyorum.
operasyon yaklaşık 7 saat sürdü. sedasyonun ne kadar muhteşem bir şey olduğunu gördüm ( evet acı hissetmemeniz için anestezi uzmanı eşliğinde sedasyon veriyorlar )
tahminim, yoğun alkol alan birisi olarak sedasyona rağmen az da olsa ekim sürecinde ara ara acılar hissettim ancak yola çıkmıştık çok ahlanım vahlanmadım
gelelim bilgilere
tekli saç : 1200
ikili saç : 1800
üçlü : 800
dörtlü : 0 evet sıfır
Sakal : 400